Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7879
View
167
Reply

mentua nak reunion

[Copy link]

Author: lemonjuss    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 29-1-2017 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
zuri154 replied at 29-1-2017 03:18 PM
bole ke TT snap photo kulit TT yg kena sakit tu? tingin la nk tgk

pm ye if nk tgk
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2017 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
lemonjuss replied at 29-1-2017 04:02 PM
bau apa tu.
bau ketiak ada la

Hehe... i rasa kulit kawan i ada bau sikit.. i rasa lah, sbb kalo i masuk bilik dia mmg berbau. Bilik dia kemas je, bkn jenis yg bilik berkepam tu..   
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-1-2017 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 29-1-2017 04:06 PM
Hehe... i rasa kulit kawan i ada bau sikit.. i rasa lah, sbb kalo i masuk bilik dia mmg berbau. Bi ...

xde bau sbb kulit kering.
bukannya berair mcm kurap tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2017 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
lemonjuss replied at 29-1-2017 03:10 PM
ai pun x nak if 5 minit je

     aduiii. .sabarlah lemon kan aku kate x de sape perfect   dia nk jijik dgn kamu dia pun ada kelemahan  
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2017 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
lemonjuss replied at 29-1-2017 04:03 PM
pm ye if nk tgk

Lemon td aku pi survey cari produk tu.aku nk cuba dlm sebulan. Harap aku x jatuh demam macam dulu.    tp yg aku beli dulu keluaran Switzerland  botol kecil dlm 50ml dari tumbuhan dan ikan. Masa tu ada promosi. Kalau x rm200++.ni pharmacist yg cadangkan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-1-2017 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 29-1-2017 04:06 PM
Hehe... i rasa kulit kawan i ada bau sikit.. i rasa lah, sbb kalo i masuk bilik dia mmg berbau. Bi ...


klu dia ada bau tu maybe pnyakit lain la tu.
coz kulit bersisik pun ada byk jenis. psoriasis pun bersisik. klu berbau tu maybe psoriasis.
nmpknya betul la ai sorg je dlm malaysia mcm ni.

igtkan ada la geng td
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-1-2017 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
sebu replied at 29-1-2017 04:39 PM
Lemon td aku pi survey cari produk tu.aku nk cuba dlm sebulan. Harap aku x jatuh demam macam dulu. ...

u ni mesti cantik gebu gebas kan.
dah cantik mkn mcm2 lg la btmbh cntik
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2017 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sebu at 29-1-2017 04:57 PM
lemonjuss replied at 29-1-2017 04:45 PM
u ni mesti cantik gebu gebas kan.
dah cantik mkn mcm2 lg la btmbh cntik


X cantik pun lemon.  Cantik ni bergantung pada pandangan individu.  Asalkan suami aku kata aku cantik aku dah puas hati walau orang lain kata aku x cantik. Dan aku selalu perasan aku cantik maksud aku keyakinan diri tu tinggi walau hakikatnye orang lain tengok x cantik . Aku pun ada masalah kulit kering sbb aku kurang minum air dan selalu berpanas dgn pekerja bangla   x de makne aku cantiknye. Cuma musim hujan sekarang ni aku rase lega x panas bulan feb ni aku rasa cuaca akan panas. ...jadi lemon , kamu jgn rasa rendah diri oke. Ramai je manusia yg ada kekurangan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2017 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
lemonjuss replied at 29-1-2017 04:45 PM
u ni mesti cantik gebu gebas kan.
dah cantik mkn mcm2 lg la btmbh cntik

Satu lagi lemon. Kamu jgn tergugat atau baca tulisan orang2 yg mengaku diri cantik perfect semua tu sbb selagi kamu x jumpa in person jgn kamu percaya dan jgn percaya pada gambar di fb atau insta semua yg guna camera trick   jumpa baru tahu dan aku yakin ipar duai kamu pun x secantik mana yg mertua kamu sibuk menyindir kamu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2017 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
lemonjuss replied at 29-1-2017 04:43 PM
klu dia ada bau tu maybe pnyakit lain la tu.
coz kulit bersisik pun ada byk jenis. psoriasis pu ...

Tapi tu la i cakap. I x sure bau dtg dari kulit or bau badan dia.... sbb i x penah tanya dia pun.. rasa mcm nk bg u kenal dia la... tp mcm mana caranya unt u x bgtau, ada org cerita pasal dia kat sini?
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2017 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
lemonjuss replied at 29-1-2017 10:22 AM
tq mommy bg idea.
tapi klu mommy baca blk semua yg sy dh tulis tentu mommy tau benda2 style sapu  ...

Owh ye ke..

Try mandi limau...lepas sabun..basuh badan ngan limau atau cuka apple..me suka limau sbb bau wangi dari cuka..cuka apple guna kadg2 je kalu xsempat perah limau..

N hari2 minum minyak zaitun n cuka appple..tryla...minyak zaitun untuk masak tu u minum 2 sudu pagi 2 sudu malam......
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2017 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
lemonjuss replied at 29-1-2017 12:10 AM
hi.knnk. ekceli gomen hospital pun ai dh gi tapi dorg gelakkan ai lg adalah.
citer nye mcmni. fir ...

Pelik. Doktor takde ambik sampel kulit buat biopsy atau ambil drh? Mcm mana doktor diagnose tu mslh genetik dgn hanya tengok je? Sbb doktor akan detail...kulit sagging petanda kanser..doktor gomen tak akan check gitu2 je....hmmmn...n to diagnose penyakit ni uols sorang je atas dunia..mesti mcm2 test dia buat..sorry ye tt sbb tumor i kena tu pon very rare kt malaysia ada few cases je....kalau google first hand experience mmg susah gila nk jumpa..i had to do biopsy twice sblm dorang bg tau sakit apa sbb xnak misdiagnose..and doktor mmg extra careful dengan kes i masa tu...i kene pegi spital once a week utk consultation je...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2017 10:54 AM | Show all posts
lemonjuss replied at 27-1-2017 08:21 PM
setuju yg neh.
nk kena sembah ratu stiap bulan?

i x anggap sembah ratu pun la
tapi dlm sebulan tu byk kut menda nak buat
dua bulan sekali boleh la
mana yg rumah dekat n free nak balik setiap hari pun sukati la

tp bg aku yg jauh ni nak reunion setiap bulan mmg tak la
banyak lg pekara lain yg aku nak kena buat

Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2017 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Hana replied at 27-1-2017 03:25 PM
ko kan kawen dgn anak dia. misti la expectation MIL terhadap anak menantu nak jumpa sebulan sekali.  ...

Manak' tu mil rupanya
Ai ingatkan sejenis abam sado yg kecelaruan identiti
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2017 03:19 PM | Show all posts
GigaMom replied at 31-1-2017 02:59 PM
Manak' tu mil rupanya
Ai ingatkan sejenis abam sado yg kecelaruan identiti

ko dah salah paham ni.
manak tu sejenis apa pun tak tahu.
aku cakap, kalau mulut MIL TT mcm mulut MANAK.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2017 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Hana replied at 31-1-2017 03:19 PM
ko dah salah paham ni.
manak tu sejenis apa pun tak tahu.
aku cakap, kalau mulut MIL TT mcm mulu ...


Ok
Yg tu lg sadis
  
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2017 10:20 PM | Show all posts
mommymonster82 replied at 29-1-2017 06:18 PM
Owh ye ke..

Try mandi limau...lepas sabun..basuh badan ngan limau atau cuka apple..me suka lima ...

Hang hati pekong sebab tuh nak kena usaha cari penawar utk badan busuk hang Kan????
Nak badan bersih bau semerbak syurgawi  petua nya senang jerk...hati kena Bersih......Bak kata Anak buah manak...hati Yang bersih..keeps badan ber bau hang away......



Kan????

Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2017 10:21 PM | Show all posts
Hana replied at 31-1-2017 03:19 PM
ko dah salah paham ni.
manak tu sejenis apa pun tak tahu.
aku cakap, kalau mulut MIL TT mcm mulu ...

Gusi bengkak hang Baru baik minggu lepas Kan?????

Nak kena lagi kah????


Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 03:22 AM From the mobile phone | Show all posts
lemonjuss replied at 29-1-2017 12:58 PM
aku pun x hadap la klu laki aku x terima.
skg pun dh 3 thn x tdo sama.
ada aku kesah   

3 tahun xtdo sama? Naper gitu pulak...  
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 03:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 29-1-2017 04:06 PM
Hehe... i rasa kulit kawan i ada bau sikit.. i rasa lah, sbb kalo i masuk bilik dia mmg berbau. Bi ...

Bau cam hanyir2 ke u?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085601s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list