Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2151
View
16
Reply

sempena 13 tahun?

[Copy link]

Author: yowa2       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-2-2017 11:03 AM | Show all posts |Read mode
october 2003, bulan aku register sebagai forumer di sini.

macam-macam ilmu dan kawan aku dpt. Bagi aku, forum ni serupa macam chatting--- yang paling lag. sebab respond agak lambat. tapi kenanyakannya info berguna.

selamat, bagi para peserta baru. tambahlah ilmu dan pengalaman.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2017 05:04 AM | Show all posts
wow..lamanya..tt antara forumer terawal yg join forum Cari then... mesti byk beza kan..I mean dari segi layout forum...
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2017 05:05 AM | Show all posts
macam chatting--- yang paling lag.


hehe... funny la this part...
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2017 06:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Wahhh lamanyaa join!
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2017 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
perrgghh..legend uols..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2017 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Otai.... ai ai sir...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2017 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
yowa2 replied at 20-2-2017 11:03 AM
october 2003, bulan aku register sebagai forumer di sini.

macam-macam ilmu dan kawan aku dpt. Bag ...

Waahhh lamanya. Betul. Dari forum cari ni la macam2 info.boleh dapat  
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2017 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Woww almost 14 years. Mase tu iolls budak2 lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2017 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Airabelle replied at 25-4-2017 04:30 PM
Waahhh lamanya. Betul. Dari forum cari ni la macam2 info.boleh dapat

iols pon stuju ngn chuols..bkn hnya dr segi hiburan...tp sosial, ekonomi dan semasa..byk info jg dr porumer lain...
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow lamanya..iols daftar 2011 lagi.tapi setelah sekian lama,nie baru kembali.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2017 04:50 PM | Show all posts
wow tahniah...lama betul
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2017 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah..lama betol bertapak..terus kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-6-2017 10:09 AM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 7-3-2017 05:04 AM
wow..lamanya..tt antara forumer terawal yg join forum Cari then... mesti byk beza kan..I mean dari s ...

tengok...baru la ni bukak nak respond. haha...sangat lag.

Zaman awal dulu banyak board meriah. sampai sekarang meriah, mesti la Current Issue.

Dulu orang kejar point, sebab nk tukar avatar. siap discuss nak guna animated avatar la hape la.
Pastu ada pulak geng2 pakai nick Kayu. Kayu Aran, Kayu Kayan,... etc.

Heran juga, mana perginya diorg tu semua? 1 moderator lejen Rodriguez pon tiba2 menghilang...kalau gi oversea pon, still boleh on kan.

(entah2 macam drama Ku Kirim Cinta time nk berbuka tu kot....meninggal)
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 02:46 AM From the mobile phone | Show all posts
I pernah buat assignment guna info dari forum cari. Kebetulan tajuk sama.

Tapi agak more kepada plagiarism lah sebab i tukar2 ayat je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-3-2019 11:51 PM | Show all posts
asteruk2 replied at 27-3-2019 02:46 AM
I pernah buat assignment guna info dari forum cari. Kebetulan tajuk sama.

Tapi agak more kepada p ...

jap... assignment apa lak ni?

===
ok, kali ni, i explore my external hard disk; sebab dah order SSD jadi kena bacup HDD sekarang.
jumpa saved 1 blog forumer sini, SatriaNaga. tak ingat konteks, kenapa i saved than blogdrive page? hmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2019 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
yowa2 replied at 30-3-2019 11:51 PM
jap... assignment apa lak ni?

===

Tajuk dia rahsia. Takut kena saman

Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 11:39 AM | Show all posts
Tak pasti kenapa aku kembali ke sini setelah berbelas tahun. Password pun dah lupa, userID pun dah tak aktif. Ramai yang aku dikenali dulu pun sudah tak aktif. Mungkin dah beranak pinak dan takde masa nak berforum.

Apapun, sama-samalah kita jaga silaturrahim masa berforum agar tidak menyakitkan hati sesapa kerna apa yang ditaip dan dibaca orang lain boleh menjadi pahala@dosa kepada kita.

Selamat berkenalan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
6.068783s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list