CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 25245|Reply: 38

Baby Shima, ratu SMULE muka iras2 Juliana Evans

  [Copy link]
Post time 6-3-2017 04:03 PM | Show all posts |Read mode















Memegang gelaran sebagai Juara Bintang Idola Berita Harian 2010 sekaligus menjadikan ini sebagai tiket untuk beliau menyinar di dalam industri muzik tanahair. Baby Shima kini bernaung di bawah bendera KRU Music Sdn. Bhd serta perjalanan karier hariannya diuruskan oleh syarikat milik penyanyi Adam AF, iaitu AiCO Empire Group.




  • Nama Lengkap :  Nor Ashima Ramli
  • twitter :aicobabyshima
  • fb: baby shima
  • email : babyshimaofficial@gmail.com
  • instagram: babyshimaofficial
  • smule: @gsb_shima berubah menjadi @Babyshima


  • Album single : tak sabar (cipt :edry abd halim)
  • telemovie : ayam riibut syawal ( tv3)



  • JUARA Bintang Idola Berita Harian 2010.
  • JUARA Mangga Star Search 2009
  • JUARA KPOPNya Raya (astro Ria)



Memegang gelaran sebagai Juara Bintang Idola Berita Harian 2010 sekaligus menjadikan ini sebagai tiket untuk beliau menyinar di dalam industri muzik tanahair. Baby Shima kini bernaung di bawah bendera KRU Music serta perjalanankarier hariannya diuruskan oleh syarikat milik penyanyi Adam AF, yaitu AICO.

















Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 6-3-2017 04:05 PM | Show all posts

muka dia macam ex girl aku je
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
X sama pun dgn juliana evans jauh benor
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 04:40 PM | Show all posts


muka dia macam girlfren aku je
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 05:37 PM | Show all posts
dia ni macam kategori artis dh kan ? pernah nmpk die promo single kat MHI dulu kalau tak silap
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 05:47 PM | Show all posts
dia bukan artis ke dulu? ada keluar album lagi tu... kawan iols dok menganjing baby shima
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-3-2017 06:00 PM | Show all posts
bobok_berhabok replied at 6-3-2017 05:37 PM
dia ni macam kategori artis dh kan ? pernah nmpk die promo single kat MHI dulu kalau tak silap



yeke? aku x pernah tahu pun dia ni artis. pernah keluar tv ke




Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama dia ni dalam industry, dulu bawah label MIG Records. Lama takde rezeki agaknya nama tak pernah naik. Sekarang katanya asyik ulang alik show kat Indo. ps- i cuma tau cerita je, tapi lagu dia tak pernah tau pun yg mana satu!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-3-2017 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
I konfius dengan Shima Anuar yang delete gambar tunang beliyau yang hot ittewww. Tapi yang ni ada Baby
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 08:20 PM | Show all posts
tang mane yang mirip jue evans tu?
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian ju evans disamakan dgn baby shima ni. Lain benorrr. Jauh bagai langit dgn bumi
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 09:04 PM | Show all posts
pic pegang pishang tu mcm marshanda tgkkn..   boleh tahan gk la sorenyee..
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2017 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
X sama lgsung..
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2017 08:07 PM | Show all posts
lain sgt dgn jue..
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2017 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Berapa umur dia????
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2017 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni yg nyanyi lagu Mawar Putih Tanda Perpisahan tu ek?...ada sesapa tau? Meols desperate nak tau
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-3-2017 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
ni kakak ipar opismate iols
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2017 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 7-3-2017 09:11 PM
Dia ni yg nyanyi lagu Mawar Putih Tanda Perpisahan tu ek?...ada sesapa tau? Meols desperate nak tau

Aah lah rasanya dia. Tp versi lirik edited. Boleh tahan gak suara dia. Dulu muka dia lain sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2017 09:54 AM | Show all posts
chacon replied at 6-3-2017 04:05 PM
muka dia macam ex girl aku je

escort girl ke gf?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2017 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 7-3-2017 09:11 PM
Dia ni yg nyanyi lagu Mawar Putih Tanda Perpisahan tu ek?...ada sesapa tau? Meols desperate nak tau

Mawar Putih Tanda Perpisahan bukan Logue (Monologue) nyanyi? Ke ada versi perempuan?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 07:36 PM GMT+8 , Processed in 0.129246 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list