Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
51703
View
139
Reply

Macam mana nak check status perkahwinan?

[Copy link]

Author: xephyra    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 16-3-2017 04:43 PM | Show all posts
-electrifying- replied at 16-3-2017 04:41 PM
try csi fb lelaki tu, korg pmpn kan pndai siasat2 ni

dah cari. takde info..dia private semua. laki tu pun cakap kat kawan aku dia dah lama tak buka fb
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 04:48 PM | Show all posts
xephyra replied at 16-3-2017 04:43 PM
dah cari. takde info..dia private semua. laki tu pun cakap kat kawan aku dia dah lama tak buka fb
...

harusla korg csi fb dlu kan... hehe
polis dan askar ni la pling ssah nk taw dorg dh bkawen ke x,
jgn buat main dgn dorg, bkn nk bg "ekspresi" negatif, tp ade pengalaman dgn kwn2 yg lain
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2017 04:56 PM | Show all posts
-electrifying- replied at 16-3-2017 04:48 PM
harusla korg csi fb dlu kan... hehe
polis dan askar ni la pling ssah nk taw dorg dh bkawen ke x,
...

apa maksud "tp ade pengalaman dgn kwn2 yg lain"


seram la pulak...

Ya Allah..selamatkan la kawan aku..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 05:11 PM | Show all posts
xephyra replied at 16-3-2017 02:33 PM
IC dah dapat dah. tu la dia..nak check online tu kat mana? jenuh dah aku google2. aku yg terer men ...

tak pasal2 aku pun terlibat mencari info
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2017 05:20 PM | Show all posts
aciklola replied at 16-3-2017 05:11 PM
tak pasal2 aku pun terlibat mencari info

aku ni ha tak memasal terlibat. member aku ni meroyan..akhir2 ni laki dia lain macam. sekarang tak boleh nak contact. call masuk voice mail. whatsapp dah macam kena block - profile pic xde..mesej pun 1 tick je..dah 2 3 hari camni. kawan aku ni baru je kenalkan si laki kat mak dia..tak kan dah kena tinggal. matilanakkkk
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 05:25 PM | Show all posts
xephyra replied at 16-3-2017 05:20 PM
aku ni ha tak memasal terlibat. member aku ni meroyan..akhir2 ni laki dia lain macam. sekarang tak ...

sah kena block la tu..
suruh je la kawan ko tu move on..
ramai lagi laki lain kat luar tu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2017 05:31 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 16-3-2017 05:25 PM
sah kena block la tu..
suruh je la kawan ko tu move on..
ramai lagi laki lain kat luar tu..

apsal nak block plak? elok je diorang sebelum ni. dan2 lepas kenalkan kat mak..terus tinggal? kesian kawan aku ni. baru je nak bahagia aku tengok
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2017 05:33 PM | Show all posts
yg aku risau..betul2 risau..bukan nak kata ape la. aku ada juga la beberapa kenalan polis. tapi semua2 tu kaki pompuan. aku taknak kawan aku ni jadi mangsa
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 05:34 PM | Show all posts
xephyra replied at 16-3-2017 05:31 PM
apsal nak block plak? elok je diorang sebelum ni. dan2 lepas kenalkan kat mak..terus tinggal? kesi ...

mana awak tau elok je?
kat belakang tabir ada gaduh-gaduh ke..
kawan awak dok rush rush laki tu ke..
takkan kawan awak nak cerita sikap dia macam mana..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2017 05:41 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 16-3-2017 05:34 PM
mana awak tau elok je?
kat belakang tabir ada gaduh-gaduh ke..
kawan awak dok rush rush laki tu  ...

ye la kan? aku pun tau2 camtu je..ape yg dia bgtau..tu yg aku tau
aku lak yang neves bila jadi camni
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Toksah la ye2, Biar dia setel sendiri. Ni dah kena block segala mala mode of communications, lagi la xpayah nak siasat.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 07:14 PM | Show all posts
zaman la ni besides kenalkan kat family, si pompuan kena mintak dikenalkan jugak dgn family si jantan tu... bila dah jumpa tanya direct la kat family si lelaki tu status si lelaki.
Tak payah nk malu sgt dah, zaman skrg penuh dgn jantan sangap. Kalau jantan tu dah mmg jujur & nak buat bini mmg takkan byk dalih pun.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 11:21 PM | Show all posts
Edited by ninja boy at 16-3-2017 11:23 PM

ada ic ada alamat boleh google street view rumah
dapatkan tempat krerja beliau boleh buat2 tanya menyamar pemungut hutang ka tanya jika beliau dh bekerluarga
tau rumah beliau di mana dan lihat ada bini ka
lihat perut boncit, bwh mata titam, buntut dan peha kurus, tidak malu kpd wanita, bersikap selamba bila medekaiti wanita, hilang cahaya teruna, spt bapak org, kereta ada bau budak, berpengetahuan byk ttg wanita sbb dh serumah sebilik
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 09:04 AM | Show all posts
xephyra replied at 16-3-2017 04:56 PM
apa maksud "tp ade pengalaman dgn kwn2 yg lain"


xnk ckp lbih2, nnti org mnx bukti la, apa la, dorg kan bdn beruniform y "berkuasa"
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Tanya je HR tempat dia kerja
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 10:16 AM | Show all posts
kalau kawan ko rasa2 dia laki orang tu, betul la tu kot.
naluri biasanya betul.

suruh la kawan lelaki korang nilaikan lelaki tu.
biasa lelaki sama lelaki boleh tahu lelaki tu gay ke laki orang ke.

paling senang sekali, tanya status lelaki tu.
tanya depan2 & tengok mata dia. jangan tanya kat whatsapp.

kalau ko tanya soalan direct lagi simple, u dah kawen ke?
kalau dia jawab berdalih - kenapa, i nampak dah kawen ke?
maknanya..LAKI ORANG LA TU.
soalan dijawab dgn soalan. orang bersalah aje guna taktik tu.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 03:53 PM | Show all posts
kes aku plak lain. ada kawan aku ni tgh syok berskandal dgn budak muda. wife tak tau. masalahnye kitorg tak kenal plak wife dia hahaha

Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 04:18 PM | Show all posts
meh lah abang tolong...pm nombor ic mamat tu...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 04:38 PM | Show all posts
abangadek replied at 16-3-2017 04:19 PM
aku cube dulu, aritu abg aku bawak balik device untuk cek saman tu, aku xtau apeke nama benda tu.. ...

aku rasa device tu Myeg services kot. dalam tu boleh ada JPN, JPJ, PDRM, Imigresen, MBKL, Insolvensy and Zakat

Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Member aku laki org.  Tgk luaran nampak baik dan setia, tapi pasang awek. Dalam pasang awek tu,ceh konon nk kawen la tp bini first tak kasi.  Bini first byk tolong bab aset. Dia plak nk kawen ngan budak baru grad, grad tak laku n takde keje tetap pun. Harusla bini tak kasik. Tp member aku tu,  leh plak pasang lg sorang skandal sekadar nk bersexting.  Hati-hatila wahai pompuan.  Baik cari lelaki muka pecah rumah tapi hati baik, dari carik lelaki hensem tp pasang merata.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list