Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
23147
View
293
Reply

(Edisi 1 April) Fynn Jamal pregnant?

[Copy link]

Author: bini_fl    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-4-2017 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by bini_fl at 1-4-2017 11:53 AM

iols tak sure apa maksud caption kokspin..korang bincangkan lah..  
IMG_8897.PNG
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Pegnant la kot? Dia kan jeles ngan yg sorang tue..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
pregnant ke? mohon jaga, bersihkan betul2 anaknya tu bila dah lahir. nanti kepam

mak bapak kepam.


Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul, tahniah kokping & tri
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
ke dia ambil anak angkat?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia bkn kata dia mmg x boleh mengandung ke? Aku rasa cm xde pape serius tu. Ayat je nk gempak. Kok ping kn. what u expect?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok, boleh upgrade lagi la resume Kwok Ping lepas ni.
Selalu dia memang akan acah2 expert dalam semua bidang yang baru 2,3 hari ceburi.
Lepas ni boleh jadi expert untuk perempuan mengandung pulek

Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 09:41 AM | Show all posts
bukan akak ni katanya xde rahim dah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 1-4-2017 09:41 AM
bukan akak ni katanya xde rahim dah ke?

Yg takde rahim tu wani ardy.

Fynn ni inverted uterus (rahim terbalik)
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Tp maybe gak ni gamba ultrasound mak angkat
Anyway aku x dpt appreciate imej apa kt usound tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
nama pun dah ada dah tu..takkan bole agak dh kot..meng angkat lg lettew
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betui pun, tayah la poyo sgt . Awai sgt lg kandungan nya tu pun . Dasar gila publisiti
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
mcm x kenal plak kokping ni nk perhatian

nnt pandai2 la twist pape tu

mls la nk speku
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
sana dah dua anak, dia pun mesti la kena tambah anak.. mana boleh kalah..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak nak kalah.. tu je nak ulas..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Siap nama dah tu fitri
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 10:32 AM | Show all posts
booya..............
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Buh caption mengundang, bila org speku mcm2 kang sentap.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
nama anak ke tu? kenapa kok ping selalu fefeling rare
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau fynn pregnant, tak kan mak mertua tak tau
Ni mak mertua pun suspen
IMG_20170401_111907.png
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya ya je ping ni suruh org speku.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
faiz-za replied at 1-4-2017 11:22 AM
Kalau fynn pregnant, tak kan mak mertua tak tau
Ni mak mertua pun suspen

Kalau camtu, anak angkat lagi la kot
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Ntah tak paham. Puitis much. Soh A. samad said explain sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Td minah ni live,  komen yg berbaur psal pregnant sume dia takmo layan . Apekah ? Kau yg bikin saspen pstu sendiri nk larik bila org tnya . Mental
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
faiz-za replied at 1-4-2017 03:22 AM
Kalau fynn pregnant, tak kan mak mertua tak tau
Ni mak mertua pun suspen

Mertua dia pun sama poyo dengan dia. Mestila kena acah acah saspen semua.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065788s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list