Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
6904
View
76
Reply

Lets Share MUA from FB/IG yang uols follow

[Copy link]

Author: intan_smsb       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-4-2017 11:06 AM | Show all posts |Read mode
Jom share MUA yang korang follow dari FB/IG.
Sekarang ramai MUA yang rajin wat live FB sambil-sambil buat live tu,
deols juga ada share produk yang diaorg guna
Contoh macam foundation/eyeliner/eyeshadow/corrector yang ade diantaranya kita tak pernah dengar pun brand tu
selain itu deols jugak ada bagi information untuk kelas-kelas mekap yang diaorg buat.
So uols boleh share jugak kalau-kalau ada yang berminat nak join.
Minta uols bagi FB/IG link MUA-MUA tu jugak bagi memudahkan weols follow.
Thanks Uols Lets sharing


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 4-4-2017 11:10 AM | Show all posts
i follow MUA Bellaz kt fb
sheols rajin wat fb live malam2
sheols ade guna okaya foundation tp i tak tahu dari mana, macam orang jual kat o9 je





fb: Make up by Bellaz
ig: muabellaz
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-4-2017 11:21 AM | Show all posts
from fb sheols


das.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 11:34 AM | Show all posts
nice thread Intan...  yezza, sharing is caring....
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 12:18 PM | Show all posts
wahhh dh lame i tgu org bukak thread MUA! gooood call TT. Ni antara yang i follow. a few jeee tapi

IG:

makeupbyumminasir
nvdism
pinkboxcereal (shaf)
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 12:42 PM | Show all posts
i follow:

Malaysia
- fizakamaruzzaman (MAS cabin crew/MUA)
- cukiajis ( licence aircraft engineer/MUA - jejanz ye uols)
- chechelglam

Rusia
- goar avetisyan - check out her team. ada yg buat rambut. cantik2 jgk.

Netherlands
- nikkietutorials
- lepetitebeirut

Germany
- makeupbyevva

US
- itsmuashley
- rubina_muartistry
- angelamarytanner

UAE
- fatmakeup

Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku follow ferra rossa, shazreeyanashukri, erin lola,syedewa, makeupbyumminasir..

So far aku paking suka meka ferra rossa dan umminasir ni..x mcm drag queen
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 02:48 PM | Show all posts
Kalau malaysia follow syazreenayanashukri, ferra rossa, erin lola, nabybadjenid. syazreena dan ferra rossa ni adik beradik orang aloq staq.

rusia  
makeup_saparova. rasanya dia ni muslim sebab berhijab dan she is sooo pretty.

us/canada
zobeauty - pakistan dok canada
tanya cheban
kamila bravo

australia
emily_.louise - suka tengok bila ada anak dia join mekap. comel sangat.


Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols follow:
Malaysia: nuex rosli,nvdism,syedewa,kasih cicie,erin leola,fiza kamaruzzaman,jijie zainal byk lagi tak ingat.

Yg ni tak tau tp kokesen lah:nicole concillio
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 04:21 PM | Show all posts
omg iols follow banyak sangat sampai tak tertulis
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 05:10 PM | Show all posts
Iols tak follow tapi kekadang tengok Kiena Suhaimi tu. Makeup dia simple2 je so iols suka usyar gak. tapi bukan la makeup je dia buat, ada shawl tutorial n skincare jugak dia share so tak la banyak mana makeup tutorial dia.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-4-2017 05:21 PM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 4-4-2017 11:34 AM
nice thread Intan...  yezza, sharing is caring....

tenkiu elle bagi kacang

elle follow mua yg mana
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-4-2017 05:25 PM | Show all posts
nipskacang replied at 4-4-2017 12:18 PM
wahhh dh lame i tgu org bukak thread MUA! gooood call TT. Ni antara yang i follow. a few jeee tapi : ...

hasil carian gugel

ummi nasir



nvdism





Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-4-2017 05:27 PM | Show all posts
esok meols sambung... nak balik ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Follow najeebazmi sajork..tapi rasanya dia xbuat sgt tutorial ni.. Sbb dia dah top kot kan.nvdism tu baru kenal sejak sharnaaz nabila nikah.. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 08:12 AM | Show all posts
intan_smsb replied at 4-4-2017 05:25 PM
hasil carian gugel

ummi nasir

yassssss, palingg i suke, ummi nasir. makeup die mmg enhance beauty betul... eheeehee
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 09:29 AM | Show all posts
ramaii, x terkiraaa hahaha.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2017 10:26 AM | Show all posts

goar avetisyen
beza giler


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2017 10:28 AM | Show all posts
cepheid replied at 4-4-2017 02:48 PM
Kalau malaysia follow syazreenayanashukri, ferra rossa, erin lola, nabybadjenid. syazreena dan ferra ...


makeup_saparova



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2017 10:29 AM | Show all posts
estrelle replied at 4-4-2017 04:17 PM
Iols follow:
Malaysia: nuex rosli,nvdism,syedewa,kasih cicie,erin leola,fiza kamaruzzaman,jijie zai ...


nicole concillio



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list