CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AbukRokok

[Tempatan] Tunku Idris kecam Perhimpunan Lajak

  [Copy link]
Post time 2-3-2017 11:34 AM | Show all posts
Peterpan17 replied at 2-3-2017 11:28 AM
Ko punya kot menunjukkan ko pun sebenarnya tak pasti. So tak perlulah di perpanjangkan lg.

haha..sekian, terima kasih.raikan perbezaan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-3-2017 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Peterpan17 replied at 2-3-2017 11:28 AM
Ko punya kot menunjukkan ko pun sebenarnya tak pasti. So tak perlulah di perpanjangkan lg.

Kalau aku yg tak familiar jln di sana agaknya lebih dr 10 org aku langgar...bersyukurlah bukan kita di tempat amoi tu...phobia for life teringat pernah bunuh orang
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 11:43 AM | Show all posts
scorpionkiki replied at 2-3-2017 11:34 AM
Kalau aku yg tak familiar jln di sana agaknya lebih dr 10 org aku langgar...bersyukurlah bukan kit ...

Tepat sekali. Di tambah lg dgn kawasan perkuburan sekitar tu, haruslah si amoi seram dan klu blh nak blah dr sana dgn cepat. Klu lah lori atau treler yg langgar, apalah agaknya reaksi derang ni. Ada kah mereka akan tetap kat driver salah atau budak2 tu yg salah .
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 11:48 AM | Show all posts
harap tengku sebut tross directly perhimpunan rasis tu
dianjur umngok cawangan mana?
mudah kita nak tendang dorang keluar dari johor.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 05:18 PM | Show all posts
Peterpan17 replied at 1-3-2017 10:30 PM
Mgkn bg set set jumud ni, beskal lg ada hak dr keta atas highway dan jln raya. Tu yg jd tak kisah  ...

pastu xfaham bahasa
salahkan kereta pulak ada atas jalan jam 3pagi
dah tu beskal ke pulak berhak ada atas jalan jam 3pagi
susah tol puak jumud ni
konon tau serba serbi bagai
komen macam kereta tu sengaja pulak nak pi langgar dorang
duk diam2 tunggu polis siasat sudah la
jumud xsudah
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 05:18 PM | Show all posts
Peterpan17 replied at 1-3-2017 10:30 PM
Mgkn bg set set jumud ni, beskal lg ada hak dr keta atas highway dan jln raya. Tu yg jd tak kisah  ...

pastu xfaham bahasa
salahkan kereta pulak ada atas jalan jam 3pagi
dah tu beskal ke pulak berhak ada atas jalan jam 3pagi
susah tol puak jumud ni
konon tau serba serbi bagai
komen macam kereta tu sengaja pulak nak pi langgar dorang
duk diam2 tunggu polis siasat sudah la
jumud xsudah
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 05:18 PM | Show all posts
Peterpan17 replied at 1-3-2017 10:30 PM
Mgkn bg set set jumud ni, beskal lg ada hak dr keta atas highway dan jln raya. Tu yg jd tak kisah  ...

pastu xfaham bahasa
salahkan kereta pulak ada atas jalan jam 3pagi
dah tu beskal ke pulak berhak ada atas jalan jam 3pagi
susah tol puak jumud ni
konon tau serba serbi bagai
komen macam kereta tu sengaja pulak nak pi langgar dorang
duk diam2 tunggu polis siasat sudah la
jumud xsudah
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 05:18 PM | Show all posts
Peterpan17 replied at 1-3-2017 10:30 PM
Mgkn bg set set jumud ni, beskal lg ada hak dr keta atas highway dan jln raya. Tu yg jd tak kisah  ...

pastu xfaham bahasa
salahkan kereta pulak ada atas jalan jam 3pagi
dah tu beskal ke pulak berhak ada atas jalan jam 3pagi
susah tol puak jumud ni
konon tau serba serbi bagai
komen macam kereta tu sengaja pulak nak pi langgar dorang
duk diam2 tunggu polis siasat sudah la
jumud xsudah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-3-2017 05:19 PM | Show all posts
maaf ter 4 kali lak reply
maaf
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 05:24 PM | Show all posts
renko replied at 2-3-2017 05:19 PM
maaf ter 4 kali lak reply
maaf

Geram nampak bro. kekekeke!! Tulah, aku mmg tak faham dgn org yg persoalkan apa amoi tu buat 3 pagi kat jln raya. Dude!! itu jln raya hokey!! amoi pun pengguna jln raya, klu dia ada kat atas jln raya tu mmg hak dia. Blh pula pertikaikan beskal pun ada hak. Ades!! susahnya nak bg faham set jumud ni.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 05:35 PM | Show all posts
Peterpan17 replied at 2-3-2017 05:24 PM
Geram nampak bro. kekekeke!! Tulah, aku mmg tak faham dgn org yg persoalkan apa amoi tu buat 3 pag ...

hahahaha ter
yang bebudak tu dorg xpersoalkan sebab sama bangsa
yang jadi isu je ni sebab berlainan bangsa yg terlibat ni
jumud tol kepompong bangsa2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 01:33 AM | Show all posts
just commenting for credits
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 01:33 AM | Show all posts
just for pints sir

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 03:07 PM GMT+8 , Processed in 0.090023 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list