CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AbukRokok

[Tempatan] Tunku Idris kecam Perhimpunan Lajak

  [Copy link]
Post time 26-2-2017 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
sama mcm kes lowyat.. mmg terang2 mamat tu mencuri, kantoi..ada juga pihak tintong mewakili budak tu, konon dia dianiaya.. lpstu main isu kaum. melayu seperti biasa.. mudah ditipu. hangguk2.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-2-2017 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Mesti bdk2 ni xde tempat nk main. Ape kata tuanku sediakan tempat utk bebudak ni merempit beskal mcm velodrom baru ka. Mn tau dpt latih talent baru wakil msia.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2017 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by pyropura at 26-2-2017 11:39 AM

... lagi satu kan, kalau ikut logik, takkan anak VIP pakai Almera, keta bau bau jepun celop sanjungan acik2 kepam n17 savings 0.07%  



https://www.nissan-cdn.net/conte ... mg.s_12_h.smart.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2017 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
rasionally, adik2 memalam elok la duduk umah. Study ke, buat homwork, tgk tibi, or tido.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2017 12:39 PM | Show all posts
Saper yg pernah terserempak ngan bebudak basikal ni tau lah korang menyumpah perangai derang, sebab aku dah alami sendiri kat sekitar JB ni...........
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2017 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 26-2-2017 10:12 AM
Undang2 msia, langar org smpi 8 org mati x slh. Agak2 salah ke kalo korea utara pun x caya pdrm?

Habis budak2 tu tak salah berbasikal pukul 3 pagi? Underage ok.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2017 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 26-2-2017 11:07 AM
dah la bebal undang2, pastu pertikaikan apa minah tu buat atas jalanraya kul 3 pagi...  bangang na ...

Kalau nak pertikai apa minah tu buat kol 3 pg, dorg xnak pertikai pulak budak2 sekolah tu buat merayau pukul 3 pagi
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2017 08:33 PM | Show all posts
sbnrnya dh cukup 40 orang  pemandu kete yg menyumpah..

tu yg jadi cmni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-2-2017 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Cash la kannnn...rakyat pprt felda setinggan VS golongan Elite.

Cash dari Yahweh...Elohim sekalian Alam.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2017 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
sabbath_shalom replied at 26-2-2017 08:39 PM
Cash la kannnn...rakyat pprt felda setinggan VS golongan Elite.

Cash dari Yahweh...Elohim sekalia ...

Amoi tu golongan elit ka?
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2017 08:47 PM | Show all posts
dodolgemok replied at 26-2-2017 10:34 AM
Itu namanya cari pasal. Umpamanya terjun laut tpi xtau berenang. Dah mati lemas nk salahkan laut p ...

muahahhah!! klu aku blh like ribu ribu kali komen ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2017 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
scorpionkiki replied at 26-2-2017 08:42 PM
Amoi tu golongan elit ka?

Amoi tu Geng Tengku Mahkota Johor.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2017 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Super-M replied at 26-2-2017 11:19 AM
sama mcm kes lowyat.. mmg terang2 mamat tu mencuri, kantoi..ada juga pihak tintong mewakili budak tu ...


KL takda Raja....geng berak selet takda geng.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2017 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
sabbath_shalom replied at 26-2-2017 08:52 PM
Amoi tu Geng Tengku Mahkota Johor.

Mcm mana hang tau?
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2017 09:47 PM | Show all posts
armin replied at 26-2-2017 08:16 PM
Kalau nak pertikai apa minah tu buat kol 3 pg, dorg xnak pertikai pulak budak2 sekolah tu buat mer ...

anak2 tu tak salah kata diorang...  hak berbasikal kononnya padahal ada peraturan yang perlu dipatuhi oleh penunggang basikal kot...  aku siap tepek dah...  haram diorang buat tak nampak...  in denial kekdahnya...  lagi best, ada sorang tu komen dia kata orang lain tak berhak marah anak2 yang bawak basikal tu, hanya mak bapak dia je yang berhak...  hahahah...  patut la makin ramai melayu jadi samseng...
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2017 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Mari Abg sis nak bagi logik. Ahmad seorang pencacai amunu tiada lesen roadtax mati menunggang motorsikal di tepian lebuhraya.

Tiba2 datang saorang ah lien memandu hunda city idsi pencacai dapigh hilang kawalan tayar meletus melanggar ahmad.

Siapa yang salah? Siapa yg berhak di atas lebuhraya itu?
Mohon forumer yg bijak makroekonomi meneliti masaela ini
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-2-2017 11:05 PM | Show all posts
tunku jalil pernah berhadapan dengan gerombolan berbasikal sedemikian sebelum ini?

sayang sekali tanku tidak berbuat sesuatu langkah melindungi rakyat.
otherwise, 8 nyawa dan seorang amoi tak akan jadi isu hangat.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2017 11:05 PM | Show all posts
lenyek je kalau jumpa budak2 takdak akal ni...
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2017 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
PEPPERMAN replied at 26-2-2017 11:05 PM
tunku jalil pernah berhadapan dengan gerombolan berbasikal sedemikian sebelum ini?

sayang sekali  ...

Tengku jalil da takde, yg ni abg dia tg idris... x perlu la nak spin salahkan raja pulak... harap2 parents bangsa J ambik iktibar dan dgr nasihat sultan, biar anak menangis....
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2017 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
so apakah bangsa j akan memberontak pada bayangan tuhan mereka sebab menangkan driver tu?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 11:31 AM GMT+8 , Processed in 0.105599 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list