Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
23365
View
426
Reply

Aidil Tak Peduli Anak, Jangan Menyesal di Kemudian Hari ! - RR

[Copy link]

Author: Keledek.kepam    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-3-2017 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Kisah mengenai Rita Rudaini dan juga bekas suaminya, Aidil Zafuan, nampaknya sehingga kini masih belum berakhir apabila Rita baru-baru ini mengakui bahawa bekas suaminya itu tidak mempedulikan tentang anak anaknya.


"Daddy mereka tidak pernah sekalipun menyertai aktiviti anak seperti sambutan hari jadi atau majlis anugerah di sekolah apatah lagi mengirim wang. Semua saya usahakan sendiri. Duit yuran sekolah anak pun tidak pernah diberi atau ditanya.


"Pada saya itu tidak menjadi masalah kerana dari dulu lagi saya sudah biasa berdikari. Hidup saya sekarang sibuk nak membesarkan anak-anak.


"Bagaimanapun, jika pada masa depan, anak-anak tidak boleh menerima ayah mereka, waktu itu, jangan tuding jari kepada orang lain. Salahkan diri sendiri kerana tidak berusaha mengambil tahu hal darah daging sendiri.


"Saya pun tiada masa nak rosakkan emosi anak-anak dengan nak tolong 'cover' ayah mereka. Itu bukan tanggungjawab saya," katanya kepada majalah InTrend.


Menjadi seorang ibu tunggal bukanlah satu tugas yang mudah, namun kita ketahui aktres ini agak kuat semangatnya dalam membesarkan dua orang anak lelakinya, Airit Rayyan Rizqin dan Airit Qaqa Arjuna.


Sumber : InTrend

IMG_7069.PNG
IMG_7065.PNG
IMG_7068.PNG
IMG_7066.PNG
IMG_7070.PNG
IMG_7071.PNG
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2017 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aduradura at 28-3-2017 11:04 PM

First!!!!!   


And kauuuu jgn buat smpai aqasha plak lupe kat anak anak dia..haktuihhhhhhhh ritaaaa vagina keringgg meroyanaa.....
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2017 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
DIAMLAH GARITA!
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2017 11:07 PM | Show all posts
Ada hati nak komen pasal ex..ko pun sama jer rita oiiiiiii...si al-Qashash  tue buat aper kt anak bini kalu duk asyik nak kejar ko ajer...
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2017 11:08 PM | Show all posts
RR ni jenis ckp dia je betul... jenis x mau klh ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2017 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama je pangai dgn bff mj2
Smlm nk tuntut rmh arini . Arini dia plk buruk kan ex laki bkn ke ko x bg jumpa. Org suh turun kan ilmu kt bff ko cara nk tuntut hak anak2 yg ko pg belajar cara nk mencaras sape suruh;
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2017 11:16 PM | Show all posts
Tak habis2 RR ni meroyan nak bagitau ex lakinya tak bertanggungjawab...dalam masa yang sama cakap dia takda masalah sebab dah biasa berdikari...wth...kalau takda masalah..diam jerlah...

Tapi..macamana daddynya nak ada dalam event sekolah atau harijadi kalau RR sendiri dulu si aidil sms tak layan...nak bawa anak pergi beli baju raya pun tak layan...konon dah lewat lagi seminggu jer nak raya baru nak pi beli...macam2 kerenah mak janda ni...

Kalau dah anak2 dalam jagaan RR...dialah yang lebih tau pasal event2 ni semua...jadi pandai2 lah berhubung dengan daddy diorang dan maklumkan event penting tu...kalau tak macamana daddy diorang nak datang?  

Kesian anak2 dapat mak yang pentingkan diri sendiri macam RR ni...otak singkat...
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2017 11:16 PM | Show all posts
sejak cerita rr aq
terus tidak terbit lagi rasa simpati buat rr
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2017 11:24 PM | Show all posts
I cadangkan aidil pg melawat anak2 dia kat sekolah depa jer waktu sekolah...dua2 dah sekolah kan...sekolah pun tau kat mana...

mak janda RR jangan pulak meroyan dia perlu ada sama waktu aidil melawat...

yang penting anak2 dapat jumpa daddy depa...

kalau mak j RR meroyan jugak, tu tandanya dia tak ikhlas nak bagi daddy depa jumpa...
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2017 11:25 PM | Show all posts
dah kau tak bagi bapaknya jumpa ngan anak-anak... what do you expect pastu meroyannnnn
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2017 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Pandai mengata ex laki...tapi diri sendiri buat kat bini aqasha tu takpe pulak..ko aje betul eh :zz
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2017 11:31 PM | Show all posts
kalau dululahh kann...thread sejenis ini manjang je meratib notelo ke hulu notelo kehilir.skrg apa sudah jadi?dah termalu ..terkedu lettew
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2017 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari dulu lagi jenis suka meroyan.. kau yg tak kasi jumpa anak2 tu dgn apak mereka banyak komplen plakk kauu

Janda tersangkak negara
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2017 11:39 PM | Show all posts
hm..kau yg duk bermusuh ngn ayah bdk2 tu..lg nk tnye knape org tu xdtg visit anak.. shame on u rita..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2017 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Siang mlm duk meroyan pasal xlaki tp dlm masa sama boleh lak nak caras laki pompuan lain..::
Btw pasal rita ni nak ada bersama bila edel jumpa anak...rita msh ada hati lg kt edel ke???
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2017 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Susah dah porumer nak kesiankan ko lepas kesah kegaritan ko gone public kak, ko kuar la cerita ala Bersamamu sejuta kali pon.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2017 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Meh sini garit bu.ret.tta meols sedekah pisang tanduk
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2017 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry aku dah tak kesian langsung dgn kau sekarang rita. Padan muka kau dasar janda gatal pengacau laki orang! Meluat!
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2017 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Duit ex laki bg aritu dah abis ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2017 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
garit ni tak sedar2 lagi ke? akibat sifat ego n mulut longkang dia tu la anak2 dia yg tak berdosa jadi mangsa hilang kasih sayang seorang bapa. la ni dia pula gigih nak buat dua anak kecil lain menangis hilang bapa. tak ada hati perut ke dia ni?  
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2017 11:59 PM | Show all posts
zila_hakimie replied at 28-3-2017 11:16 PM
sejak cerita rr aq
terus tidak terbit lagi rasa simpati buat rr

kann... just nk ckp... diamlah rita!!
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2017 12:06 AM | Show all posts
teringat dulu anak RR arjuna masuk hospital sbb demam...si RR upload di ig lepas beberapa hari...tapi tak bagitau ex lakinya...saja nak tunjuk yang dia sorang bersusah payah tang anak2 dan konon aidil tak guna langsung...sekarang RR mengungkit pulak dia sorang yang usahakan semuanya...
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2017 12:17 AM | Show all posts
sampai bila dia nk keep cakap pasal edel .
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2017 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
bobok_berhabok replied at 29-3-2017 12:17 AM
sampai bila dia nk keep cakap pasal edel .

Selagi edel xcerai zarema dan kawin balik dgn sheols...she hadap sgt pisang tanduk edel tu yg meroyan je....
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2017 12:29 AM | Show all posts
mixed replied at 28-3-2017 11:16 PM
Sama je pangai dgn bff mj2
Smlm nk tuntut rmh arini . Arini dia plk buruk kan ex laki bkn ke ko x  ...

haha...sempat juga meroyan sebut nama Fasha Sanda.... MJ2 (mak janda 2). Kat thread nowa habis atas bawah kiri kanan depan blakang pasal Fasha Sanda



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060319s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list