Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6107
View
123
Reply

Persediaan

[Copy link]

Author: jeans81       Show all posts   Read mode

Post time 11-4-2017 10:54 AM | Show all posts
kekgebu replied at 11-4-2017 10:47 AM
tu la.. nk minta2 duit bagai. diorg ingt abg dia ni cop duit ke ape?
i pon ada abg2 gak yg berdui ...

nasib baik adik-adik husband i tak sampai minta duit.. sesekali husband i hulur gak duit kat adik-adik dia..itu pun tak banyak mana. kalau macam kes u... i pun ngamukkk!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2017 11:07 AM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 11-4-2017 10:54 AM
nasib baik adik-adik husband i tak sampai minta duit.. sesekali husband i hulur gak duit kat adik- ...

tu la..dia minta takde la bnyk sbnrnya pon, mcm nak pau gitu rm20.
i suh bg rm10, pandai plak demand ckp sikit la, tak cukup la,  isi minyak kete pon tak lepas.
kau kalo takde duit nk isi minyak kete, tak payah la kuar. duduk je la dlm umah, mkn kt umah.
da la minta duit mmg purpose nk beli rokok, helllooo..laki i pon tak merokok, nak pau duit kitaorg plak utk rokok kau. annoiying sgt.

nasib la now ni adik yg tu da keje, so takde la perangai lama tu berulang, tp baru2 ni tayar kete dia pecah. pinjam duit laki i la rm700, kebetulan duit yg tax refund tu da dpt, laki i pon bg la pnjam. nasib la dpt gaji dia trus byr habis. kalo pinjam, reti byr tak pe. tak sakit hati.
ni baru citer kisah adik dia yg da habis belajar, blom lg masuk citer adik dia lg 3 org yg still sekolah tu. eee...serabut betul.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2017 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jeans81 at 11-4-2017 02:11 PM

[quote]kekgebu replied at 10-4-2017 11:39 PM
Wow ni mmg kes berat. Nmpk sgt da lama u memendam rasa. Mcm takde da solution lain selain
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2017 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jeans81 at 11-4-2017 02:10 PM

[quote]kekgebu replied at 10-4-2017 11:47 PM
Kalo nekad selamatkn ur marriage senang je, u fikirkn tentang semua kebaikan ur husband,
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2017 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jeans81 at 11-4-2017 02:09 PM

[quote]MyNameIsIris replied at 11-4-2017 10:14 AM
this is exactly what i've been thru... tapi lepas tu i buat reverse psychology, i buat tak
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sabau jelah mcm2 hal...aishhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2018 02:34 AM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 11-4-2017 10:14 AM
this is exactly what i've been thru... tapi lepas tu i buat reverse psychology, i buat tak endah j ...

Two months after this post...hang meraung kata serik...belakikan laki Yang Tak berduit...hang serik kena tanggung laki???

Boleh citer kenapa????


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094952s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list