Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
17199
View
109
Reply

Pelakon vs pornstar- Amar Asyraf

[Copy link]

Author: bini_fl    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-3-2017 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Amar selar pelakon malas


AHAD, 12 MAC 2017 - 12:55PM


Oleh Zaidi Mohamad zaidim@bh.com.my



KUALA LUMPUR: Amar Asyraf menyelar segelintir pelakon yang bersikap acuh tak acuh di lokasi penggambaran, malah menyamakan mereka seperti bintang filem lucah. Pelakon yang mula dikenali dengan drama Setia Hujung Nyawa itu berbuat demikian menerusi status dimuat ke laman sosial Instagramnya, semalam. "Berlakon, main-main berlakon, berlakon untuk terkenal dan 'pornstar'," tulis Amar bersama keterangan gambar yang bagai menceritakan realiti dunia lakonan menerusi pengamatan dirinya.




Menurut Amar, beliau mempunyai alasan kukuh untuk membandingkan segelintir pelakon seperti bintang pornografi. "Enam bulan kebelakangan ini, saya ada beberapa kali menonton dokumentari mengenai industri pornografi di Amerika Syarikat, United Kingdom dan Jepun. Dari situ saya lihat di sekeliling, termasuklah di kalangan pelakon. Apabila dibuat perbandingan, sama saja kerja bintang pornografi dengan pelakon. "Kedua-duanya bertunjangkan seni, namun daripada konsep berbeza. Jadi, apa yang membezakan pelakon dan mereka? Bezanya adalah hasil. Pelakon sendiri kenalah berbeza-beza hasilnya kerana matlamat sesebuah cerita tidak sama.



"Kalau bintang pornografi, hasilnya mereka mencapai 'klimaks' dalam babak dijayakan. Apakah kita sebagai pelakon pun mahu mencapai matlamat sama seperti bintang pornografi? "Kalau mereka boleh memberikan tumpuan di set penggambaran, kenapa tidak sesetengah daripada kita yang bernama pelakon boleh buat perkara sama? Pelakon kita cuma mahu kelihatan kacak dan cantik. Cubalah jadi kreatif sedikit!" katanya kepada BH Online. Tambah Amar lagi, segelintir pelakon hari ini hanya ingin menjadi terkenal dan kaya. "Cikgu saya sendiri cakap, semua orang boleh berlakon, tetapi tidak semua boleh jadi pelakon. Sekarang, ada pelakon yang main-main apabila berlakon. "Mereka datang ke lokasi penggambaran sekadar baca skrip, tak pernah hendak faham apa yang dibacanya. Kebanyakan orang berlakon sekadar melontarkan dialog. "Kalau ditegur pula, mereka akan buat bodoh saja. Mereka tiada usaha dan perubahan pun. Apa yang dipentingkan ialah telefon bimbit di lokasi penggambaran, jumlah pengikut di laman sosial dan buat rakaman langsung di Instagram, contohnya. "Kalau berlakon sekadar nak jadi terkenal dan banyak duit, lebih baik tak payah berlakon. "Besar tanggungjawab pelakon kepada masyarakat sebenarnya. Jadi, berlakonlah dengan bersungguh-sungguh. Ingat, Maria Ozawa dan Mia Khalifa (bintang lucah) pun berlakon juga. Jadi, bezakanlah sikit diri kita sebagai pelakon dengan mereka," katanya.

Selanjutnya di : http://www.bharian.com.my/node/258995?m=1
IMG_8653.JPG
IMG_8654.JPG
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah jd pornstar letewww tau acuh x acuh
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk video porn...
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka dia ni belakon. Xleh lupa drama dia dgn syafiq kyle tu.

Hamboihh setiap nama pornstar dia tau.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
extreme sgt dia umpamakan dgn pornstar...tp dia ada logic la kt situ...amar ni bukan pelakon main2...dia pun dah pegang award best actor... so meols speku dia tuju kt pelakon2 baru yg acah bagus skrg walhal jaja body dan seks kt IG
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 02:33 PM | Show all posts
Suka tgk dia ni berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelakon kayu skang harap jual muka
Dgn badan sado/ montok
Konon cntek padahal berkerak je tngk
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepanjang baca artikel ingat kan yang bercakap tu ammar ex puteri sarah tu.

Tapi baca dia cakap belit belit lah. Kejap mcm kata pronstar belakon lagi ok kejap macam downgrade pornstar. Ke akak gagal paham apa dia cakap.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 02:46 PM | Show all posts
Edited by Loginlogoff at 12-3-2017 03:02 PM

skrg pelakon yg konon A-list mmg suka up caption perli perli sarcastic kt pelakon kayu pelakon baru ke ape?

alaahhhh bro..apa kata pi sound dpn2 kt smua plakon acah hensem tp kayu pemalas tuh. kata A-list superstar khenz.

lgi stu pi basuh fans2 yg panatik taik tu semua sbb buta mata hati dk puja retis brupa cntik hensem pmalas.
Malaysia bro...typical malaysian bbnu,mbnu,nbnu...mmg hadap muke retis hensem lawo je xkisah plakon tu pmalas ke xstudy skrip ke hape termasuk lah producer drama..asalkn rating letop.
BOSAN!!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi petik nama maria & mia gittew. Very up to date.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapakah pornstar ittewww?
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
suka tgk dia berlakon cite ada tikah 3some
sorang lg pelakon wanita x igt kt tv9
cite dia kawen 2 geram tgk dia x adil kt bini 1st
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelakon mana yg dia maksudkan ye...perempuan ke lelaki...
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni hensem muka fotogenic, sygnya dia x sefemes fatah amin, kelakarkan
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Mia khalifa tu aku x knl.. tlg googlekn
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 03:24 PM | Show all posts
sepitsiput replied at 12-3-2017 02:30 PM
extreme sgt dia umpamakan dgn pornstar...tp dia ada logic la kt situ...amar ni bukan pelakon main2.. ...

patah jaja seks jugal ke? atau kena tgu foto bugil keluar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-3-2017 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 12-3-2017 03:16 PM
Mia khalifa tu aku x knl.. tlg googlekn

Org kata mia ni selalu bg speech psl tudung  
IMG_8655.JPG
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
bini_fl replied at 12-3-2017 03:37 PM
Org kata mia ni selalu bg speech psl tudung

Ya ampppppuuuuunnnn

Poodeymarknya sapa yang buat ni.  
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
bini_fl replied at 12-3-2017 03:37 PM
Org kata mia ni selalu bg speech psl tudung

Sedihnya sister Eika mengagungkan seorang pornstar.  
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka Amar ni..suka kat mata juling dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
sepitsiput replied at 12-3-2017 06:30 AM
extreme sgt dia umpamakan dgn pornstar...tp dia ada logic la kt situ...amar ni bukan pelakon main2.. ...

Larra rahayti?
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Since sekarang ni banyak lambakan pelakon kayu, elok juga ada yg menegur.
Amar ni sangat talented terutama dalam hal teater (pereka set / pelakon / pengarah / penulis skrip), kalau tak salah dia ada produksi teater sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah yg akan terasa ngan post dia ni? Ramai jer pelakon kayu merasa diri mereka itu diva
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 12-3-2017 03:14 PM
Dia ni hensem muka fotogenic, sygnya dia x sefemes fatah amin, kelakarkan

heols x pernah jd lead dlm filem kan? based pd rupa, bakat dan rambut heols, heols boleh jd nicholas saputra Malaysia.. tp heols xde produk yg btul2 kebaboom mcm nic dlm aadc
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang ni A-list actor semakin lantang bersuara
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081119s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list