CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2298|Reply: 8

[Dunia] Jerman Boleh Denda Twitter, FB. Aktikel di post #5

[Copy link]
Post time 6-4-2017 03:50 PM | Show all posts |Read mode
Edited by EJALTI at 6-4-2017 08:07 AM

Jerman Boleh Denda Twitter, FB

http://www.mstar.com.my/berita/berita-dunia/2017/04/06/jerman-denda-twitter-fb/

Diterbitkan: Khamis, 6 April 2017 10:17 AM



BERLIN: Laman sosial yang gagal memadamkan ucapan kebencian dan berita palsu yang dilaporkan oleh pengguna dalam masa seminggu akan dikenakan denda hingga
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 6-4-2017 03:53 PM | Show all posts
Edited by EJALTI at 6-4-2017 07:59 AM

BERLIN: Laman sosial yang gagal memadamkan ucapan kebencian dan berita palsu yang dilaporkan oleh pengguna dalam masa seminggu akan dikenakan denda hingga
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 03:59 PM | Show all posts
Apa ni tt?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-4-2017 04:00 PM | Show all posts
Edited by EJALTI at 6-4-2017 08:08 AM

Tak tahu kenapa tak keluar beritanya...


Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 04:05 PM | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-4-2017 04:06 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
setahu akak facebook pun dah didapati bersalah sebab sebarkan berita palsu dan kena denda dgn germany. awal tahun hari tu rasanya. akak ada baca news tu tapi lupa sbb fake news apa
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 05:13 PM | Show all posts
Kesian TT, dua kali posting pun keluar ayat 2 baris jek.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-4-2017 11:56 AM | Show all posts
Syarikat media sosial tu yg kena? Tak pasal je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 11:30 PM GMT+8 , Processed in 0.127082 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list