CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: sant

EDISI SPERMA JEPUN: Mati Hidup Semula Aku Takkan Balik Pada Garita - Edel #1002

[Copy link]
Post time 10-4-2017 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
FazFizFuz replied at 10-4-2017 12:11 PM
Dalam Islam, niat tak menghalalkan cara, yg haram tetap haram. Ko berlakon je kot, perlu ke??? Acah  ...

Kan..retis msia ni kalo bg statement mmg ssh nk nmpk bijaknye
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 01:28 PM | Show all posts
senang je
nanti garita ni meroyan salahkan edel notelo tu
ungkit macam2
nak nampak suci murni
aritu da ungkit pasal belanja kan
nanti ungkit lagi
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 01:29 PM | Show all posts
so, qasah dgn bai dah aman2 je ke skrg ni?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
myakayina replied at 10-4-2017 01:29 PM
so, qasah dgn bai dah aman2 je ke skrg ni?

Dh la tu...dh senyap je bai...

Dh maafkan laki buaya darat die kot..pastu lahirkan anak tanda setia..pastu ble laki buat hal..meroyan lg..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeah right la Rita oi. Habis tu apesal kau nak pegi serang Bai, kalau it's just a simple misunderstanding. Tak payah la bg statement mcm ni. You ingat org tak pandai menilai ke?

Anyway, tak payah la nak baik2 dgn org laki yg dah kahwin unless u bestfren dgn wife dia skali. Even sebelum dia kahwin u sah bestfren ngan laki tu, once dia dah kahwin it is not appropriate anymore. U dah adult, n u pun perempuan. Takkan tak faham perasaan perempuan kot!
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 01:58 PM | Show all posts
Terdesak sngt si garita ni

almaklumlah dah lama kegersangan....
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 02:01 PM | Show all posts
untung aqasha, i wish i am him now. but i bukan jepun tapi siam campur paki.
Tak pa la rita nanti kita jumpa di Bohoq Temak, teringan nak makan sate dua kupang lima duit.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 02:02 PM | Show all posts
tengok kat ig baizura...kelakar cara dia respon statement rita (tak reti tepek sini)
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
suka tengok dia semalam

gojes sangat tapi bila bersuara mcm seraj jadi suara sbb asek bertempik
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 02:09 PM | Show all posts
Mana statement Aqasha pulak??
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 10-4-2017 01:34 PM
Dh la tu...dh senyap je bai...

Dh maafkan laki buaya darat die kot..pastu lahirkan anak tanda s ...

Rasa bai Belum cukup lega perasan ye kalo die bce komen2 psl madu smua tu dkt IG Rota ...Gmbr hutan tu mengundang sgt
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 10-4-2017 01:34 PM
Dh la tu...dh senyap je bai...

Dh maafkan laki buaya darat die kot..pastu lahirkan anak tanda s ...

Baru je tengok kat ig dia tadi..ingatkn apa dia...bila baca komen2 baru faham      


Nanti dia delete lah tu...   
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 03:24 PM | Show all posts
framecermin replied at 10-4-2017 08:55 AM
Setuju... kalau dah namanya pelakon mood tu blh je ditukar2. Itu namanya pelakon. Kita yg bukan pe ...

spot on. pelakon laki dia buat cam tu jugak ke?

pelik gila nak dapatkan mood and feel, conversation ke arah ranjang atas katil proses buat anak?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 03:51 PM | Show all posts
kenapa perempuan je salah? Lelaki tak salah ke?

It takes two to tango. LELAKI TAK NAK BAGI STATEMENT KE?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo..dia gurau je.

Gurau..

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 04:14 PM | Show all posts
kenapa perlu tanya kasah. baca tak screenshot tu? yang mintak anak si rota bukan si kasah. 3 kali dia mintak? bukan 3 kali kasah mintak. kalau wartawan tanya, aku pun tanya balik lah, siapa yang mintak anak kacuk dari siapa? bukan saya yg mintak. pergilah tanya orang yg mintak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Mane screen shot tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
boleh pula gurau berunsur lucah dgn suami org kalau statement ni keluar dari mulut pompuan terkenal jalang org tak hairan pun garita oiii. ni ko yg selama ni acah2 pejuang ibu tunggal, presiden #fu2 homewreckers, pompuan yg openly caci mertua kurang didikan agama seolah2 ko tu sesuci embun pagi. sebelum ni boleh ko kata tak peduli dituduh pengacau rumahtangga kasah. ni konar baring kata gurauan je. apa ko ingat perasaan isteri n dua anak kecil tu cuma gurauan saja ya? hebat betul ko. if benda ni tak betul patutnya awal lagi ko dah minta maaf n jelaskan situasi sebenar. bukan terus menganjing di ig ko. dasar saiko..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
betina garit ni selagi boleh nak play victim..sendiri pepek gatey dm lucah ngan suami org..ujung2 nak kata gurauan je, nak salahkan isteri org tu kununnya jeles tak bertempat. penjilat cirit garita ni je bodoh tahap cipan percaya apa yg keluar dari mulut longkang dia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 10-4-2017 01:34 PM
Dh la tu...dh senyap je bai...

Dh maafkan laki buaya darat die kot..pastu lahirkan anak tanda s ...

dah tu nak suruh bai buat apa? nak dia bercerai baru puas hati? dia baru dedah sikit je pun dah org (esp fantaiks rr) kutuk dia isteri berdosa coz meroyan dedah aib suami.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 03:20 AM GMT+8 , Processed in 0.076399 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list