Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
27479
View
729
Reply

I LIVE ALONE (RAINBOW CLUB)

[Copy link]

Author: Star_el    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 1-2-2017 06:08 PM | Show all posts
wima replied at 1-2-2017 05:55 PM
Yup..suka gak ms sleepy...

Esp kalau ada gok joo skali..kelakar la interaksi dorg...last2 join  ...

haah..die mmg sengkek habis
sian la tgk die ade air je dlm peti ais
just x suka tatu die byk sgt
igtkan kaya mcm ape brother aritu
yg botak tu n rumah besar giler

c jamm ensem tp rambut x kena
body pn smart sbnrnye
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 06:10 PM | Show all posts
wima replied at 1-2-2017 06:00 PM
Iols tgk sket awal2 epi tu..pastu tgk bkn shoot dkt korea rs mcm x berminat plak nk lyn..

Iols  ...

volley ball player tu ok la for me
suke tgk die ngn mak n fans die
mmg girl crush betul la..
die pn mcm abg2..hahaha
episod baru ni selamba je die kutuk hadiah kwn2 die bg
ms kt spital pn selamba je die sound therapist kt situ..kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
kaeda replied at 1-2-2017 03:20 PM
Athlete volleyball tu ke,ape ntah nama da lupa..

Epi joonyoung ok jgak,ramai kawan celebs die d ...

Kagum gak tgk rumah dia sbb kemas...iols bayangkan sepah2 serabut je..tp mmg tau dia suka masak...

First epi ILA yg iols tgk epi ni la...trus melekat tgk epi2 lain..byk guest2 best awal2 dulu kan...geram btul..mana nk tgk yg ada sub ni...
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 06:13 PM | Show all posts
wima replied at 1-2-2017 06:04 PM
Kann...tgk dia main piano pastu nyanyi lagu bruno mars tu rs mcm wah..cool gile..nyanyi pun sedap  ...

memula x dpt predict tu lagu apa
bila dh sebut Too Hot tu mcm woahhhhhh
masuk plak bunyi violin..ohemjiiiiiii

memula mmg annoy hbs tgk die
tp kurg sket bl nmpk die tlg org agkt brg tu
pastu yg prinsip die xnk pkai mask sbb nk jmpe fans
mmg bagus betul prinsip die tu

kemas umah jd seronok jd iron man
pastu dgn pokok2 die..hahaha
umh plak buat sdri

part vid call tu sgt annoying ye
nk je bg number i suh die vid call i..kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
kaeda replied at 1-2-2017 03:26 PM
Tgk epi crush pun nampak life celebs die biasa2 je..

Bgn tido muka tak bleh blah

Aah..kagum je iols tgk dia menang pertandingan duduk diam je tu...lupe plak nama pertndgn tu..

Bleh dia muka toye xde perasaan..pastu menang plak tu..haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 06:15 PM | Show all posts
clara_nur replied at 1-2-2017 03:54 PM
KIAN skrg dok crush kt host pompuan happy together ni
sbb dia kan skrg dh jadi co-host H ...

aku suke tgk Kian ni blushing2
nmpk la introvert die tu
pastu pandai layan budak gak
oh..dh jd co-host HT?
hyun moo ajk masuk ke?hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
clara_nur replied at 1-2-2017 03:50 PM
eh dia ada show apa kt SBS yg fans dok tggu dia??
wonder kalo dia dh tukar umah baru..yelaa ...

Park narae tu best tgk dia masak kan...

Gile byk barang kt umah dia sblm ni...
Tp tgk umah baru pun bakal penuh gak barang nmpknya...dia jenis suka spend kan...alkohol je mcm2 jenis ada..

Actually bar dia tu dia buat bisnes ke mcm mana ek...dia invite org dtg, free2 je ke...gile pemurah kalau mcm tu..dhla masak sedap2...
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 1-2-2017 04:01 PM
weh aku pun skip episod atlit perempuan tu, boring haha certain org mmg aku skip aje.

Haha..kita sama..rs mcm x berminat..lg satu faktor dia shoot bkn kt korae..tp br ni ada shoot kt umah dia kt korea plak kn..tp iols skip gak...kiki..
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
syue86 replied at 1-2-2017 06:00 PM
xtau la tp time tu entertainment award
narae mmg kena tukar umah..
sbb penuh sgt brg2..

Kann...

Nk bergerak pun susah...

Tp narae ni pun lebih kurg ji sook sume mende pandai n nk belajar kan...dia ni antara komedian pompuan yg iols rs kelakar selain gok joo n bong sun....
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
syue86 replied at 1-2-2017 06:13 PM
memula x dpt predict tu lagu apa
bila dh sebut Too Hot tu mcm woahhhhhh
masuk plak bunyi violin. ...

Haha..suka sgt vid call membe kan..jap2 nk vid call...

Dia ni jenis susah nk kawal kan...mcm budak2 nakal gitu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2017 08:00 PM | Show all posts
Edited by Star_el at 1-2-2017 08:01 PM
Syik_Gojet replied at 1-2-2017 05:41 PM
aku mula2 blur sapa kian.. google baru perasan dia y lukis dlm HT...selalu kalau sampai part tu ak ...

sini xde thread human condition ke? nk meroyan ni haha klakar part diorg gigih nk reuse sampah, buat bantal la bagai.
And jiwon's guiltface tp kesianla

past suka tgk jiwon terhibur dgn idea hyunwoo. hyunwoo tu mengingatkan aku kt joonyoung, cm gila sendiri lol

Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 1-2-2017 06:11 PM
Kagum gak tgk rumah dia sbb kemas...iols bayangkan sepah2 serabut je..tp mmg tau dia suka masak... ...

Tu la,tgk image rocker die tu nampak serabut tp kemas teratur je..interior pun cantek..
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kaeda at 1-2-2017 08:54 PM
wima replied at 1-2-2017 06:14 PM
Aah..kagum je iols tgk dia menang pertandingan duduk diam je tu...lupe plak nama pertndgn tu..

...


Haha mong(blank) competition kot..pandai2 je buh nama..

Die pun tak sangka menang agak nya..

Famili pun sempoi,ayah die selamba je tegur seluar ripped die..karaoke siap..

Da tgk dekat kshowonline?alternatif laen kshow123..
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 1-2-2017 08:00 PM
sini xde thread human condition ke? nk meroyan ni haha klakar part diorg gigih nk reuse sampah, bu ...

Tak de da human condition nak tgk..

Kita meroyan je dekat tred mane2..
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 1-2-2017 06:27 PM
Haha..suka sgt vid call membe kan..jap2 nk vid call...  

Dia ni jenis susah nk kawal kan...mc ...

Die style free spirit mcm joonyoung..

Lee sooman sampai marah manager henry sbb selamba je salam die..

Henry ni bleh tahan jgak maen alat muzik..dekat real man pun mmg kelakar sampai terkentut masa perform taekwando ke karate ntah..
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
kaeda replied at 1-2-2017 08:52 PM
Haha mong(blank) competition kot..pandai2 je buh nama..

Die pun tak sangka menang agak nya..
...

Shut up ke ape tah..mcm tu la lebih kurang bunyinya...hihi


Tgk ape uols?

Iols biasa tgk variety ni dkt kshowonline...tp bile dia byk server tu iols rs slow sgt dia nk loading lg satu rimas sket interface web tu...

Pastu iols lyn dkt ikshow..pantas sket..tp sejak dua menjak ni slow yg amat..tgk dlm keadaan tersekat2 tension iols...

Now tgh tgk dkt ikshow123 tu...iols br godek2 website tu..segala variety show ada kt situ kan...yg iols dh lama cari mcm taxi pun ada..tp malangnya xde sub...keciwa...
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kaeda replied at 1-2-2017 08:56 PM
Die style free spirit mcm joonyoung..

Lee sooman sampai marah manager henry sbb selamba je sala ...

Uols mesti byk gile lyn variety show kan...

Byk gak show2 yg uols tau....
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 1-2-2017 09:02 PM
Shut up ke ape tah..mcm tu la lebih kurang bunyinya...hihi



Tgk variety show yg laen2,hehe..

Skang kshowonline lambat masuk skit,kshow123 laju..

Dekat kshow123 banyak kan,subs je tak de..sedih je tgk tak de subs..

Kadang tgk yg tak de subs,dorg gelak iols gelak..rase mcm org gila da  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2017 09:17 PM | Show all posts
kaeda replied at 1-2-2017 09:15 PM
Tgk variety show yg laen2,hehe..

Skang kshowonline lambat masuk skit,kshow123 laju..

bwahaha kesian! frustratedla tgk xphm

Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kaeda replied at 1-2-2017 09:15 PM
Tgk variety show yg laen2,hehe..

Skang kshowonline lambat masuk skit,kshow123 laju..

Tula..byk gile...mcm2 ada...geram tul nk tgk..

Gigih tu uols...iols setakat ni x penah lg lyn yg xde sub...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084289s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list