Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7766
View
167
Reply

mentua nak reunion

[Copy link]

Author: lemonjuss       Show all posts   Read mode

Post time 6-2-2017 08:36 AM | Show all posts
sebu replied at 4-2-2017 09:53 PM
Ooooo mesti dalam. harap parut anak tu hilang  segera.

parut diluar nampak dimata...parut dihati hang kena kaw kaw ngan manak....siapa Yang tahu???

Ye Kan????


Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 06:22 PM | Show all posts
aku tiap2 bulan balik negeri laki aku yg sejauh 400km tuh
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 06:57 PM | Show all posts
True-X replied at 6-2-2017 06:22 PM
aku tiap2 bulan balik negeri laki aku yg sejauh 400km tuh

Yelah Orang berlaki Kan?? Kalau Tak disebut, Tak tahu pulak hang dah berlaki Kan??


Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2018 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
lemonjuss replied at 26-1-2017 01:48 PM
jumpa dgn ipar2 biras2. atuk nenek dh xde.

ekceli ai ada masalah kulit yg kronik.

So tt mcm skrg ni dah ok x
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2018 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt ko ni pondan ke?? Sbb nmpk sesuatu sgt
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-11-2019 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 10-9-2018 11:45 PM
Tt ko ni pondan ke?? Sbb nmpk sesuatu sgt

Pondan bleh kawen ke??
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 10:01 AM | Show all posts
ni baru sebulan sekali,ade yg tiap2 minggu pun ada...
aku dulu 2minggu sekali,skrg dah xlarat la,badan penat,byk nk kena pakai duit,masa pun terhad,
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:06 PM | Show all posts
ikut mood TT la nak join ke tak
bole jer bagi sebab musabab yang munasabah kat suami
contoh: nak balik rumah mak time tu

bagi sebab yang suami tak dapat nak paksa memaksa

akak pun macam ni, setiap tahun kot berhari raya di kg suami plus naik kereta dengan adik ipar tak sdor diri dok depan sebelah pemandu

so ada tahun yang aku tak balik pun berhari raya kg suami
maknanya akak tak beraya la dengan suami
terpaksa laa tunjuk kat sebelah sana
bukan best sangat pon janganlaa syok sendiri
ini terjadi sebab adik ipar yg dok d rumah aku tu claime semua kakak ipar suka balik kg dia
OMG perlu ker claime macam tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.068028s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list