CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 4904|Reply: 20

Account Mizz Nina Kene hack ke?

[Copy link]
Post time 13-2-2017 03:47 PM | Show all posts |Read mode
Jalan2 di IG td terjumpa ini




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 03:56 PM | Show all posts
erk.. iols x paham.. eh ptg2 ni lmbt plk paham
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 13-2-2017 03:56 PM
erk.. iols x paham.. eh ptg2 ni lmbt plk paham

Ig mizznina tulis acct for sale gitu
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
kena hack lettuww
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama da kene hack nye..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
bodo nya hacker...baik hack acc ig lopa ke patah ke sanaz ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 04:40 PM | Show all posts
Bertabahlah. Setiap tred mesti petik nama lofatah walaupun tak ada kena-mengena

Anyway, licik juga eh org yg hack akaun IG ni. Ambik akaun org lps tu pergi jual.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 04:55 PM | Show all posts
Lama dah rasanya account sheols kena hacked ni. Takde pulak sheols bising2 kan.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 05:17 PM | Show all posts
asyik kena hack ja acc dia kan..kesian juga 2nd time dah ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 05:22 PM | Show all posts
Kena hacked la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
So??? Buret acik kepam bernanah kah kalau acc ig heshe kena hack?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 05:38 PM | Show all posts
so?????????
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 13-2-2017 05:25 PM
So??? Buret acik kepam bernanah kah kalau acc ig heshe kena hack?

Hahahahaha. Tergelak i baca
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-2-2017 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 13-2-2017 05:25 PM
So??? Buret acik kepam bernanah kah kalau acc ig heshe kena hack?

Amboi kaka..   
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-2-2017 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 13-2-2017 04:55 PM
Lama dah rasanya account sheols kena hacked ni. Takde pulak sheols bising2 kan.

Tu la tgk yg komen tu mcm dh lama..motip iols br tau..bagus dia xde bising2 pun
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols mcm nak belajar jer ngan sapa pandai hack jer..iols sangat mengagumi bakat theyols
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama le acct dia kena hack
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 12:17 PM | Show all posts
dah lama nak tanya..

akceli apa ye tujuan hacker jual akaun mangsa?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 12:26 PM | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 14-2-2017 04:17 AM
dah lama nak tanya..

akceli apa ye tujuan hacker jual akaun mangsa?

nak duit... follower kan ramai..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 12:27 PM | Show all posts
dia pun dah ada account insta baru officialmizznina
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 02:27 PM GMT+8 , Processed in 0.095552 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list