Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
7444
View
64
Reply

FRIENDS (english sitcom)

[Copy link]

Author: anony-mous       Show all posts   Read mode

Post time 1-10-2018 06:22 PM | Show all posts
anony-mous replied at 16-12-2017 01:29 AM
I penah tgk skali je waktu 1st tgk friends yg season 3 tu. Mcm bodoh kn pdhal crita je n wpon tau  ...

pickup line tu kelakar! memang kalau iols pun nak ushar gak brad pitt shirtless

satu lagi suka ayat dia yg kelakar




(amboi dekat setahun baru iols reply *bajet retis sangat*)



Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Fav citer ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 03:03 PM | Show all posts
SirihPinang replied at 1-10-2018 06:22 PM
pickup line tu kelakar! memang kalau iols pun nak ushar gak brad pitt shirtless

satu lagi su ...

hahahahah Phoebe memang lawak...iolls sakit perut gelak bila dia nyanyi lagu " little black curly hair"...
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
My favourite sitcom for life. X jumpa dah any other sitcom this good. Rasa mcm nak hafal jer dialog diaorang...
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 03:35 PM | Show all posts
my fave sitcom everrrr..!!
skrg friends dah ada kat netflix.. so iols dok ulang2 cite tu je sampai ku bleh hafal
dialog diaorg dah rasanya.. hahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.067901s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list