Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5751
View
123
Reply

SAPER ADE PENGALAMAN SUAMI AMBIL DRUGS

[Copy link]

Author: danaurindu       Show all posts   Read mode

Post time 15-3-2017 12:33 PM | Show all posts
semoga TT tabah dan kuat semangat... teruskan fasakh.... dulu my BIL masa bujang taik dadah gak... tapi alhamdulillah berkat sokongan keluarga dia pulih ... one time dia dah nazak .... now pulih sepnuhnya dan bahagia dengan familynya...

tapi rasanya empunya diri azam kuat...

Untuk TT , saya doakan usaha dipermudahkan...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 02:28 PM | Show all posts
UMMI_MAI replied at 15-3-2017 12:33 PM
semoga TT tabah dan kuat semangat... teruskan fasakh.... dulu my BIL masa bujang taik dadah gak... t ...

da selesai....die nak lafazkan kat mahkamah..now hidup baru...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 02:33 PM | Show all posts
fuzzyfuzzy replied at 15-3-2017 09:42 AM
u did the right thing TT...just tinggalkan suami...sbb trust me...once kita terlibat dgn dadah...sgt ...

btul tu...sy buat ni sbb xnak anak2 membesar dlm keadaan mcm ni..now semue da selesai...die nak ceraikan sy kat mahkamah...now move on...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 02:33 PM | Show all posts
fuzzyfuzzy replied at 15-3-2017 09:42 AM
u did the right thing TT...just tinggalkan suami...sbb trust me...once kita terlibat dgn dadah...sgt ...

btul tu...sy buat ni sbb xnak anak2 membesar dlm keadaan mcm ni..now semue da selesai...die nak ceraikan sy kat mahkamah...now move on...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 02:35 PM | Show all posts
abangadek replied at 15-3-2017 12:19 PM
meols cerai sbb dadah ni, sengsara kawen ngan taik syabu

ade pengalaman ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 02:36 PM | Show all posts
Genkidesuka replied at 14-3-2017 03:24 PM
Assalammu'alaikum Manak,

Rasanya kau salah baca ni.  Walaupun TT dah 6 tahun berkahwin, baru2 n ...

yup genki...i br dpt tau thn lps...
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 02:37 PM | Show all posts
danaurindu replied at 15-3-2017 02:33 PM
btul tu...sy buat ni sbb xnak anak2 membesar dlm keadaan mcm ni..now semue da selesai...die nak ce ...

semoga dipermudahkan urusan uols sis...keep strong okay!!

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 02:38 PM | Show all posts
fuzzyfuzzy replied at 15-3-2017 02:37 PM
semoga dipermudahkan urusan uols sis...keep strong okay!!

i like..tq
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 02:53 PM | Show all posts

ade.. teruk sangat, dia jadi kaki pukul
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2017 04:54 PM | Show all posts
abangadek replied at 15-3-2017 02:53 PM
ade.. teruk sangat, dia jadi kaki pukul

alahaiii...siannye...skg single ke da ade pengganti
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 05:50 PM | Show all posts
danaurindu replied at 15-3-2017 04:54 PM
alahaiii...siannye...skg single ke da ade pengganti

dh ade pengganti, chuols tinggalkan ajalah hubby camtu, jgn pikir sayang ke hape.. drug addct ni bahaya.. sebelum chuols kena sembelih baiklah chouls angkat kaki.. anak2 jgn kisah, nnti diorang akn paham apa saja keputusan yg chouls buat adelah untuk kebaikan diorang jugak.. plis plis hargai diri chouls, hidup dengan org kaki dadah ni xkan ade kebahagiaan
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 04:52 PM | Show all posts
aku ade kwn yg amik ice ni. mmg hidup tunggang langgang la jadinye. so aku decide utk blah dr kwn aku tu. aku rase hidup aku aman damai xberkawan dgn die da skrg. so tt aku rase u did a right thing. ice ni kalau nk berubah kene dtg dari dlm diri org tu sendiri, kite xsame dunia dgn diorg. so nk berubah mesti sbb org tu yg nak berubah, bkn sbb org lain. ini ikut pengalaman aku la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-3-2017 11:11 AM | Show all posts
netto_ replied at 16-3-2017 04:52 PM
aku ade kwn yg amik ice ni. mmg hidup tunggang langgang la jadinye. so aku decide utk blah dr kwn ak ...

die kate boleh berubah sbb ati die kuat..katenyela...tp,mmmm..ntah la..susah rasenye nk benti..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-3-2017 11:11 AM | Show all posts
netto_ replied at 16-3-2017 04:52 PM
aku ade kwn yg amik ice ni. mmg hidup tunggang langgang la jadinye. so aku decide utk blah dr kwn ak ...

die kate boleh berubah sbb ati die kuat..katenyela...tp,mmmm..ntah la..susah rasenye nk benti..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 11:41 AM | Show all posts
fuzzyfuzzy replied at 15-3-2017 02:37 PM
semoga dipermudahkan urusan uols sis...keep strong okay!!

Stay strong bukan keep strong......sayang.....


Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 11:42 AM | Show all posts
danaurindu replied at 17-3-2017 11:11 AM
die kate boleh berubah sbb ati die kuat..katenyela...tp,mmmm..ntah la..susah rasenye nk benti..

bole kalau nk berenti tp kalau betul die yg nak berenti la. dan bende ni ade effect sbnrnye sbb ice ni main otak. dan agak xselamat utk tt dan anak2 duduk sekali. moge jalan ko dipermudahkan tt
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 11:43 AM | Show all posts
abangadek replied at 15-3-2017 05:50 PM
dh ade pengganti, chuols tinggalkan ajalah hubby camtu, jgn pikir sayang ke hape.. drug addct ni b ...

Yang pengganti nee full proof with ISO certificate, bukan penagih????ada certificate Tak??? Jangan nanti Dah 6 tahun baru sedar macam TT????


Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 11:44 AM | Show all posts
maaanaakautau replied at 17-3-2017 11:41 AM
Stay strong bukan keep strong......sayang.....

biaq pila mannak oii..toksah dok jadi grammar nazi sgt...hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 11:47 AM | Show all posts
fuzzyfuzzy replied at 17-3-2017 11:44 AM
biaq pila mannak oii..toksah dok jadi grammar nazi sgt...hahahaha

Bukan soal grammatical savvy sayang, tapi boleh terpesong akidah tau kalau Tak gunakan istilah Yang betul....


Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 11:49 AM | Show all posts
maaanaakautau replied at 17-3-2017 11:47 AM
Bukan soal grammatical savvy sayang, tapi boleh terpesong akidah tau kalau Tak gunakan istilah Yan ...

sng nyer hg terpesong akidah mannak oiii..adakah iman hg senipis kulit bawang???

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086957s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list