Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
4300
View
24
Reply

Suzy Akui Takut Hilang Kekayaan Dan Kasih Sayang Peminat

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-2-2017 07:05 PM | Show all posts |Read mode
"Saya tak menyesal jadi seorang selebriti, cuma ada beberapa perkara membuatkan saya berasa sedih."


Demikian pengakuan Suzy dalam sebuah babak menerusi program realiti Off the Record Suzy baru-baru ini.








Portal Allkpop melaporkan, menerusi program itu Suzy berkata dia bermula sebagai artis pada usia sangat muda.


"Hasilnya, saya berjaya mendapat wang lebih dari yang saya bayangkan selain kasih sayang daripada peminat.

"Ini bukan penghujung perjuangan saya sebagai penggiat seni dan saya harus terus maju ke hadapan.

"Namun saya takut akan mula berputus asa dan kehilangan segalanya," katanya.




Foto: IG Suzy




Tambah Suzy, kadang-kala dia akan menghabiskan berjam-jam lamanya untuk membaca komen daripada peminat dan orang ramai.


Semua orang ada kebimbangan masing-masing. Apa yang perlu dilakukan adalah berusaha untuk menghadapinya sebaik mungkin. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia dah sendu ke maksudnya
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 08:23 PM | Show all posts
dapat kasih sayam dari abe min ho cukup la..

xpayah nak penin kepala pikir pasai kasih sayam peminat.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
UF pun flop last year.. tak payah berlakon lah.. dia n IU.. tak pandai sgt berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2017 04:01 AM | Show all posts
Miming2 replied at 10-2-2017 11:34 PM
UF pun flop last year.. tak payah berlakon lah.. dia n IU.. tak pandai sgt berlakon

haah setujuk....IU pon xreti berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2017 04:59 AM From the mobile phone | Show all posts
dia ni x best mana pun berlakon,entah apa yg dibanggakan netizen kat sana,asal suzy jaa dipuji melambung,lakonan hauk puji,lagu hauk puji,sebab dia suzy,cer kalau artis lain mau tak menggelupur dikecam teruk,kalau boleh dikecam sampai artis tu tersungkur
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2017 03:06 PM | Show all posts
tak kenal... huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2017 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Suzy Nie cntk to berlakon agak Kayu la
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2017 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
dia dengan minho ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2017 09:50 PM | Show all posts
Dh lama dia dgn  min hoo ade setahun kot after citer minho dgn psh tu kuar.. but sorry mmg xminat dia blakon xde aura giteww.. park shin hye ttp jd pujaan ouls..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 12:54 PM | Show all posts
Miming2 replied at 10-2-2017 11:34 PM
UF pun flop last year.. tak payah berlakon lah.. dia n IU.. tak pandai sgt berlakon

Hahahahah 5 minit ja aku tengok pastu bye-bye... kayu habis 2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 02:24 PM | Show all posts
Miming2 replied at 10-2-2017 11:34 PM
UF pun flop last year.. tak payah berlakon lah.. dia n IU.. tak pandai sgt berlakon

kan chuols.. stress i tgk IU blakon dlm scarlet heart tu.. mcm kaku
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 02:25 PM | Show all posts

yee.. msh couple ngan lee min ho
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 04:58 PM | Show all posts
IxoraP replied at 14-2-2017 02:25 PM
yee.. msh couple ngan lee min ho

dah putus dah pun. masing2 busy.. terus putus
drp tahun lepas lagi

https://www.soompi.com/2016/08/0 ... clear-break-rumors/
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:01 AM | Show all posts
p.timur3831 replied at 16-2-2017 04:58 PM
dah putus dah pun. masing2 busy.. terus putus
drp tahun lepas lagi

laa.. ye ker? x tau dorg dh putus. min ho mari la couple ngan i.. hahaaa
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:00 AM | Show all posts
bosan la suzy ni

sebab dia miss A berpecah

pak u
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:02 PM | Show all posts

cantik lg song hye kyo walau andartu
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 05:26 PM | Show all posts
Cantiknya Suzy
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2017 08:08 PM | Show all posts
fa_fah replied at 11-2-2017 04:59 AM
dia ni x best mana pun berlakon,entah apa yg dibanggakan netizen kat sana,asal suzy jaa dipuji melam ...

Suzy ni overrated. Berlakon kayu. Entah lah kenapa ramai giler peminat dia ni kan. Dalam jyp nations pun dia paling popular. Benci aku.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2017 12:09 PM | Show all posts
dia mmg cantik original...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.113158s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list