Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
18288
View
481
Reply

Proses cerai

[Copy link]

Author: zara78       Show all posts   Read mode

Post time 24-1-2017 09:38 AM | Show all posts
sebu replied at 24-1-2017 09:36 AM
Anak ke berapa milk    knp bercerai   siyalll punya jantan :

Hang punya mulut laki Tak pernah kasi penampar Kah sebu????


Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 09:38 AM | Show all posts
maaanakautau replied at 24-1-2017 09:32 AM
So boring........and cliche.......

eleh manak..jeles la tu.. ingt senang nk cr pengganti secepat tu?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 09:40 AM | Show all posts
sebu replied at 24-1-2017 09:36 AM
Anak ke berapa milk    knp bercerai   siyalll punya jantan :

anak 1st...

laki dh ade pengganti..nk wat mcm mana..kita trima je la..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
happy_milk replied at 24-1-2017 09:40 AM
anak 1st...

laki dh ade pengganti..nk wat mcm mana..kita trima je la..

Ya Allah sedihnya kamu milk.  Mase mengandung kita mmg sensitif dan nak perhatian suami. Mudahnya suami melepaskan kamu .harap kamu kuat milk  
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
happy_milk replied at 24-1-2017 09:40 AM
anak 1st...

laki dh ade pengganti..nk wat mcm mana..kita trima je la..

Dia nak poligami ke milk
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 09:43 AM | Show all posts
sebu replied at 24-1-2017 09:42 AM
Ya Allah sedihnya kamu milk.  Mase mengandung kita mmg sensitif dan nak perhatian suami. Mudahnya  ...

family ada yg bnyk support..kalau x mmg down jugak sorg2 hadap...

skrg dh x sedih sgt mcm mula2...nk move on je...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 09:45 AM | Show all posts
sebu replied at 24-1-2017 09:42 AM
Dia nak poligami ke milk

nk poligami..tp nk tnggu 2 thn nk kenal2 ppuan tu dulu... tapi dia bkn jenis mampu..baik sy undur diri...

sy x perlu laki x bertanggjwb mcm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
happy_milk replied at 24-1-2017 09:43 AM
family ada yg bnyk support..kalau x mmg down jugak sorg2 hadap...

skrg dh x sedih sgt mcm mula2 ...

Milk. Cuba cari rakan x kira jantina untuk kamu happy kan diri tapi hati2 dgn yg ambil kesempatan oke. Insyaallah kamu akan kurang sikit sedih.  Aku doakan hidup kamu tenang dan bahagia di mase akan dtg.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
happy_milk replied at 24-1-2017 09:45 AM
nk poligami..tp nk tnggu 2 thn nk kenal2 ppuan tu dulu...  tapi dia bkn jenis mampu..baik sy und ...

Sebenarnya silap kamu undur diri cepat sangat if kamu betul2 sygkan suami. Tunjukkan kebaikan kamu berbanding siperampas Insyaallah suami akan sedar. Tapi siapa aku nk nasihat mcm ni sebab aku x merasa ape yg kamu rase.  Dah lafaz cerai dah eh.  Jadi kuatkan semangat kamu dan teruskan apa yg kamu rase betul dan hati kamu pun happy. Yang penting kamu hepi dgn keputusan kamu Milk.  
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 09:56 AM | Show all posts
sebu replied at 24-1-2017 09:47 AM
Milk. Cuba cari rakan x kira jantina untuk kamu happy kan diri tapi hati2 dgn yg ambil kesempatan  ...

insyaAllah..tq sebu.. kwn2 sume support...

sy ok skrg...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 09:57 AM | Show all posts
sebu replied at 24-1-2017 09:51 AM
Sebenarnya silap kamu undur diri cepat sangat if kamu betul2 sygkan suami. Tunjukkan kebaikan kamu ...

dah mcm2 sy buat utk pertahankn..even dh jmpe perampas tu..

tp tetap suami nk kn si perampas..apa blh buat.. mungkin xde jodoh kami..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
happy_milk replied at 24-1-2017 09:57 AM
dah mcm2 sy buat utk pertahankn..even dh jmpe perampas tu..

tp tetap suami nk kn si perampas..a ...

Ooh . oke milk.  Kamu dah buat yg terbaik.  Hug you  
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 10:08 AM | Show all posts
sebu replied at 24-1-2017 10:03 AM
Ooh . oke milk.  Kamu dah buat yg terbaik.  Hug you



sbb bila dh buat yg terbaik, tp dia xblh ubah keputusan dia.. atleast kita undur diri rase puas kn..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
happy_milk replied at 24-1-2017 10:08 AM
sbb bila dh buat yg terbaik, tp dia xblh ubah keputusan dia.. atleast kita undur diri  ...

Ye betul. Aku mmg x paham dgn kepala otak siperampas ni. Mmg jenis hati kering dan jahat :
Zaman bujang aku ada je laki org nk kan aku bukan sorang dua tapi lebih tapi x pernah pula aku nk lukakan hati perempuan lain malah aku maki balik lelaki yg x paham bahase dan yg jenis mencurang   sampai ade yg menipu status sbb dari awal hubungan aku tekankan xkan berkawan dgn laki orang .kalau kita x mau x denya jadi hubungan tu.  Ni jenis x kesian kat perempuan lain.  Mmg siyall perampas ni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
happy_milk replied at 24-1-2017 10:08 AM
sbb bila dh buat yg terbaik, tp dia xblh ubah keputusan dia.. atleast kita undur diri  ...

Kalo itu keputusan dia..buatlah apa yg u rs patut...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 11:04 AM | Show all posts
semoga allah permudahkan urusan TT!
good luck!
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
happy_milk replied at 24-1-2017 09:21 AM
tq info...esok sy akan ke mahkamah shah alam utk buat pengesahan cerai oleh suami sy..harap2 settl ...

U dh lafaz ke bru nk mohon?

I dh lafaz kt umh...huhu...

U jgn risau once u dh lps level yg menyakitkan..u akan rse mcm woman power.

Nw i remarried n dh ade new baby. Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 12:11 PM | Show all posts
sebu replied at 24-1-2017 10:15 AM
Ye betul. Aku mmg x paham dgn kepala otak siperampas ni. Mmg jenis hati kering dan jahat :
...

sbb tu la klu 1 pihak x layan x jd..tapi dua2 layan...mmg menjadi2..

biar lah dia...tunggu je kifarah dtg balik...sronok agaknye jd perampas..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 12:13 PM | Show all posts
pichee replied at 24-1-2017 11:35 AM
U dh lafaz ke bru nk mohon?

I dh lafaz kt umh...huhu...

dia dh lafaz kn dh kat rumah...sbb tu esok nak pegi mahkamah terus utk pengesahan lafaz..

best u dh happy skrg...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 01:05 PM | Show all posts
maaanakautau replied at 23-1-2017 08:48 PM
Bab mengatasi perasaan fobia...senang jerk...dapatkan ler nasihat pakar dari our very own warga FD ...

mannak oh mannak...

tak perlu give up, trauma atau fobia zara...insyallah ada yg terbaik untuk zara....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.073931s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list