Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4638
View
13
Reply

Kat mana ada Promosi Air-Cond?

[Copy link]

Author: aidaaini       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-2-2017 09:43 AM | Show all posts |Read mode
Nak tanya ni kat mana ada promosi air-cond ya?
nak beli air-cond baru, tapi tak tau lah mana satu yg berbaloi?
mcm2 brand, semua tak pernah pakai
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 05:44 PM | Show all posts
awak kenal pasti Horse Power(gantung pada luas bilik) dulu baru cari yg mne ade promosi...
Awak juga perlu fikir bel invereter atau non-inverter dulu....
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 06:30 PM | Show all posts
York ialah satu jenama yg ok la....
ade byk tempat ade jual AC....
pasaraya, dan byk kedai peralatan elektronik jugak jual AC
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 01:32 PM | Show all posts
banyak jemana ada sekarang , tapi tengok fungsi apa nak je , dulu i beli jenama P , sekejap je dia dh x sejuk dh ,kena pilih betul2 uolls
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 01:39 PM | Show all posts
members i ada yang guna jenama Y AC, katanya rapid cooling , harap2 x mengecewakan i sekali lg
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 06:36 PM | Show all posts
York jenama baik utk air con la...
namun yg non-inverter jugak sgt jimat elektrik.
bila tidur buka AC juga sgt senyap
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 07:19 PM | Show all posts
York AC ade beberapa sifat yg x saya nampak dari Ac lain..
AC ni ade fungsi hydro purifier, bersihkan udara dan lembapkan udara yg dilepaskan,
takkan lagi kulit feeling kering.
dan ade yg cepat sejuk
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 07:51 PM | Show all posts
Dinir replied at 2-3-2017 07:19 PM
York AC ade beberapa sifat yg x saya nampak dari Ac lain..
AC ni ade fungsi hydro purifier, bersihk ...

Kalau mmg mcm u kata,York dengar sgt elok.
Rumah saudara saya ada York AC, walaupun byk org...
AC masih sjuk
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 07:57 PM | Show all posts
Semua id dlm ni org yg sama?
promosi jenama york?
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 07:57 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-3-2017 06:27 PM | Show all posts
Fadhi replied at 28-2-2017 05:44 PM
awak kenal pasti Horse Power(gantung pada luas bilik) dulu baru cari yg mne ade promosi...
Awak jug ...

aku tak pandai sgt pasal Horse Power, bkn org kedai tu akan siap pasang ke?
kena ukur sendiri?
apa beza itu inverter dgn non-inverter? pening betul semua istilah tak faham.
air-cond skrg canggih betul, mcm2 fungsi ya?
yg penting ada diskaun ke?
asalkan boleh cepat sejuk dah cukup


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-3-2017 06:36 PM | Show all posts
Dinir replied at 2-3-2017 07:19 PM
York AC ade beberapa sifat yg x saya nampak dari Ac lain..
AC ni ade fungsi hydro purifier, bersihk ...

biar betul air-cond pun ada fungsi hydro purifier?
boleh siap bersihkan dan lembapkan udara?
nampaknya i dah lama sgt tak pergi kedai elektrik dah, semua tak pernah dengar.
kat iklan pun ada nampak ada promote 2 model, Wall Mounted Deluxe R410A dgn satu Premium Inverter,
tapi tak tau lah model mana yg sesuai. kena survey betul2 dulu.



Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2017 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Mitsubishi & York so far i pakai ok.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2018 10:52 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091652s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list