Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
27559
View
729
Reply

I LIVE ALONE (RAINBOW CLUB)

[Copy link]

Author: Star_el       Show all posts   Read mode

Post time 6-2-2017 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
syue86 replied at 6-2-2017 09:00 AM
alaaaaa henry ni
pandai masak plakkkkk
kesian la tgk ms die kt street tu

Best la tgk henry...

Skrg tgk wpun mcm budak2 nmpk charming je...

Dulu nmpk over...kesian sgt dia sorg2 time raya...

Suka la tgk dia vid kol membe2...harapnya dia jd members rainbow club..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 6-2-2017 10:14 AM
hyunmoo xleh blah, dia kan jenis xminum arak senanya, tu yg hype semcm, dah mabuklah tu, pastu sen ...

Kelakar la dia kalau wat dance dia tu...

Gigih la plak yg lain2 folo...pecah perut iols gelakkan dorg ni..

Hyunmoo sesuai sgt dpt hadiah tu...siap dh tercucuk2...   
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
syue86 replied at 6-2-2017 10:34 AM
hyun mo tu rmai je minat
tp die selalu tjmpe org yg xminat die
hrp tahun ni die improve lagi

Aah..komen si eon tu lawak...

Narae best la..bile dia ada, persekitaran jd fun n kelakar...pemurah la dia..dh jamu mcm2 bg hadiah lg...

Kelakar time gikwang dpt hadiah tu..dia berharap sgt dpt first sbb membayangkan hadiah grand bile tgk hadiah lain...hahaha...

Nmpk hepi sgt bile undi dpt first tu..bile tgk hadiah muka toye je..   
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2017 01:41 PM | Show all posts
wima replied at 6-2-2017 12:01 PM
Best la tgk henry...

Skrg tgk wpun mcm budak2 nmpk charming je...

henry tu dulu aku xsuka, tp tgk i live alone ni okla, pahamla dia org yg cmne. Tp aku xleh kot kwn org gitu, nnt xlarat layan lol!
Bila tau hidup org tu kot baru kita xrasa benci ke hape, as i've said before, dulu aku xsuka hyunmoo, dh tgk ILA ni jatuh suka plak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2017 01:42 PM | Show all posts
wima replied at 6-2-2017 12:06 PM
Aah..komen si eon tu lawak...

Narae best la..bile dia ada, persekitaran jd fun n kelakar...pemu ...

narae tu very considerate of people, kekdg org ada nk melawak hina dia mcm2, tp sbb dia cool je melawak, so org jd respek plak. N xdela aku rs annoyed sgt dgn dia. rajin sgt dia jemput org ke rumah utk retreat
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 01:53 PM | Show all posts
wima replied at 6-2-2017 12:01 PM
Best la tgk henry...

Skrg tgk wpun mcm budak2 nmpk charming je...

haah..aku pn dh tsuka die
sedih betul tgk die sorg2 di hari raya
mak die bcakap still bunyi cina
igt diorg bcakap cina sesama
die vid call org dh mcm org tu dtg umah gak..kekeke

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 01:55 PM | Show all posts
wima replied at 6-2-2017 12:06 PM
Aah..komen si eon tu lawak...

Narae best la..bile dia ada, persekitaran jd fun n kelakar...pemu ...

hyejin memula bengang
tp last2 bsyukur dpt botol jek
hahahahhaha...

tp pada aku untung woo dpt pass tu
dpt makan, minum n hadiah lg tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 6-2-2017 01:41 PM
henry tu dulu aku xsuka, tp tgk i live alone ni okla, pahamla dia org yg cmne. Tp aku xleh kot kwn ...

Tula..bile tgk dorg dlm ILA ni br tau kehidupan diorg mcm mana...

Mcm retis2 yg x berape popular lg tu mmg rumah dorg biasa2 je kn...bknla sume retis duk umah besar2 n cantik....

Kbyknnya duduk bilik je kn...situ la ruang tamu dapur...bagai2 la...
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 6-2-2017 01:41 PM
henry tu dulu aku xsuka, tp tgk i live alone ni okla, pahamla dia org yg cmne. Tp aku xleh kot kwn ...

Yup...dlm ILA br bleh kenal dorg mcm mana...

Rumah pun ada yg duk bilik kecik or umah biasa2 je...klau dh glamer n byk job br leh upgrade mcm narae tu kn...

Umah henry tu besar gak la...tp wardrobe dia kt luar tu je kn...xde plak tnjk bilik baju...
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Penat taip ingat x send....

Dh double posting..hihi

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
syue86 replied at 6-2-2017 01:53 PM
haah..aku pn dh tsuka die
sedih betul tgk die sorg2 di hari raya
mak die bcakap still bunyi cina ...

Iols ingat dia ni korea + canada..

Rupanya chinese canadian ek...

Amber tu korean ke bukan ek?
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
syue86 replied at 6-2-2017 01:55 PM
hyejin memula bengang
tp last2 bsyukur dpt botol jek
hahahahhaha...

Hahaha...

Tp gile byk arak kt umah narae ni...

Mmg dh rupa mcm bar btul tu..

Sume guest mesti terkagum2 tgk kan...
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 02:35 PM | Show all posts
wima replied at 6-2-2017 02:16 PM
Iols ingat dia ni korea + canada..

Rupanya chinese canadian ek...

amber mak ayah taiwan
tp mbesar kt america
aku ketawa tgk henry duk no no no
amber?noooooooo...hahahahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
syue86 replied at 6-2-2017 02:35 PM
amber mak ayah taiwan
tp mbesar kt america
aku ketawa tgk henry duk no no no

Aah..cute je dia duk nafi2...

Siap ckp amber je suka dia..dia x...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2017 03:21 PM | Show all posts
syue86 replied at 6-2-2017 02:35 PM
amber mak ayah taiwan
tp mbesar kt america
aku ketawa tgk henry duk no no no

ekceli aku tertunggu2 dia nk ckp amber tu suka perempuan, that's why no
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 6-2-2017 03:21 PM
ekceli aku tertunggu2 dia nk ckp amber tu suka perempuan, that's why no

Kelakar kot masa no no no tu  

Dlm real men amber ade crush ngan instructor laki,kot mmg die suka laki agak nya..perwatakan je mcm tu  
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 04:11 PM | Show all posts
Star_el replied at 6-2-2017 03:21 PM
ekceli aku tertunggu2 dia nk ckp amber tu suka perempuan, that's why no

'amber?noooooooo'
'amber?you know amber'
hahahahaha...die suke pmpuan ke weh?
tp sesuai je klu diorg bdua..havoc rumah
klu diorg join WGM xtau jd ape..hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
syue86 replied at 6-2-2017 04:11 PM
'amber?noooooooo'
'amber?you know amber'
hahahahaha...die suke pmpuan ke weh?

Haha...dia ckp mcm tu mcm amber suka pompuan je...

Imej dia je kot kan...nmpk mcm dia suka laki je..

Suka tgk amber berlakon dlm entourage...ok la dia..x kayu...
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 6-2-2017 03:21 PM
ekceli aku tertunggu2 dia nk ckp amber tu suka perempuan, that's why no

Hahaha..uols tunggu...

Iols plak saspen takut dia ckp tu je...

Kesian la kt amber...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2017 12:55 AM | Show all posts

guest plg unik dlm ILA ni KIM Junho..
satu2nya guest yg dh berkawin tp muncul jgk dlm show org bujang ni

meolss terkezut jgk dpt tau dia still PJJ dgn wife dia dr zaman show ape tah..
kawen pon dh lama tp xde anak lagi..
mcm kesian ja hidup cmtuu..
ada istri pon mcm xde istri jer..

seb bekla dpt junior2 yg baik hati yg rajin melayan kesengalan dan kesunyian dia tuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085856s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list