Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
3909
View
28
Reply

"Nak Muntah Bau Nafas Peminat" - Ucapan Hwayoung Buat Dia Disingkir Dari BOYS24

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-2-2017 05:02 PM | Show all posts |Read mode
Kadang-kadang kita terlalu jujur meluahkan apa yang terbuku di hati sehinggakan ada yang makan hati dengan kata-kata kita. Baru-baru ini, salah seorang ahli kumpulan BOYS24, Hwayoung menjadi perhatian ramai apabila klip audionya mengatakan dia nak termuntah kerana bau nafas peminat tular di laman sosial.




Foto: HELLOKPOP





Gara-gara ucapannya itu, Hwayoung terima kecaman keras daripada peminat baik di Korea mahupun di peringkat antarabangsa.


Menerusi klip itu, Hwayoung 'menghentam' peminat dengan menjelaskan bagaimana dia geli ketika bersentuhan dengan peminat selain dari mengutuk bau nafas peminat yang dikatakannya sangat busuk.


"Saya suka dipanggil Oppa, tapi saya benci apabila peminat memanggil saya begitu. Geli! Rasa sangat menyampah bila kena bersentuhan tangan dengan peminat ketika bertemu mereka.

"Setiap hari saya berhadapan sehingga 800 peminat untuk sentuh tangan mereka dan saya rasa nak termuntah. Ditambah pula dengan nafas mereka yang berbau sangat busuk," katanya.




Foto: VIVA.co.id




Akibat perbuatan memalukannya itu, agensi BOYS24, CJ E&M terpaksa tampil memohon maaf bagi pihaknya dan kini Hwayoung 'disingkirkan' selama-lamanya dari BOYS24.


"Kami ingin memaklumkan bahawa kami sudah menyingkir Hwayoung dari BOYS24 dan kontraknya akan ditamatkan," katanya.


Kan dah kena. Diharap artis lain mengambil iktibar di atas apa yang sudah berlaku ke atas Hwayoung dan lebih berhati-hati sebelum mengatakan sesuatu. Bak peribahasa Melayu, cakap siang pandang-pandang, cakap malam dengar-dengar. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by matchstick at 14-2-2017 05:24 PM

Aku pun geli tgk muka ponen kpop lipstick pink ni..kt korea pemenat2 group ponen kpop ni terdiri drpd ajumma2 kepam mcm acik epot kepam di tanah air ke..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha kalau pemenat kepam memang laa nak muntah
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 05:47 PM | Show all posts
kena terminate terus ye
blh thn strictnye kpop ni

i tot bad publicity is still publicity?


Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 06:07 PM | Show all posts
ala nafas busuk la apa la .... hek ku lihat tak kuasa mu berak tak basuh dengan air .. main lap-lap je ... eheks eheks
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 06:19 PM | Show all posts
bukan ke korean rajin berus gigi lepas lunchbreak. kt sinki bilik air kt ofis bersusun2 berus gigi diorang.

Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts

Teringat noh hujan pun pernah ckp "busuk" kt peminat.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 10:12 PM | Show all posts
Yang sentap tu mesti fans yg seminggu tak mandi dengan alasan sejuk. Rambut pun basuh 3 hari sekali.

I ingat tadi Hwayoung yang perempuan ex t-ara tu sebab baru lepas baca gosip dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp mmg la busuk mana pon peminat ko.. Hadap je la.. Dorang yg keluar duit utk ko.. Korea mmg sensitif kalo bab2 jaga hati fans ni..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 03:27 AM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 14-2-2017 05:23 PM
Aku pun geli tgk muka ponen kpop lipstick pink ni..kt korea pemenat2 group ponen kpop ni terdiri drp ...

Khennn.. menyampah aku tengok macam pondan  
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 07:21 AM | Show all posts
amikkk kauuu.....terus kene terminate!
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 08:38 AM | Show all posts
supernaturalee replied at 14-2-2017 05:47 PM
kena terminate terus ye
blh thn strictnye kpop ni

diorg isu kecik pn bley kena buang or gam kt stesen tv
eg drive waktu mabuk...or even drive laju n kena saman..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 09:24 AM | Show all posts
In your face sangat pemenat2 heshe.....

mohon korg minum listerine sebelum serbu dia....
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 10:01 AM | Show all posts
kah kah kah... setepek kat muka peminat2 dia.

ingt dia hadap sngt ke peminat2 dia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 10:51 AM | Show all posts
syue86 replied at 15-2-2017 08:38 AM
diorg isu kecik pn bley kena buang or gam kt stesen tv
eg drive waktu mabuk...or even drive laju  ...

what about second chance?


Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 11:10 AM | Show all posts
x pasal2 hilang segala..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 11:11 AM | Show all posts

depends...ade yg 2-3 tahun bru bley bsiaran semula
klu yg ade kes military service, spnjg hayat disebut2 slh diorg
wpn dh ade report btulis psl tindakan diorg
mmg igt smpai mati kekdahnya tu

ade sorg rapper ni belajar English kt Oxford ke mn tah
then k-netz x caya die belajar situ
so kena la die buat shooting jmpe lecturer n kwn2 skuliah die
tp still org sebut2 smpai sudah
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 11:15 AM | Show all posts
syue86 replied at 15-2-2017 11:11 AM
depends...ade yg 2-3 tahun bru bley bsiaran semula
klu yg ade kes military service, spnjg hayat d ...

klulh kt msia pun blh dikenakan tindakan mcm ni

lately ni xde dh kes2 kena gam
last rsnya ft lh kot kena





Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 11:20 AM | Show all posts
supernaturalee replied at 15-2-2017 11:15 AM
klulh kt msia pun blh dikenakan tindakan mcm ni

lately ni xde dh kes2 kena gam

byk benda akn keluar klu buat kt mlysia
klu isu pdidikan artis..hahahaa
isu driving..gangster..berMLM..
bagus gak klu kena gam org2 cmni
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 02:06 PM | Show all posts
supernaturalee replied at 15-2-2017 11:15 AM
klulh kt msia pun blh dikenakan tindakan mcm ni

lately ni xde dh kes2 kena gam

ada gak, rituh kan si tikah suhaime pun kena banned sort of gak, time aku bc thread dia nak kurangkan seksi tu.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106710s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list