Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6548
View
123
Reply

SAPER ADE PENGALAMAN SUAMI AMBIL DRUGS

[Copy link]

Author: danaurindu       Show all posts   Read mode

Post time 29-3-2017 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
seri06 replied at 28-3-2017 08:05 PM
Ntah lah sis. Saya dan biras yg sorg lagi ( ustaz ) dah malas nak ambik tau dah. Biras saya yg ust ...

Seri abaikan jer. Ni mak mertua ada duit bole la kasi. Buatnya masa dia minta mak mertua xde duit nak kasi tak ke dibedalnya org tua tuh nanti. Lg haru.  
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2017 06:27 PM | Show all posts
aciklola replied at 28-3-2017 02:05 PM
apa yang anak2 dia dapat dgn stay dgn suami penagih dadah tu? cakap kat biras ko

"sis, dah tiba ...

Otak dia pi mana selama Nee????


Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2017 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sasha replied at 29-3-2017 03:26 PM
Seri abaikan jer. Ni mak mertua ada duit bole la kasi. Buatnya masa dia minta mak mertua xde duit  ...

Pernah mengamuk sis, main libas2x parang depan rumah. Diaorg dok dlm rumah kunci pintu. Takut nya..
Ada sekali tu abis brg dlm rumah di libas dgn parang sampai pecah kepala paip, banjir habis satu rumah.
Mak mertua dok senyap dlm kunci pintu. Tinggal biras saya nie dok luar rumah, lari takut kena libas. Dia tak sempat nak ambik anak dia yg tengah tido.
takut anak kena sembeli sebb anak dia tido masa tu. Penagih nie mengamuk dlm rumah kunci pintu.
Dia dok msg saya..saya suh panggil polis. Dia tak mau sebb mak mertua tak bagi panggil polis. Mak mertua dah lari selamatkan diri dlm bilik kunci pintu..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 08:09 AM | Show all posts
seri06 replied at 29-3-2017 07:54 PM
Pernah mengamuk sis, main libas2x parang depan rumah. Diaorg dok dlm rumah kunci pintu. Takut nya. ...

sorry kalau aku kata, 1 keluarga bodoh.

kalau kau sayangkan anak2 sedara ko, tolonglah report polis. percayalah cakap aku, anak sedara ko akan ambil ni sbg pengajaran atau ikutan. kalau pengajaran, dia jadi lebih baik. kalau ikutan, dia jadi sama je macam bapak dia.

ko nak anak sedara ko jadi apa?

diorang tu kain putih weh. mak bapak & nenek dia tu tahap kain lap kaki. ko pergi report anon lah. jangan tengok then cerita kat sini. apa ko dapat? apa kami dapat?
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 08:11 AM | Show all posts
maaaanakautau replied at 29-3-2017 06:27 PM
Otak dia pi mana selama Nee????

simpan sikit usage untuk hari ni, sikit lagi untuk esok.

sikit je RAM dia bro
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Saya ada pengalaman bekas suami penagih dadah sis.

Mmg tragis. Dia mmg la takde bantai kita ke apa. Tapi dia jadik psiko. Bila tgh on drugs dia mmg romantik senyum jek cakap pun gemalai. Tapi bila dah habis dos. Dia akan tidur jek takmo pergi kerja. Bangun dari tido buat muka bengis mata merah dah macam nak makan org.

Yg terpaling sadis, duit gaji cepat jek lesap. Beli dadah for sure la habis kan. Sampai satu masa tu saya sorok rm10 dalam timbunan baju dalam almari pun dia boleh dapat jumpa. Punyalah tajam daya bau duit si penagih ni.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Duit org banyak dia tipu. Sampai semua kawan2 yg ditipunya contact saya tagih hutang bekas laki saya tu. Sampai dia suruh pekerja dia bagitau semua org yg dia tgh nazak la dah meninggal la. Mmg bodoh la penagih ni. Dah macam biawak tau.

Saya dah banyak kali cuba lari dari dia tapi tak dapat. Sampai saya menangis2 berdoa pada Allah buatlah yg terbaik utkku. Itu je saya ulang hari2 dalam doa. Sampai 1 masa dibulan ramadhan, dia ditangkap polis sebab disyaki menyimpan dadah jenis heroin.

So masa dia dalam lokap la saya minta cerai.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 30-3-2017 10:09 AM
Duit org banyak dia tipu. Sampai semua kawan2 yg ditipunya contact saya tagih hutang bekas laki saya ...

Simpati sis.  Tp skg kamu dah bahagie dgn suami baru yg bukan rakyat local betul x sis?
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
sebu1 replied at 30-3-2017 10:18 AM
Simpati sis.  Tp skg kamu dah bahagie dgn suami baru yg bukan rakyat local betul x sis?

Ya Alhamdulillah sekarang dah bahagia dengan suami baru. Dah masuk tahun ketiga perkahwinan. Suami skg jangankan dadah, merokok pun tidak. Alhamdulillah la.. Cuma cemburu terlebih sikit. Tapi way better la dari yg dlu
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 30-3-2017 10:20 AM
Ya Alhamdulillah sekarang dah bahagia dengan suami baru. Dah masuk tahun ketiga perkahwinan. Suami ...

Alhamdulillah. Tapi kamu mng bijak sb cube x bertahan dgn bekas suami dulu dan cuba untuk lari.  Siape yg sanggup stay dgn drug addict ni mmg bodo x kire le pasangan atau anak atau adik atau abg. Sbnye penagih dadah ni otak mrk bukan otak manusie lg akalnye.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
sebu1 replied at 30-3-2017 10:24 AM
Alhamdulillah. Tapi kamu mng bijak sb cube x bertahan dgn bekas suami dulu dan cuba untuk lari.  S ...

Buat TT, Doa dan solat hajat la minta Allah lepaskan tt dari segala kesulitan ni. Saya dlu pun macam dah takde option dah.. Dah habis cara dah.. Tawakkal jela. Alhamdulillah dibuka jalan.

Acik sebu1 ni sapa ek. Selalu kat CI jek ada.
Dah lama iols tak singgah fd ni, saja dtg nyinggah  
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 30-3-2017 10:31 AM
Buat TT, Doa dan solat hajat la minta Allah lepaskan tt dari segala kesulitan ni. Saya dlu pun mac ...

Acik sebu acik sebu le dek barfi. Aku dtg sini suke2 bile bosan x de thread best kat CI.  Sekali sekale aku pi gosip. Mlm ni x sabar nak tgk wedding nora  
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 10:53 AM | Show all posts
fuzzyfuzzy replied at 17-3-2017 08:00 AM
hahaha mannak kena post bannhammer...padan muka...

i gelak baca komen u dengan mannak
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
aciklola replied at 30-3-2017 08:09 AM
sorry kalau aku kata, 1 keluarga bodoh.

kalau kau sayangkan anak2 sedara ko, tolonglah report p ...

Saya dok jauh sis. Dok luar negara. Saya dah pernah minta phone No polis yg berdekatan, tapi biras saya nie tak bagi sampai sudah.
Masalah nie saya tau dr biras saya, suami saya tak cerita apa2x pun kat saya. Dia dok senyap jer.
Saya try tanya lawyer ( kawan saya) mcm mana nak buat.
Tak boleh nak buat apa selagi tak buat report. Masalah nya diaorg tak mau report.
Ada org pernah report, ( diaorg tuduh biras lelaki yg report) polis dtg rumah cari bukti. Tapi tak jumpa sebb tak letak kat rumah pun benda haram tu.
Sejak itu lah biras saya tu kena boikot..
Saya Klu balik mmg dok dlm bilik jer dgn anak2x atau keluar berjalan. Suami saya tak bagi dok luar..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 02:35 PM | Show all posts
seri06 replied at 30-3-2017 02:24 PM
Saya dok jauh sis. Dok luar negara. Saya dah pernah minta phone No polis yg berdekatan, tapi biras ...

sorilah aku emosi. aku kesian dengan mental development budak2 tu. tak sepatutnya diorang hadap benda2 macam ni. tolonglah si penagis tu mati overdose.aman idup orang sekeliling
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 02:44 PM | Show all posts
ninjago replied at 28-3-2017 03:16 PM
jap apsal dejavu sgt kes nie?? @Robitadotcom

adakah ini diaaa???????
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
seri06 replied at 28-3-2017 08:05 PM
Ntah lah sis. Saya dan biras yg sorg lagi ( ustaz ) dah malas nak ambik tau dah. Biras saya yg ust ...

Semoga mil kau mampos cepat.sorry...kasar sikit ayat aku sbb org mcm mil ni lah yg buat semua dunia jd huru hara :
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 02:54 PM | Show all posts
mokcikKSKB replied at 30-3-2017 02:48 PM
Semoga mil kau mampos cepat.sorry...kasar sikit ayat aku sbb org mcm mil ni lah yg buat semua duni ...

Bumi Tuhan ini hanya layak utk makhluk macam hang jerk Kan??


Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
maaaanakautau replied at 30-3-2017 02:54 PM
Bumi Tuhan ini hanya layak utk makhluk macam hang jerk Kan??

Yessaaa..sememangnya utk org baik hati mcm aku je manak.hang pon mampos sana
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 03:36 PM | Show all posts
mokcikKSKB replied at 30-3-2017 03:17 PM
Yessaaa..sememangnya utk org baik hati mcm aku je manak.hang pon mampos sana

Iyolah tuh baik sampai  kena cerai dgn laki.....padan muka hang....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075361s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list