Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
2650
View
30
Reply

smule

[Copy link]

Author: tim87    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-3-2017 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
So TT dah tahu dah apa itu smule? Ada apa2 plan a b c nak buat? Haluu haluuuu haluuu TT where r yussss
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-3-2017 03:50 PM | Show all posts
Haha..sori...susah type pki hp..stakat ni cuma sound sbb nyanyi dgn girl lagu2 cinta..sampai nyampah klu dgr lgu yg die
nyanyi..sso buat masa skg dah tak nyanyi dgn girl..sume dia delete dgn girl..tp dorg ni ada wassap group:dizzy
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-3-2017 04:01 PM | Show all posts
I oll tgk pompuan dlm tu gedik btul..siap sebut x dapat servis malam jumaat..muntah hijau rasa...mujur suami i oll jnis malas baca waassap group ..so i oll la baca..hehe..

Suami i oll kira suara kategori sedap..mmg aktif nyanyi  dr  kecik ke uni..so komen2 kt smule tu je nyakitkan hati...jatuh cinta dgr suara la melting la..bebulu lubang idung i oll..i oll dh gitau kalau dh gegirl tu puji2 mau nye suamj ioll terbang langit ketujuh nnti pastu mula la bunga kembang sana sini

I  oll kata klu i oll msg laki or nyanyi kt laki lain,,lagu2 cinta camtu tau plak die taknak..so buat masa skrang i oll pantau.sampai die rasa i oll menakutkan...i oll bt signal guna jari cucuk dua biji mata i oll n dua biji mata dia...watch ur back gitu
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2017 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Sasha replied at 29-3-2017 03:07 PM
So TT dah tahu dah apa itu smule? Ada apa2 plan a b c nak buat? Haluu haluuuu haluuu TT where r yuss ...

Smule ni salah satu masalah rumahtangge kut
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 22-3-2017 02:11 PM
smule tempat baru laki orang dan bini orang cari skandal..

Looser sgt laki2 org duk bertenggekkkkk kannnnn !! Tolonglaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 01:54 PM | Show all posts
izabellemylia replied at 30-3-2017 01:51 PM
Looser sgt laki2 org duk bertenggekkkkk kannnnn !! Tolonglaaaaa

laki orang dengan bini orang sama je miang..
kalu suka sangat melalak, gi la karaoke..
kalu kedekut nak kuar duit, invest sikit beli set letak kat rumah..
melalak la ko dari pagi sampai malam..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 30-3-2017 01:54 PM
laki orang dengan bini orang sama je miang..
kalu suka sangat melalak, gi la karaoke..
kalu kede ...

Meols setuju chuolssss...nie duk melalak ngan ntah sape2... tergedik2 nyanyi konon suare bak buluh perindu....puiiiiiii  
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2017 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Smule Ni memang nyampah aku mcm bigo uweekkk
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2017 10:44 AM | Show all posts
dik...bru je genap setaun husb akk kantoi wicet dgn girl kat smule
ok la alhamdulillah xde smule da skang ni
tp wicet....buat masa ni takdelah
da smpai opis install la balik gaknye hahahah
smule tu girl ala gedix tahap maxxxx
bengong je, konon2 suara ala2 romantik gitu
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2017 12:41 PM | Show all posts
yayangmama replied at 14-12-2017 10:44 AM
dik...bru je genap setaun husb akk kantoi wicet dgn girl kat smule
ok la alhamdulillah xde smule da ...

iols ada kenal laki orang yg macam ni.. kat umah uninstall wechat.. bila pegi opis install balik.. gigih hari2 dok buat benda yg sama..
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2017 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu wechat disalahguna. Sekarang smule pulak. Ummah malaysia ni kekeringan 24/7 ke.
Kalau suami tt dan gian sangat menyanyi, beli je set karok pasang dekat rumah. Rakam video upload youtube ke. Gedik giler nak masuk group smule dengan perempuan2 sangap ni.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.073758s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list