CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3659|Reply: 25

[Jenayah] [TERBARU] Cikku india mengamok di kedai emas, cikki apek kena pukul (bunyi buk2)

[Copy link]
Post time 5-4-2017 01:31 PM | Show all posts |Read mode
Edited by famri7 at 5-4-2017 05:33 AM

Tidak tahula kes apa namun video ini agak viral di fb saing2 cina saya sis. Kalau ada burita rasmi sila tempek.Rasanya di singapork
Sumber FB : Gerald Teo
https://www.facebook.com/gerald.teo.35



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-4-2017 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Mentally unsound ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 01:37 PM | Show all posts
ni dah ada dan kat thread viral ni...  kisahnya minah india ni harras sorang shopper cina...  katanya shopper cina tu mengekor dia...  bebudak salesgirl tu kena pukul sebab dok protect shopper tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-4-2017 01:37 PM | Show all posts
sampai melayang gelang..pastu suruh orang cari gelang pprt ..terlebih kari sis
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 01:37 PM | Show all posts
thread dah ada

@Muntz

Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 01:38 PM | Show all posts
kasi close ini thread double triple

Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 01:51 PM | Show all posts
eyansss replied at 5-4-2017 05:37 AM
ni dah ada dan kat thread viral ni...  kisahnya minah india ni harras sorang shopper cina...  katany ...

insecurenya kau aci.. selayaknya berbau kari..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 02:04 PM | Show all posts
penuh perasaan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-4-2017 02:07 PM | Show all posts
Padann muke!!! Tak mengelupohhh pulakkk bitchCinkiesss!! Haaaa puasss hatiii aiiii!!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 02:10 PM | Show all posts
Kalau jadi kat ofis ai neh aii tenyeh belacan jer kat molot die
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Amendela isunya sampai ngamuk2. Kalo kt skolah me tau la sbb bebudak ni suka campak sampah merata2
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 02:16 PM | Show all posts
.....................
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduhai tegelak aku baca tajuk tang buk3 tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 02:17 PM | Show all posts
bunyi buk2 tu...


Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduhh aku plak yg rasa sakit tengok dia lepuk amoi2 tu Dahla amoi2 tu sekeping jek.. Errr mesti lebam
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Bedah.Cun replied at 5-4-2017 02:10 PM
Kalau jadi kat ofis ai neh aii tenyeh belacan jer kat molot die

Mana kau sempat nak cari belacan sister?  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-4-2017 02:27 PM | Show all posts
tak tengok habis.... bingit sangat aci nih.... dah la berkerak pastu gigih menyeksi
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 02:31 PM | Show all posts
pooh~key replied at 4-4-2017 06:24 PM
Mana kau sempat nak cari belacan sister?

Kalau macam ai memang ai spare belachann dalam tas tangan ai. Ai balut dengan plastic kedap udara ala2 keju begitue. Senang ai nak tumbuk sambal masa menginap kat hotel untuk urusan bisnes
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 02:33 PM | Show all posts
Hahahahaha. Ganasnya cikku "buk buk" kan amoi ittew
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 02:35 PM | Show all posts
elok la kena lepuk. kuang ajar sangat
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 06:13 AM GMT+8 , Processed in 0.092835 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list