Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6103
View
123
Reply

SAPER ADE PENGALAMAN SUAMI AMBIL DRUGS

[Copy link]

Author: danaurindu    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-3-2017 11:55 AM | Show all posts
fuzzyfuzzy replied at 17-3-2017 11:49 AM
sng nyer hg terpesong akidah mannak oiii..adakah iman hg senipis kulit bawang???

Hang boleh celen manak Kah????


Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 01:00 PM | Show all posts
maaanaakautau replied at 17-3-2017 11:43 AM
Yang pengganti nee full proof with ISO certificate, bukan penagih????ada certificate Tak??? Jangan ...

hahahahaha.. insyaallah yg baru tak mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 04:00 PM | Show all posts
maaanaakautau replied at 17-3-2017 11:55 AM
Hang boleh celen manak Kah????

hahaha mannak kena post bannhammer...padan muka...
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2017 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
danaurindu replied at 8-3-2017 12:02 PM
sblm ni ade ambik katenye..lps tu berhenti...n then ambik balik dlm 2thn ni...die xdela naik kaki  ...

Sila angkat kaki kalo ada suami drug addict.nie aku baru temankan jiran aku patah riuk dibantai suami.dah la dlm pantang,atas alasan bininya itu bwk sial.sewa rumah tertunggak berbulan,slama nie bini yg bayor.disebabkan ilusi yg bininye ada skandal kat luar,paksa bini berhenti keje.penyudahnya nak byr sewa pon x mampu..bila dah stress dikejar tn rumah,bininya la jd punching bag lepaskan geram.skrg dah slamat masuk lokap,itu pon smpat lagi msg pujuk bini mntak tarik report atas alasan abg rindu kat syg..puiihh betol la mat gian nih
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2017 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Bf melayu akak dulu ada amik drug. Mak dia nak Sgt akak kawen dgn dia tapi tu la akak taknak. Nasib baik akak x berapa sayang kat dia. Please la.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2017 06:08 PM | Show all posts
white_musk replied at 24-3-2017 01:38 PM
Bf melayu akak dulu ada amik drug. Mak dia nak Sgt akak kawen dgn dia tapi tu la akak taknak. Nasib  ...

Kalau ambik drug Tapi  a Vice President of a company, Anak Dato...would you have considered???



Sekarang setakat ambik drug....rata rata 1 in every 25 youths today takes them......its hip cool and happening...Tak semestinya ambik drug sampai tahap addicted kan????



Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2017 06:11 PM | Show all posts
abangadek replied at 17-3-2017 01:00 PM
hahahahaha.. insyaallah yg baru tak mcm tu

Habis Yang baru nee ketagih apa??? Mesti ketagih hang????? ...ibarat kalau  semalam Tak dapat...badan menggeletar kan???



Ketagih yang ini hang tentu suka, Kan????


Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2017 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
maaaanakautau replied at 24-3-2017 06:08 PM
Kalau ambik drug Tapi  a Vice President of a company, Anak Dato...would you have considered???

...

Akak tak heran pun anak dato ke anak raja ke, hmm akak pelik la dgn melayu ni, dlm ugama kan kata haram. Tapi ambik jugak. Bila akak ajak g makan pork, tak mau pulak.

Manak  dah makan berapa kilo heroin?
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2017 10:39 PM | Show all posts
white_musk replied at 24-3-2017 06:29 PM
Akak tak heran pun anak dato ke anak raja ke, hmm akak pelik la dgn melayu ni, dlm ugama kan kata  ...

Are you aware that many medications that you are taking are nothing but drugs/ steroids????

Nak cakap pasal halal haram....better do a bit of homework please......

Nak manak sambung lagik????



Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2017 10:50 PM | Show all posts
fuzzyfuzzy replied at 17-3-2017 04:00 PM
hahaha mannak kena post bannhammer...padan muka...

Come again???


Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2017 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
maaaanakautau replied at 24-3-2017 10:39 PM
Are you aware that many medications that you are taking are nothing but drugs/ steroids????

Nak ...

Ikut manak la Nak sambung boleh taknak sambung pun takpe.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2017 11:31 PM | Show all posts
white_musk replied at 24-3-2017 11:29 PM
Ikut manak la Nak sambung boleh taknak sambung pun takpe.

Malam Nee ubat Yang hang makan ada drugs / steroid Tak???? Ada Yang letak caution..may cause drowsiness...avoid driving..dalam Hal Nee di kira haram Tak????

Tahap drowsy belum Mabuk???


Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2017 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
maaaanakautau replied at 24-3-2017 11:31 PM
Malam Nee ubat Yang hang makan ada drugs / steroid Tak???? Ada Yang letak caution..may cause drows ...

Akak mengamalkn gaya hidup sihat. Tu pasal akak nmpk mcm gadis umur awal 30an. Klau dik manak perlukan tips2 kesihatan akak boleh share. Tak perlu amik drugs ITU ini. Membazir wang saku
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2017 07:25 AM | Show all posts
white_musk replied at 25-3-2017 12:19 AM
Akak mengamalkn gaya hidup sihat. Tu pasal akak nmpk mcm gadis umur awal 30an. Klau dik manak perl ...

Tak perlu untuk nampakkan diri itu seperti gadis umur awal 30an kalau umur sebenar 65....what everyone wants is to AGED GRACEFULLY......

Kan?????
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2017 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
maaaanakautau replied at 25-3-2017 07:25 AM
Tak perlu untuk nampakkan diri itu seperti gadis umur awal 30an kalau umur sebenar 65....what ever ...

Haaa dgr tu kepada sesiapa yg ambil drugs, umur baru 30 tapi disebabkan mahu kelihatan seperti 65 tahun macam2 drugs yg korang ambil. Tak age gracefully APA tu bak kata dik manak.  
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2017 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau x blah dr marriage...standby utk mati je lah
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2017 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus lah gitu. Nie biras saya dah dekat 20thn kahwin. Dah lunyai kena belasah pun masih nak stay.
Dah kena cerai pun masih lagi nak rujuk atas alasan kesian kat anak2x.
Saya buat bodo jer Klu dia msg saya cerita dia kena belasah oleh Laki dia. Saya suh lari, suh buat report polis. Dia tak mau sebab mak mertua saya dah pesan jangan melibatkan polis..
so saya tunggu berita kematian dia atau Laki dia jer sekarang. Malas nak peduli dah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2017 02:05 PM | Show all posts
seri06 replied at 27-3-2017 09:16 PM
Bagus lah gitu. Nie biras saya dah dekat 20thn kahwin. Dah lunyai kena belasah pun masih nak stay.
...

apa yang anak2 dia dapat dgn stay dgn suami penagih dadah tu? cakap kat biras ko

"sis, dah tiba masanya sis gunakan otak sis tu"
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2017 03:16 PM | Show all posts
jap apsal dejavu sgt kes nie?? @Robitadotcom
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2017 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
aciklola replied at 28-3-2017 02:05 PM
apa yang anak2 dia dapat dgn stay dgn suami penagih dadah tu? cakap kat biras ko

"sis, dah tiba ...

Ntah lah sis. Saya dan biras yg sorg lagi ( ustaz ) dah malas nak ambik tau dah. Biras saya yg ustaz nie dah suh bercerai. Sekali dia kena boikot dgn keluarga suami saya dah sekarang. Sebb di tuduh masuk campur hal rumahtangga diaorg.
Suami saya dgn adik beradik yg lain dah tak peduli dah dgn penagih nie. Yg penting Tetiap hari mak mertua bagi duit belanja rm50 utk beli bekalan..
Suh panggil polis tangkap mak mertua tak kasi. Saya pun dah surrender dah. Malas nak cakap byk. Dah diri sendiri tak mau tolong diri sendiri.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077163s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list