JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5017
View
107
Reply

Kelebihan Orang Berlesung Pipit

[Copy link]

Author: terpaku       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-3-2017 11:22 AM | Show all posts |Read mode
5 Kelebihan Orang Yang Ada Lesung Pipit

Mesti ramai yang impikan nak ada lesung pipitkan? Lesung pipit ni ialah satu lekukan di pipi yang boleh menambah kemanisan dalam wajah seseorang itu. Selain comel, ada banyak lagi kelebihan orang yang mempunyai lesung pipit ni. Meh kita tengok apa dia.


1.    Hanya 20% manusia memilikinya
Mengikut kajian, hanya 20% manusia di dunia ni yang memiliki lesung pipit yang sebenarnya merupakan satu kecacatan yang ramai orang impikan. Untung siapa yang ada lesung pipit ni tau!


2.    Ramai yang tertarik dengannya
Menurut kajian lagi, lesung pipit merupakan satu tarikan yang menambahkan lagi daya penarik seseorang. Satu lagi, bila tangkap gambar even muka buruk macam manapun, muka tetap nampak lawa dengan adanya lesung pipit ni. Bestnya!


3.    Kelihatan lebih muda
Para saintis menyatakan kelebihan orang ada lesung pipit ni ialah boleh buatkan orang tu nampak muda dari usia sebenar dia. Makna kata lain mereka ada lesung pipit ni muka macam babyface lah. Jealousnya kita yang takda lesung pipit ni kan!


4.    Penyebar aura keceriaan
Setiap kali pemilik lesung pipit tersenyum je, kita yang tengok pon mesti rasa jatuh cinta dengan senyuman dia tu kan? Sebab comel sangat dengan adanya lesung pipit tu.


5.    Ramai selebriti jadi terkenal sebab ada lesung pipit
Kalau dekat Malaysia ni, Wawa Zainal yang merupakan artis paling comel yang mempunyai lesung pipit. Siapa tengok dia mesti terpikat punya kan!



kredit: http://era.fm/zon-interaktif/interaktif/trending/lesung-pipit



Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku oku lesung pipit
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2017 11:26 AM | Show all posts

belah mana?meols ada dua2 belah..hihi..tapi kiri lagi dalam
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 11:30 AM | Show all posts
terpaku replied at 13-3-2017 11:26 AM
belah mana?meols ada dua2 belah..hihi..tapi kiri lagi dalam

Untungnya chuols berlesung pipit kedua belah pipi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2017 11:32 AM | Show all posts
mieymiey replied at 13-3-2017 11:30 AM
Untungnya chuols berlesung pipit kedua belah pipi


Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 12:05 PM | Show all posts
Ada yang gigih nak dimples sampai buat cheek piercing sebab once cabut stud, memang akan ada lekuk dekat pipi.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
meols pon ada dedua belah tapi kiri lagi obvious

*mood sedih sebab tertinggal tag ngan kunci pedestal kat rumah

boleh gitu
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 13-3-2017 12:05 PM
Ada yang gigih nak dimples sampai buat cheek piercing sebab once cabut stud, memang akan ada lekuk d ...

aah kan..i pon perasan benda ni lepas tengok pudin safie tu buat..hodoh benor lesung batu dia

retis korea pon gigih jugak
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Afghan.... so cute
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
terpaku replied at 13-3-2017 11:26 AM
belah mana?meols ada dua2 belah..hihi..tapi kiri lagi dalam

Kanan ada double  
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 12:40 PM | Show all posts
meols pun ada dimple..
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 12:42 PM | Show all posts
MeghanK replied at 13-3-2017 04:22 AM
aah kan..i pon perasan benda ni lepas tengok pudin safie tu buat..hodoh benor lesung batu dia :lol ...

Dah tak natural uols, harus tak boleh lawan kemanisan dimples yang asli gitu. I takde pun dimples tapi I suka tengok orang ada dimples. Manis
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
dimple preity zinta paling cumel
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 12:46 PM | Show all posts
Aku ada belah kanan...tapi nape aku tak rasa muda? pastu orang selalu cakap untung aku ade lesung pipit  nampak sweet..untung ape pun aku pun tak tau..bukan boleh tumbuk sambal belacan pun kat lesung pipit ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Gitchew.. kaedahnya mek pun ada kecacatan itu kiri & kanan.. sepupu mek anak lahir ada lesung pipit, kata kenan kat mek kot sbb family dia xde sorg pun ado lesung pipit..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2017 01:05 PM | Show all posts
vanillaninja replied at 13-3-2017 12:05 PM
Ada yang gigih nak dimples sampai buat cheek piercing sebab once cabut stud, memang akan ada lekuk d ...

macam mana tu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2017 01:05 PM | Show all posts
MeghanK replied at 13-3-2017 12:21 PM
meols pon ada dedua belah tapi kiri lagi obvious

*mood sedih sebab tertinggal tag ngan kunci p ...

sama lah kita...belah kiri lagi obvious..kalau kanan kena senyum lebih sikit baru nampak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2017 01:06 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2017 01:06 PM | Show all posts

ada ker yang double dimple..waaa tak tau
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 01:13 PM | Show all posts

Ni ha uols. Nampak tak bila remove stud tu, ada lubang as if nak imitate dimple. Tapi nampak tak natural.


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088196s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list