Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
11362
View
214
Reply

[Jenayah] Anak Kandung (BUKAN PENAGIH DADAH) Rogol Ibu Sendiri UPDATE GAMBAR SUSPEK #184

[Copy link]

Author: WhiskeyScotch       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-3-2017 06:25 PM | Show all posts |Read mode
Edited by WhiskeyScotch at 15-3-2017 10:52 AM

Nazialita Geynna Maharan, Astro Awani |   Mac 09, 2017 17:42 MYT


TAIPING: Seorang lelaki tergamak merogol ibu kandungnya sendiri di rumah mereka di Kamunting, pada petang Rabu.

Ketua Polis Daerah Taiping, Asisten Komisioner Harrith Kam Abdullah berkata pihaknya menerima aduan kes sumbang mahram tersebut daripada janda anak lima itu iaitu ibu suspek sebelum melaksanakan siasatan lanjut.

"Wanita berusia 48 tahun itu memberitahu anaknya iaitu suspek dipercayai menggunakan kekerasan untuk melakukan perlakuan rogol tersebut.

"Berikutan itu, pihak kami telah menahan suspek berusia 21 tahun yang bekerja sebagai buruh di kilang tayar," katanya.

Kata beliau, hasil saringan awal ujian air kencing mendapati suspek negatif dadah dan akan direman di bawah Seksyen 117  bermula hari ini ( Khamis) sehingga 15 March depan.

Harrith berkata kes tersebut akan disiasat di bawah Seksyen 376 B Kanun Keseksaan.

"Suspek boleh dipenjara tidak kurang daripada enam tahun dan tidak lebih daripada 20 tahun serta menerima hukuman sebatan jika sabit kesalahan,"ujarnya



Sumber:
http://www.astroawani.com/berita ... -ibu-sendiri-134959   

Gambar Hiasan.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Buruh kilang tayar...Taiping..?

Silverstone atau Toyo tires ajela...ke ade kilang tayar lain...

Keji sial punya perangai anak...ko pegi lake garden tu pun boleh dapan bapuk yg baru nak tumbuh tetek..pandai ayat..makan free...takpun ko toceng ajela kalo dh gersang sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Jilakerrrr: Melayu ke tentulah khennn sb dadah ni banyak melayu
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Negatif pula dadah.

So bangsat ni merogol purely kerana nafsu la kan? Gila kau dek. Akak takleh hadam.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Hey sialllll betul ko ni!!! :
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam biasa perangai org melayu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
mak dia nape tak lari bila di rogol? 48 tahun masih kuat lg nak tendang budak tu..kot ade pisau boleh lagi lawan kot..laen la kalu nenek 72 tahun harus x larat nk melawan
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Melayu isele la ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 06:49 PM | Show all posts
xyahla gamba hiasan

buat nambah saham aja
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
apa ke gilanya ni. dengan mak sendiri pun jadik. pegi taman illiathamby tu ha
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
anak lelaki,muda mstilah lg kuat dr mak
kalo x xknlah jd kes rogol sana sini
prmpuan jgk yg ko salahkn
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Bapak set an dok lam kpala
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
g matilah anak mcmtu.hidup mnyusahkn
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi gambar hiasan tak menahan...anak mental kot...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa baca tajuk ingat sbb dadah sampai rogol mak sendiri rupanya bukan..mmg sbb perangai n nafsu sendiri je nih :
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
hasniey replied at 9-3-2017 06:57 PM
anak lelaki,muda mstilah lg kuat dr mak
kalo x xknlah jd kes rogol sana sini
prmpuan jgk yg ko sal ...

Kannn.. ada cakap guna kekerasan..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kepala dh weng la tu...mak sndr pon dh xkenal..rogol rahim yg die prnh tggl dulu dan vjayjay yg die prnh gune untk keluar*itupun klu heols xlahir ikt tgkp la..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebelom macik mengeji tertuduh...macik nak tengok dulu penampilan omaknye gumana

Bukan ape...kalau omaknye hot macam RR...bersuaq paras montot macam ND....berkain belah macam FS...berkemban macam Datin E...nak salahkan anak 100persen pn idok ler boleh
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Maknya pun nak dirogol.. Aku risau adik beradik pompuan dia pun kena.. Mohon dijail.. Dok jail kutip sabun..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
gambar hiasan tu rasa nya dari series America Horror Story : Asylum ... ai memang follow AHS... scene ni lebih kurang cerita ni, penjahat tu rogol pompuan and pretend pompuan tu mak dia siap nk bfeed skali sbb masa kecik mak dia buang dia or something like that.. mmg saiko..

jantan tak guna nak rogol mak pulak...:
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
amboi dek..kotey ko buta ke...mak sendiri pon tak kenaiii???jilake
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
dah sewel la tu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 9-3-2017 11:07 AM
Sebelom macik mengeji tertuduh...macik nak tengok dulu penampilan omaknye gumana

Bukan ape...kala ...

takutnya maknya tido pintu bilik tak kunci kain batikk atas peha.    ataupun tido smbil bertuala.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Celaka pye jantan :
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Org mcm ni mmg layak dipotong anu dia bagi anjing makan:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.074288s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list