Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3858
View
14
Reply

Kehadiran Kim Tae Hee Menggamatkan Suasana Di Pavilion KL

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-3-2017 11:23 AM | Show all posts |Read mode
Siapa yang tak kenal dengan pelakon terkenal Korea, Kim Tae Hee yang pernah dilabelkan sebagai wanita tercantik Korea ataupun Nation Goddes.


Membintangi drama terkenal seperti Stairway to Heaven (2003), Love Story in Harvard (2004), dan Yong-Pal (2015), ini merupakan aktiviti rasmi pertamanya selepas melangsungkan perkahwinan dengan Pop Star, Rain, pada 19 Januari lalu.












Penampilan khas Kim Tae Hee dibawakan khas oleh Bonia Malaysia sempena perasmian butik berjenama mewah Bonia yang terbaru di Pavilion Elite, Kuala Lumpur pada 10 Mac lalu. Kehadirannya ditunggu ramai peminat setia yang begitu teruja untuk bersemuka secara langsung  dengannya sedari pagi lagi.


Majlis ini dimeriahkan lagi dengan kehadiran selebriti tempatan seperti Alvin Chong, Haiza Karina Teo, Debbie Goh, Aliff Aziz, Nazim Othman dan juga Azrel Ismail di samping aktiviti lukisan karikatur secara percuma oleh empat pelukis professional karikatur tempatan yang di bawakan oleh kakiseni.











"Saya pernah singgah ke Johor Bahru tahun lalu semasa saya ke Singapura. Jadi, saya rasa begitu teruja kerana dapat berkunjung semula ke sini," ujarnya.

Bekas penuntut jurusan Ijazah Fesyen Seoul National University itu sempat berkongsi mengenai minatnya terhadap dunia rekaan fesyen. Malah, dia juga menyatakan kesudiaan untuk berkolaborasi dengan pihak Bonia untuk mereka beg tangan dan berharap ianya dapat dipasarkan di sini kelak.








Ketika ditanya mengenai citarasa bag tangan pilihannya, Tae Hee menjawab Saya menggemari bag tangan bersaiz kecil tetapi ianya mestilah memuatkan kesemua barang saya," jelasnya.


Biarpun masa bersama Kim Tae Hee singkat ternyata dia kelihatan gembira sepanjang majlis berlangsung. Semoga Kim Tae Hee akan mengunjungi lagi peminatnya di Malaysia. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 11:25 AM | Show all posts
cantik dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:07 PM | Show all posts
ni bini rain kan? masa sheols ke JB ummah sana takde nampak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 02:48 PM | Show all posts
aku ni tak la kenal. rasanya kalau laga bahu pun masih tak sedar dia retis.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 03:16 PM | Show all posts
aku minat sgt ngan dia start tengok citer Love Story in Harvard...dia kan mcm juling2 air sikit...memang lawa...tapi ni nmpk mcm dh tua sikit...
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
JeNaB_PopPop replied at 15-3-2017 03:16 PM
aku minat sgt ngan dia start tengok citer Love Story in Harvard...dia kan mcm juling2 air sikit...me ...

harus lah nmpk tua...dah almost. 40 kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 05:45 PM | Show all posts
cantik sheols..I ade bace dkt mane nth, katenye, muke sheols ni antara yg plg byk rujukan untk plastic surgery dkt korea..Katenye rmi yg adore sgt2 dgn muke die neh an really want to look like her...
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 05:49 PM | Show all posts
Untung Nazim dpt bergmbr dgn Kim Tae Hee...kali ni xangkut Rain skali plak
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 06:00 PM | Show all posts
cantiknya dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 07:25 PM | Show all posts
Cantik tp typical korea..
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 08:02 PM | Show all posts

ye la kan master copy utk buat acuan2 muka yg lain
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 01:04 PM | Show all posts
suka tgk muka dia mase remaja dulu..yelah dh almost 40 nmpk ler kertu sekrg



Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 05:23 PM | Show all posts
Cantik Kim Tae Hee ni
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2017 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
sheolls ni complte package
lawa pandai kaya
seoul national university tuu bukan calang calang org yg masuk
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2018 11:28 AM | Show all posts
sxxsso replied at 31-12-2017 07:37 PM
sheolls ni complte package
lawa pandai kaya
seoul national university tuu bukan calang calang org  ...

betul. sebab tu orang cakap dia beauty with brain. dia cantik dan tengok cara dia bercakap dlm interview pun nampak personalitinya orang baik2 tapi lakonan dia agak so-so. kalau tengok drama dia berlakon takde mood nak go on. teringin nak tengok kim tae hee pegang watak lain dr yg lain.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104038s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list