Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16485
View
233
Reply

Suami Ku Kencing Malam

[Copy link]

Author: wanyta_tercypta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-1-2017 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
camne solat ke apa semua ni..beli la tilam baru, lps tu plastik tilam tu jangan bukak. lepas tu beli pelapik tilam kalis air, akemi ada jual. lepas tu beli pelapik kencing atau cadar kalis kencing tu..ada jual bersepah dah skng kt insta. aku sendiri beli pelapik kencing yg boleh basuh tu, utk lapik tilam masa period. pelapik kencing pakai buang kaler biru mcm kt spital pon besepah jual kt farmasi.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Bawa pi psikologist and doctor. Kadangkala stress and emotional tak stabil pun boleh membawa kepada bedwetting. Subsconscious fear pun boleh juga. Sementara tu beli produk bawah ni. Takkan nak pakai balik tilam tu. At least ada bed protector ni bolehlah cuci cuci bed protector tu saja.

http://www.protectabed.com.my

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
widad11 replied at 19-1-2017 04:46 PM
sejak aku branak kali ke 3 ni.. ank skrg da umo 5bulan.. dlm tmpoh 5 bulan, de 2x aku terkencing,  ...

Hehe normal la kdg2 terlepas tu..aku prob ni sampai msk u..x ke haru..tkt kantoi dgn roomate..skrng lak da ok cuma ada skali dua terjd tp kencing sikit da tersedar so cpt2 bgn p toilet..x sempat basah tilam..hehe..kira da blh ctrl la
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
intan_smsb replied at 19-1-2017 04:22 PM
ms tu baru2 kawen lgi sheols cete, dlm 20an kotdie kawen muda dgn laki nye org 1 kampung, dua2 plk ...

ok la tu.tgh pregy kira dimaapkan la  
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena simpati dan bantu tt. It is not like he sengaja dan suka suka. Bila terkencing tu emosi dia tertekan malu frustrated semua ada. Cuba kalau u sendiri yg ada masalah ni and husband you di tempat u tidak simpati langsung pada masalah u. Help him ya. Bantu apa yg patut. Yg link saya bagi tu belilah alas tu. At least tak lah susah cuci. Minta dia buat sendiri. Jika you or his mother buat dia munking complacent. Jadi suruh dia clean his own mess and at the same time cari solution sama sama. Secara emosi dia orang bagaimana? Stress degan kerja ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt.. selama 4 tahun ni tak refer pakar ke? Tu je nak tau.. mana tt ni?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 19-1-2017 08:48 PM
Tt.. selama 4 tahun ni tak refer pakar ke? Tu je nak tau.. mana tt ni?

TT dah menyorok mana ntah    Manak dok hambat tadi.. TT yuhuuuu where r u babeh  
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak aku dulu ada prob ni sampaikn aku stress...ye la pagi2 buta kena gi cuci tilam pastu nk jemur...dh la tilam berat tu...suh dia tidi bawah x nak..pastu ada memver opis sajes kejutkn die setiap mlm gi kencing...mmg aku buat smpi skg..alhamdullilah sampai skg dh x kencing tilam


Cer ko buat cenggini dulu, set jam pukul 2...kejutkn die....pastu jgn bg die minum byk waktu mlm..sblm tido kencing dulu
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols musykil satu je.... Tuan punya badan sndiri tak berusaha apa2 ke? Yg iols paham, mcm dia kencing atas tilam, pastu bini yg settle cuci semua ke? Kalau betol la...siyesly iols respek si bini yg hadap masalah laki kencing mlm selama 4 tahun.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Short term solution... pakai adult diapers.. lapik ngan  pelapik anti kencing malam.. kan byk jual utk bebudak tuh...

Mcmmane leh bertahan selama 4 tahun?...x penah diskas?

Anak aku kencing bocor atas tilam pon aku cepat2  cari solution supaya x bocor lagi... sebab tilam tuh heaven... huhu
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 09:40 PM | Show all posts
True-X replied at 19-1-2017 09:29 PM
Short term solution... pakai adult diapers.. lapik ngan  pelapik anti kencing malam.. kan byk jual u ...

Hang letak cellotape with Super glue kat anu Anak hang waktu tidur kah truant X?????




Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 09:43 PM | Show all posts
willow12 replied at 19-1-2017 09:22 PM
Iols musykil satu je.... Tuan punya badan sndiri tak berusaha apa2 ke? Yg iols paham, mcm dia kencin ...

Fetish dgn bau air kencingnya sendirik kot???? some live by Chanel parfume, some Christian Dior, some drakkar noir....but in the case of TT punya laki...he swears by the smell of his own urine??? Perhaps????


Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 09:47 PM | Show all posts
munchkin replied at 19-1-2017 07:16 PM
Bawa pi psikologist and doctor. Kadangkala stress and emotional tak stabil pun boleh membawa kepada  ...

Findings dari pakar psikologi mana lak nee munchkinpie???? SHEER RUBBISH.....hang tengok jerk si hanah, sebum, mommymonter, mummy75... Takda pulak ngadu mengompol pada malam hari despite overly stressed dan  mengalami tekanan perasaan dan emotional distress setiap kali manak respond postings mereka....how you sexplain that????



Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Si bini nya gigih smpai bukak tred kat porem sbb nak selesaikan masalah laki.. Sadisnya..
Iols bukan nak hencap org yg ada masalah kencing atas tilam (terkencing masa tidur) tapi kalau tuan badan pun tak de nak berusaha sndiri pi jumpa doktor ka atau apa2 ikhtiar, mmg masalah la.. Idok ke rasa malu sbg laki, smpai bini kena beli diapers nak bg laki pakai...boleh pikir sndiri kot?!!! Please lahh..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Suami u ada masalah dlm hubungan kelamin x?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Terus terang aku pun x tahan kalau tidur ada bau bauan kurang menyenangkan.  Mesti tt nak makelove pun x de hati
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 09:56 PM | Show all posts
sebu replied at 19-1-2017 09:52 PM
Terus terang aku pun x tahan kalau tidur ada bau bauan kurang menyenangkan.  Mesti tt nak makelove p ...

Hang jangan nak bohong ..kalau air gatal hang dah penuh atas kepala.....laki hang Tengah berak kat toilet pun hang boleh heret Dia naik katil seroud dulu.....pastuh sambung balik beraknya....

Hang baik ngaku....




Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
maaanakautau replied at 19-1-2017 09:56 PM
Hang jangan nak bohong ..kalau air gatal hang dah penuh atas kepala.....laki hang Tengah berak kat ...

Kamu suami aku ke manak
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 10:00 PM | Show all posts
cicicumel replied at 19-1-2017 09:50 PM
Suami u ada masalah dlm hubungan kelamin x?

lazimnya orang lelaki kalau oragasm akan mengeluarkan cecair pekat Yang lebih dikenali sebagai mani....Tapi mungkin dalam kes suami TT Dia sekadar dapat keluarkan air kencing...waktu orgasmnya...
Entah ler....mungkin TT boleh update Kita.....

P.S...memang manak tunggu Dia jawab jerk nee.......





Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
jgn minum air 2 jam sblm tdo. pastu sblm tdo suruh dia kencing dulu wlupun dia xde rasa nak kencing.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076193s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list