CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: chacon

Baby Shima, ratu SMULE muka iras2 Juliana Evans

  [Copy link]
Post time 8-3-2017 02:49 PM | Show all posts
hahaha part mana sama
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2017 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon cek mata. Tang mana tah yang sama dengan jue pun xtau la.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 06:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Missfadh replied at 8-3-2017 09:16 AM
Aah lah rasanya dia. Tp versi lirik edited. Boleh tahan gak suara dia. Dulu muka dia lain sikit.

i penah dengar suara dia je(kalu btol la dia nyanyi lagu mawar putih tu)..tapi rupa tak pnah tgk...haah kan,suara bleh tahan..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 06:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Anjalli replied at 8-3-2017 11:14 AM
Mawar Putih Tanda Perpisahan bukan Logue (Monologue) nyanyi? Ke ada versi perempuan?

Ada versi pompuan gak uols...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 01:30 PM | Show all posts
tang mane jue evans nyyeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik adam af kan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2017 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedap suara dia..muka pun lawa.. tapi takde la macam jue evans
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 04:28 PM | Show all posts
dah cuba dah tapi still tak nampak iras jue evans, nampak macam muka dia je lah. tapi suara dia ok jgk.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-3-2017 07:34 PM | Show all posts
kenapa kena letak nama baby kat depan?macam dak wicet je
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Miamorrr replied at 12-3-2017 04:28 PM
dah cuba dah tapi still tak nampak iras jue evans, nampak macam muka dia je lah. tapi suara dia ok j ...


Muka dia ada iras bubuateyn. Instafamous
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 06:40 PM | Show all posts
barfi replied at 15-3-2017 12:43 AM
Muka dia ada iras bubuateyn. Instafamous

oh tak kenal instafemes itu. tapi takpe nanti iols stalk bubuateyn tu..nama ig ejaan sama ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 07:48 AM | Show all posts
dah besar bangka pun digelar baby
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia Bkn Dah kahwin ker
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2017 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sama pun jue evans. Nama baby ni macam zaman 90s jek.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2017 10:38 AM | Show all posts
kenapa nak ber baby2 tah......

Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2017 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Shima nampak mami happy dia ni ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2017 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka macam julia rais masa muda dulu
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2017 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
xde pn rupa juliana evans.tp if shima setelah aku kau miliki tu mmg ade iras baby shima.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah anda pasti muka beliau mirip jur evans??
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 02:35 AM GMT+8 , Processed in 0.629623 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list