Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6170
View
123
Reply

SAPER ADE PENGALAMAN SUAMI AMBIL DRUGS

[Copy link]

Author: danaurindu    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 30-3-2017 03:43 PM | Show all posts
maaaanakautau replied at 30-3-2017 03:36 PM
Iyolah tuh baik sampai  kena cerai dgn laki.....padan muka hang....

yela
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 06:46 PM | Show all posts

Apa Yang hang nak tangiskan??? Bukankah blessing in disguise kalau Dia ceraikan hang pun dalam keadaan Dia Tengah high on drugs????


Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 04:05 PM | Show all posts
cousin aku pun ade husband yg take drug..
dok jauh jitra kedah sana..
kesian my cousin n her FIL/MIL bekerja cari duit nk sara family..
dripda cousin aku tak reti drive.. blaja drive sbb nk bekerja kan..
suami keluar masuk penjara..
insaf sekejap.. pastu back again to drug.
pernahlah family kami bg option minx ceraikan..
tapi sbb dia p.k anak2 nya and sygkan FIL/MIL yg baik sangat jaga dia..
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2017 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tglkan je tt laki mcm tu nti tt kena sembelih time tidonk Ke tt
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2017 11:52 AM | Show all posts
sebu1 replied at 30-3-2017 02:49 AM
Acik sebu acik sebu le dek barfi. Aku dtg sini suke2 bile bosan x de thread best kat CI.  Sekali s ...

Wow kat sini Aci aci @sebu1 kat sane jadi kaka @sebu1 wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww


#donewow


#kelasgittew
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2017 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
petaiterbang replied at 14-12-2017 11:52 AM
Wow kat sini Aci aci @sebu1 kat sane jadi kaka @sebu1 wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww



Contoh forumer gila sebab stress dengan nick sebu1. Hasil kegagalan ibu bapa yang mendidiknya.Merata forum sentap dengan nick sebu1.Konon hebat habis tag merata nick sebu1.Kahkah. Akhirnye menjadi gila merata forum meroyan dgn mission terlaksananya.  Kahkah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.277497s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list