Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5619
View
123
Reply

Persediaan

[Copy link]

Author: jeans81       Show all posts   Read mode

Author
Post time 31-3-2017 03:28 PM | Show all posts |Read mode
Edited by jeans81 at 11-4-2017 02:00 PM

.
                          
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
$$$ cukup tak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-3-2017 03:37 PM | Show all posts
Edited by jeans81 at 11-4-2017 02:01 PM

[quote]Sasha replied at 31-3-2017 03:34 PM
$$$ cukup
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 03:44 PM | Show all posts
kiranya TT nk tuntut cerai ke??
sebab nak becerai??
sbb kalau bercerai ni mcm2 isu sikit..
dua2 pihak akan dipanggil ..
kena ada reason yg strong utk cerai..
bukan simply gitu je.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 03:56 PM | Show all posts
apa yang buat awak bosan tu?
dari segi sexual ataupun tanggungjawab?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 04:11 PM | Show all posts
Cer story apa yang bosan tu. Ke awak ni expact kawin ni cam indah2 belaka cam drama kat TV? Kind to share?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 04:35 PM | Show all posts
jeans81 replied at 31-3-2017 04:31 PM
marriage life mane indah.. mase couple je u will rase like a princess.. marriage full of responsib ...

ur husband x bg nafkah duit blanja ke?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 04:55 PM | Show all posts
i feel u TT, be strong.. klu tu jln yg terbaik, jgn takut utk hidup sorg lepas ni, think positive.. masih ada sinar kebahagiaan diluar sana.. find your own happiness..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 05:43 PM | Show all posts
Harlowwwwwwwwww @Sasha....apakah???

Baru harituh sorang samdol  bukak thread  mintak buah pikir an camna nak handle emoji post perceraian..Nee lagi satu samdol lain lak......

merge Kan please.....

Thank you......
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 05:45 PM | Show all posts
myakayina replied at 31-3-2017 04:55 PM
i feel u TT, be strong.. klu tu jln yg terbaik, jgn takut utk hidup sorg lepas ni, think positive..  ...

hujung pangkal citer masih jerangkap dalam samar buat hang ...tup tup...I FEEL YOU.....

Are you ok??!!


Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 05:48 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 31-3-2017 03:56 PM
apa yang buat awak bosan tu?
dari segi sexual ataupun tanggungjawab?

Kawen batang satu, commitment lagik.......kalau Tak Kawen boleh batang seribu...without commitment.......
hang Tak mahu?????

Alamak boleh rhyme pulak kan uglynotprettybabe?????


Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau boleh senaraikan kebaikan dan keburukan bercerai tu mungkin blh menjadikan mana yg boleh dipilih lebih nampak,

utk persediaan lepas cerai sy rasa mcm idup sebelum kawen cuma ada anak

sebelum kawen pun berpuluh tahun kita hidup single jadi macam tu lah jugak lepas bercerai
semoga dipermudahkan urusan
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 06:00 PM | Show all posts
mannnakautau replied at 31-3-2017 05:45 PM
hujung pangkal citer masih jerangkap dalam samar buat hang ...tup tup...I FEEL YOU.....

Are you ...

dah kujangka manak akan menyerang post aku ni, mmg aku tau apa dia rasa sbb aku dah mengalami hal yg sama..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 06:26 PM | Show all posts
kau baru anak kecil-kecil dah tak ada rasa cinta semua kan? Duit takde masalah maknanya suami you kerja bagus ler cuma dia tak bg perhatian dan kurang menghormati perasaan you ker?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 06:28 PM | Show all posts
Kalau rasa cinta tu makin kurang I rasa you boleh pupuk balik, Baja balik perasaan tu...dia tak hilang cuma masing-masing terlepas pandang. Sit down and talk, lelaki bukan mcm pompuan boleh faham perasaan dan kehendak perempuan kalau perempuan tak bg tahu, depa tu ala-ala kayu tau

Kau kena ada pendirian sikit, biar ganas ke keras sikit asal suami dapat apa yg kita nak sampaikan
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 06:29 PM | Show all posts
myakayina replied at 31-3-2017 06:00 PM
dah kujangka manak akan menyerang post aku ni, mmg aku tau apa dia rasa sbb aku dah mengalami hal  ...

You cannot be sharing the same Husband kan???
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Simpati kamu tt.  Perkahwinan ada naik ade turun. Sayangilah rumahtangge.

P/s : aku syg suami aku
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 06:32 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 31-3-2017 06:28 PM
Kalau rasa cinta tu makin kurang I rasa you boleh pupuk balik, Baja balik perasaan tu...dia tak hila ...

Sebaik baik tempat untuk menyelesaikan masalah bagi suami isteri adalah diatas ranjang kelamin.....apa betul Kah bling bling????

Kalau betul then apakah approach ganas Yang hang maksudkan bila  diatas ranjang tersebut???? Nak share gist gist????


Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 06:35 PM | Show all posts
sebu1 replied at 31-3-2017 06:30 PM
Simpati kamu tt.  Perkahwinan ada naik ade turun. Sayangilah rumahtangge.

P/s : aku syg suami ak ...

Hang sebut macam mana pun sayang hang tuh...Kita semua kat sini Dah tahu.......indah Khabar dari rupa jerk...





Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
mannnakautau replied at 31-3-2017 06:35 PM
Hang sebut macam mana pun sayang hang tuh...Kita semua kat sini Dah tahu.......indah Khabar dari r ...

Apesal pulak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085608s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list