Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
45855
View
139
Reply

Macam mana nak check status perkahwinan?

[Copy link]

Author: xephyra    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 24-8-2017 08:07 PM | Show all posts
aku heran la dgn member aku ni..masih lagi nak kejar laki tu. dah terang2 laki tu dah taknak dia. penat dah aku nasihat..lupa kan je..cari lain. tapi degil..nak cari..nak tunggu juga.

ke laki ni dah buat ape2 kat kawan aku ni..sampai kawan aku ni tak boleh nak tinggalkan dia?
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2017 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Camni kesudahan nye.. Baik xpayah ngan laki gini.. Tt ko brainwash la kawan ko tu huhu.. Sesuatu sangat bf dia tu.. Banyak benda dia sorokkan
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2017 02:59 PM | Show all posts
aku nk tumpang thread tt. cmner nk check status bf adik aku ni samada da kawin ke blom? bf adik umo 40. tp kate msih bujang. pls help me
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2018 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
zara78 replied at 11-10-2017 02:59 PM
aku nk tumpang thread tt. cmner nk check status bf adik aku ni samada da kawin ke blom? bf adik umo  ...

Huhu..i dh 31 this year..so..dlm kite cari jodoh..i kenal llki umur 40. Die ckp die bujang. Mcm mana ek nk tau die betul bujang ke tak...tp die tak kisah tukar kereta dgn i. Cume i ragu byk benda. I minta nama penuh die pon die tak nk bg. Minta nk jumpa mak die..die ckp nk jumpa mak i dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2018 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
zara78 replied at 11-10-2017 02:59 PM
aku nk tumpang thread tt. cmner nk check status bf adik aku ni samada da kawin ke blom? bf adik umo  ...

Huhu..i dh 31 this year..so..dlm kite cari jodoh..i kenal llki umur 40. Die ckp die bujang. Mcm mana ek nk tau die betul bujang ke tak...tp die tak kisah tukar kereta dgn i. Cume i ragu byk benda. I minta nama penuh die pon die tak nk bg. Minta nk jumpa mak die..die ckp nk jumpa mak i dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
suka2 replied at 18-3-2017 11:35 AM
Masuk spital operet kaki operet bahu ligamen koyak jaga bapak kat spital mc berminggu kat kampung  ...

Setujukkk sgt. Apa ke hal takat g operate xle ke nk bgtau..awek kot tah pape jek alasan dia heheh
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
xephyra replied at 24-8-2017 07:50 PM
issue sekarang lagi complicated. dia kata sayang kat kawan aku ni..tapi dia dah block watsap. fb? ja ...

Xpyh buang masa laa tu semua. Suh kwn tinggalkan jee...mmg xde masa depan dh dgn mmt jenis cmtu..buang masa tenaga kepala otak nk memikir je
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
atiejadahlia replied at 2-2-2018 03:05 PM
Huhu..i dh 31 this year..so..dlm kite cari jodoh..i kenal llki umur 40. Die ckp die bujang. Mcm ma ...

Ish bahayanya...ada ke nama penuh pn ssh nk bagi...u better be carefull girl
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2018 04:44 PM | Show all posts
bunga_lestari replied at 17-8-2017 02:37 PM
yeahhh.. finally..
saya pernah hadapi masalah yang sama satu ketika dulu..
laki tu menipu, kata  ...

Bagus abg dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2018 09:31 AM | Show all posts
so kesimpulannya boleh check ke tak status perkahwinan seseorang?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2018 11:28 AM | Show all posts
showstealer replied at 16-2-2018 08:31 PM
so kesimpulannya boleh check ke tak status perkahwinan seseorang?

boleh, sebab tu kat board gossip,
husband nora gaduh dengan mak tiri dia,
boleh aje check status perkahwinan as long as tahu no kad pengenalan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2018 01:48 PM | Show all posts
faraway1 replied at 17-2-2018 11:28 AM
boleh, sebab tu kat board gossip,
husband nora gaduh dengan mak tiri dia,
boleh aje check status ...

check kat mana? ape prosedur dia?

tapi rasanya ini tidak termasuk kalau perkahwinan tu tidak didaftarkan kat sini, kan?

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2018 02:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Bole check tru on9 kan skrg
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2018 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
xephyra replied at 20-3-2017 02:14 PM
thank you. dah dapat jawapan..still single lagi. harap dia betul2 jujur. payah jumpa orang jujur

Boleh tak tahu siapa boleh check status tu ye? Tq sis.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2018 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Ferissa replied at 4-3-2018 02:39 AM
Bole check tru on9 kan skrg

Boleh tau x cmne ye. Website apa ye ? Tq sgt membantu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-11-2018 07:00 PM | Show all posts
lama plak aku tak update cerita kat sini..hahahaha
alkisah..lepas raya si laki contact kawan aku tu..dia bagitau dia sebenarnya dah kawin. yess..kawan aku tu menangis tak berlagu tapi kejap je sebab sekarang dia dah bahagia dgn boy lain.

kan senang..dah kawin cakap dah kawin. senang kawan tu cari lain
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2018 04:40 AM From the mobile phone | Show all posts
atiejadahlia replied at 2-2-2018 03:05 PM
Huhu..i dh 31 this year..so..dlm kite cari jodoh..i kenal llki umur 40. Die ckp die bujang. Mcm ma ...

Aiyooo suspiciousnya
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2018 04:41 AM From the mobile phone | Show all posts
xephyra replied at 20-11-2018 07:00 PM
lama plak aku tak update cerita kat sini..hahahaha
alkisah..lepas raya si laki contact kawan aku tu ...

Khennnnnz nasib la tak jadi pape
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2018 08:33 PM | Show all posts
laki kalau dia taknak approve dekat fb mmg confirm dia dah kawin atau ada gf... tak kisah la apa alasan yg dia bagi..

kesian kawan tt... bagusla dah jumpa org lain dan move on.

tak silap i.... kalau nak check u boleh check dekat tiap2 mahkamah syariah.. cuba try call satu dulu n tanya boleh tak nak check..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
boleh je nak check kat mahkamah, tp kena ada bukti relationship dengan orang yang nak dicari tu.
nak senang post je gambar berdua kat fb.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076300s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list