Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
2858
View
51
Reply

Nak berniaga walaupun kecil kecilan, buatlah cara Yang betul

[Copy link]

Author: maaanakautau    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 20-2-2017 03:22 PM | Show all posts
BingkaUbi replied at 20-2-2017 03:00 PM
makan tepi jalan tp rege restoren mmg tu je la aku mai..... lps tu takde dah.. dah ler meniaga tak b ...

Food truck vendors????


Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2017 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana ada harga mknn murah dah sekarang . Aku pernah beli mknn kat warung demam sebulan aku:zz
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2017 03:29 PM | Show all posts
maaanakautau replied at 20-2-2017 03:21 PM
No worries, as long  as we are talking about the Pisang Yang boleh dimakan.....

manak..sopannye.....
manak..kalau nak start bisnes kecik2,,n xde modal cmne manak?..blh loan dgn manak x?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2017 03:36 PM | Show all posts
haliamerah replied at 20-2-2017 03:29 PM
manak..sopannye.....
manak..kalau nak start bisnes kecik2,,n xde modal cmne manak?..blh loan dgn  ...

dah takda modal buat ler bisness Yang Tak perlukan modal.....

Bak kata husin lempoyak..." dalam zaman Nee, berniaga manusia lebih menguntungkan dari berniaga unta "

wowwwwwwwwwww


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2017 03:38 PM | Show all posts
sebu replied at 20-2-2017 03:29 PM
Mana ada harga mknn murah dah sekarang . Aku pernah beli mknn kat warung demam sebulan aku:zz

Hang probably pakai duit haram beli kat tempat perniagaan haram...mana Tak demam satu bulan????

Logik Tak????


Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2017 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
maaanakautau replied at 20-2-2017 03:38 PM
Hang probably pakai duit haram beli kat tempat perniagaan haram...mana Tak demam satu bulan????

...


Hanya pemakan duit haram yg boleh tahu orang pakai duit haram
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2017 03:41 PM | Show all posts
sebu replied at 20-2-2017 03:40 PM
Hanya pemakan duit haram yg boleh tahu orang pakai duit haram

Hang tuduh SPRM Yang jalankan tugas dgn amanah semua tuh pmakan duit haram jugak Kah?????

Jawab....jangan Tak jawab



Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2017 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
maaanakautau replied at 20-2-2017 03:41 PM
Hang tuduh SPRM Yang jalankan tugas dgn amanah semua tuh pmakan duit haram jugak Kah?????

Jawab ...

Kamu x sentap kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2017 03:45 PM | Show all posts

Ah ayat macam Nee baru hang boleh pakai tagline..it takes one to know the other.....

Kan????


Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2017 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
maaanakautau replied at 20-2-2017 03:45 PM
Ah ayat macam Nee baru hang boleh pakai tagline..it takes one to know the other.....

Kan????

Betullah sgt tu.x marah khennnn   
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2017 03:52 PM | Show all posts
sebu replied at 20-2-2017 03:47 PM
Betullah sgt tu.x marah khennnn

Takkan ler hang takda jawapannya......utk sedap Kan hati hang????

So lain kali...pastikan nak beli tuh dari sumber Yang bersih......dari segala aspek......Baru makanan jadi darah daging Yang baik, Kan???

Laki hang mana Ada didik hang bab bab nee....Kan????


Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2017 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Arghh manak biarkanlah depa tu drg x kaco kita manak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081486s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list