Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
27448
View
729
Reply

I LIVE ALONE (RAINBOW CLUB)

[Copy link]

Author: Star_el       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 1-2-2017 09:18 PM | Show all posts
boleh ke nk meroyan sini, jiwon manja betul haha dia asyik nk approval from the hyung, tu suka ngusik sanghyun then cuba berbaik balik.
maybe i should take this to twitter.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 1-2-2017 09:03 PM
Uols mesti byk gile lyn variety show kan...

Byk gak show2 yg uols tau....

Mane yg rase berkenan tgk la,yg viral..lepas tersangkut tu jd crush plak..dari crush abes la tgk semua benda yg berkaitan  

Tp drama layan jgak,selit2 slot hari2 yg berkenaan..haha,gila ade sistem nak layan kpop ni..
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kaeda replied at 1-2-2017 09:18 PM
Mane yg rase berkenan tgk la,yg viral..lepas tersangkut tu jd crush plak..dari crush abes la tgk s ...

Haha..btul tu uols...dr crush akan membawa kita ke show2 lain..gigih x gigih je nk melayan...

Variety show dorg best2 plak tu..iols rs byk gile dh lyn..tp tgk list kt ikshow123 tu berlambak2 lg...   
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 1-2-2017 09:17 PM
bwahaha kesian! frustratedla tgk xphm

Kadang2 bleh tangkap ape dorg nak ckp so bleh la paham based on situation cuma nak tau betol2 je ape yg dorg ckp kan  

Nak belajar hangul malas,nihongo da tinggal lama da  
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 1-2-2017 09:18 PM
Tula..byk gile...mcm2 ada...geram tul nk tgk..

Gigih tu uols...iols setakat ni x penah lg lyn y ...

Bleh tgk nak layan yg mane sampai show yg tak penah dgr pun rase nak tgk sbb da complete semuanya..

Gigih tak gigih la tgk,suka punya pasal..Subs ade ke tak tgk je..
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 1-2-2017 09:18 PM
boleh ke nk meroyan sini, jiwon manja betul haha dia asyik nk approval from the hyung, tu suka ngusi ...

Nak meroyan kat twitter ke?

Syg da cancel human condition ni,banyak benda bleh belajar..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2017 10:20 PM | Show all posts
kaeda replied at 1-2-2017 09:40 PM
Bleh tgk nak layan yg mane sampai show yg tak penah dgr pun rase nak tgk sbb da complete semuanya. ...

tak sabar nk tunggu kuih penterjemah doraemon tu direalisasikan haha


Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 1-2-2017 10:20 PM
tak sabar nk tunggu kuih penterjemah doraemon tu direalisasikan haha

Haha..

Agak2 bleh direalisasikan tak?
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2017 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 1-2-2017 08:00 PM
sini xde thread human condition ke? nk meroyan ni haha klakar part diorg gigih nk reuse sampah, bu ...

human condition x da.. tp dah cancell dah.. terbaru pun season 3.. tak tau kenapa kbs x teruskan.. rating x tinggi kot..

hyunwoo selambe je nak recycle sampah buat bantal.. huhu..

nanti uols tgk part jual baju terpakai.. itu best
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2017 08:33 AM | Show all posts
wima replied at 1-2-2017 06:22 PM
Kann...

Nk bergerak pun susah...

mujur die kecik molek
aku tgk brg2 die mcm xperlu ade pn
mcm tabla la, tah mcm2 ade
mcm umh gokju byk brg tp die pndai susun
narae ni mmg lawak n sempoi
penah jmpe die live dulu
ramah je tegur sume org
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2017 08:35 AM | Show all posts
wima replied at 1-2-2017 06:27 PM
Haha..suka sgt vid call membe kan..jap2 nk vid call...  

Dia ni jenis susah nk kawal kan...mc ...

mcm anak manja pun ade
nak perhatian sentiasa..hahaha
tgk aje ahjumma tu layan mcm die ank sdri
mcm die g mkn kt restoran mak die plak
aku rs die ni lonely sgt kot..kelakar giler tgk die pgg hyejin
mcm bharap sgt2 org tu lyn die
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-2-2017 08:43 AM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 2-2-2017 12:42 AM
human condition x da.. tp dah cancell dah.. terbaru pun season 3.. tak tau kenapa kbs x teruskan.. ...

jiwon dgn anjing tu, kemain lg manjakan lol!
Yg perasan si jiwon ni dia jenis suka nk bermanja dgn org kan, tu asyik usik sanghyun then bila rasa bersalah, try main2 hrp org tu dah sejuk balik.
Gosh, i'm too biased to jiwon
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-2-2017 08:47 AM | Show all posts
syue86 replied at 2-2-2017 08:35 AM
mcm anak manja pun ade
nak perhatian sentiasa..hahaha
tgk aje ahjumma tu layan mcm die ank sdri
...

dia mmg lonely kan, manjang nk vidcall org, agaknya jenis nk approval from people, tu manjang dok bgtau dia buat apa sume.
Kelakar vidcall kt narae tu, yg time buat kiss, sape tah kata "I'd rather not see that" kwn Si Eon ke lol!
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2017 08:56 AM | Show all posts
Star_el replied at 2-2-2017 08:47 AM
dia mmg lonely kan, manjang nk vidcall org, agaknya jenis nk approval from people, tu manjang dok  ...

memula xnmpk gmbar ape time tu
pastu ulang balik
laaaa..nk kiss rupanyaaaa...hahahaha
hyun moo yg ckp cm tu
klu die dtg umh narae xtau la jd ape
aku tabik amber gigih layan die
sehari byk kali lak tu vid call
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 09:00 AM | Show all posts
alaaaaa henry ni
pandai masak plakkkkk
kesian la tgk ms die kt street tu
nak2 kt kedai mkn tu..wuwuwuwu
awat hang x balik rayaaaaaaaaa???

bestnya narae bar!
suke hadiah si eon
mmg bguna utk die

henry mcm suke nau ngn hyejin
tp hyejin opkos la xnak kan
hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2017 10:13 AM | Show all posts
syue86 replied at 6-2-2017 09:00 AM
alaaaaa henry ni
pandai masak plakkkkk
kesian la tgk ms die kt street tu

henry tu pantang tgk pompuan, sume dia nk mengayat lol! Kalau tgk Happy together time dia dtg episod international idol, sume dia nk try
Manchild sgt perangai dia tu, tp mmg sedihlah kalau xbalik kampung time raya ke apa, bandar mmg sunyi. Kalau kita plak, time tulah rs kat oversea.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2017 10:14 AM | Show all posts
syue86 replied at 6-2-2017 09:00 AM
alaaaaa henry ni
pandai masak plakkkkk
kesian la tgk ms die kt street tu

hyunmoo xleh blah, dia kan jenis xminum arak senanya, tu yg hype semcm, dah mabuklah tu, pastu sendiri asyik ulang, dia xingat pun apa yg dia buat lol!
Btw, kan fortune dia ckp, dia diminati ramai, aku lettew salah sorg
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 10:30 AM | Show all posts
Star_el replied at 6-2-2017 10:13 AM
henry tu pantang tgk pompuan, sume dia nk mengayat lol! Kalau tgk Happy together time dia dtg epis ...

die mcm lonely sgt
kesian tgk...
tgk je la die layan wilson
selalu org ignore je wilson
nk je bg number phone suh vid call tiap saat pn xpela..hahahaha

manchild..ahahhaha
nak2 time die buka baju
xde org nak wow tp sume ckp mcm budak2 yg dh dewasa..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 10:34 AM | Show all posts
Star_el replied at 6-2-2017 10:14 AM
hyunmoo xleh blah, dia kan jenis xminum arak senanya, tu yg hype semcm, dah mabuklah tu, pastu sen ...

hyun mo tu rmai je minat
tp die selalu tjmpe org yg xminat die
hrp tahun ni die improve lagi
lg satu kena jg pcakapan
hahahaha..pekena arak tlebih
hbs jd hyper

aku suke la komen2 si eon
'sy rasa mcm dh duduk sini seminggu'
wakakakakakaka
hbs la kwn die mgemas umah die mggu dpn
mujur la ade kwn cmtu
ki kwang pn untung ade kwn nk belek kasut die

aku pindah umah
sume buat sorg2
sob sob sob
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2017 10:48 AM | Show all posts
syue86 replied at 6-2-2017 10:34 AM
hyun mo tu rmai je minat
tp die selalu tjmpe org yg xminat die
hrp tahun ni die improve lagi

kan untunglah ada member yg bole tlg. takla rs terbeban sgt. tu aku suka bila diorg appear dlm i live alone ni, automatik dpt masuk rainbow club pastu slalu hangout sesama hehe.
Tapi gigih betul si narae tu menjamu, melayan org. penat kot.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084453s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list