Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
82416
View
1073
Reply

(EDISI AKHIRNYA..) Selamat Pengantin Baru Hafiz Hamidun & Joyrevfa ! #HJ

[Copy link]

Author: sarukhan       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-3-2017 05:53 PM | Show all posts |Read mode
Edited by sarukhan at 1-5-2017 03:54 PM

Hafiz Hamidun Nikah Ibu Tunggal Mei Ini


Tahniah diucapkan kepada Hafiz Hamidun yang bakal menamatkan zaman bujangnya bersama seorang wanita yang difahamkan ibu tunggal. Enggan melangsungkan majlis pertunangan terlebih dahulu, Hafiz merancang untuk bernikah dengan wanita terbabit sebelum Ramadhan ini.

BACA: Hafiz Hamidun Doa Cepat Jodoh Di Mekah

Bagi pihak saya, memang dirancang untuk menikah sebelum Ramadan dan majlis resepsi akan diadakan selepas raya tahun ini. Saya tak rancang untuk bertunang, sebaliknya mahu terus bernikah. Saya berdoa semoga perancangan saya untuk berkahwin kali ini berjaya




Kami kenal antara satu sama lain sudah lama. Tapi sejak dua bulan lalu kami mula berkawan dengan serius. Dia yang pernah berkahwin dan mempunyai anak sudah tahu mengenai hala tuju hubungan kami. Saya juga sudah memberitahu niat ikhlas saya untuk memperisterikannya

Sebelum ini saya tak pernah fokus mengenai hal peribadi. Saya sedar perancangan sebelum ini tak menjadi kerana asyik sibuk dengan karier. Tapi kali ini saya serius, saya sudah bersedia untuk kahwin, katanya kepada m Star Online berhubung berita tersebut.




Sementara itu, Hafiz buat masa ini masih enggan mendedahkan identiti bakal isterinya itu kepada umum. Apapun semoga segala persiapan perkahwinan yang dirancang Hafiz dan bakal isteri akan berjalan dengan lancar serta dipermudahkan urusan olehNya. (rtky/w)

kredit :Rotikaya




***************
Disebabkan tak nak keliru dgn thread lama hafiz midun, iols buka rumah baru. ni sepesen dgn ND, tiap2 tahun dengar gosip nak kahwin.. harap2 tahun ni 2 2 pon jadik ler kahwin!


so siapa gerangannya?




Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 05:54 PM | Show all posts
sapa bakal bini dia?
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg kata dia kapel dgn adiela ridzuan tu xlah ye...si adiela tu pon dh selamat menikah dgn org lain
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
KPI setiap tahun...up cerita nk kawen... now nak jan plak?,

Apa jd dgn mura filzoh... adilla instafamous bagai tuh
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 06:03 PM | Show all posts
Tahniah diucapkan.

Siapakah ibu tunggal tersebut?
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon dia kawen ngan nowa je..
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon dia kawen dgn lopak je
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah la dah nak nikah. Pasangan NoNed tu bersedapan di Perth skrg ni. Helok la sangat. Bila ntah nak nikah. Propa je lebih kata Mac nak nikah.
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 06:09 PM | Show all posts
kesian wife dia ,penis dia halussss harapkan ego saja besar badak
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 06:15 PM | Show all posts
tiap tahun pun sheols ini acah2 nak kahwen kan??
ujung2 nan hado jah
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 06:15 PM | Show all posts
Bagi pihak saya, memang dirancang untuk menikah sebelum Ramadan dan majlis resepsi akan diadakan selepas raya tahun ini. Saya tak rancang untuk bertunang, sebaliknya mahu terus bernikah. Saya berdoa semoga perancangan saya untuk berkahwin kali ini berjaya




Kami kenal antara satu sama lain sudah lama. Tapi sejak dua bulan lalu kami mula berkawan dengan serius. Dia yang pernah berkahwin dan mempunyai anak sudah tahu mengenai hala tuju hubungan kami. Saya juga sudah memberitahu niat ikhlas saya untuk memperisterikannya


bagi pihak saya katanya. pihak sana dah setuju kaaa hang duk announce ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetiap tahun cerita pasal nikah, so i doakan semoga tahun ni Pez Medon berjaya menjadi suami orang. Tahniah Pez.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-3-2017 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 6-3-2017 06:00 PM
Yg kata dia kapel dgn adiela ridzuan tu xlah ye...si adiela tu pon dh selamat menikah dgn org lain

Iye sis iols br tau dik adiella tu dah nikah.. tp xjumpa instagram dia. Br nak stalk  
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 06:20 PM | Show all posts
ok pilih ibu tunggal..ingatkn pizmidun pilih lopak..
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 06:21 PM | Show all posts
katibism replied at 6-3-2017 06:01 PM
KPI setiap tahun...up cerita nk kawen... now nak jan plak?,

Apa jd dgn mura filzoh... adilla i ...

supaya tak nak kalah dengan bapok2 kaverina yang lain sis
setiap tahun sheols acah nak kahwen kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 06:37 PM | Show all posts
Changa replied at 6-3-2017 06:21 PM
supaya tak nak kalah dengan bapok2 kaverina yang lain sis
setiap tahun sheols acah nak kahw ...

Kakak...
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan iols gayah koverina dah selamat kawin dua kali dah piz medon kompang propah tak habis habis - just shut it bitch
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
hat ne lg satu kaki propa
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai rasa setiap tahun dia nak kahwin...
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga kali ni menjadi
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeah rite. Now mac...
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Bersabau tunggu kuar gambar dh nikah baru nk cayee
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Payah2 Pis Midon nikahi Nursajat ja laa.. Heshe pun ibubapa tunggal gak kepada kanak2 kembar
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 07:32 PM | Show all posts
Noned ada ckp nk kawen mac kah?
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
LaVida replied at 6-3-2017 07:31 PM
Payah2 Pis Midon nikahi Nursajat ja laa.. Heshe pun ibubapa tunggal gak kepada kanak2 kembar

Kihkihkihkih     

#janganmengata
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055290s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list