Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15189
View
233
Reply

Suami Ku Kencing Malam

[Copy link]

Author: wanyta_tercypta       Show all posts   Read mode

Post time 19-1-2017 04:02 PM | Show all posts
maaanakautau replied at 19-1-2017 04:01 PM
Kalau 2-3 hari Tak Jalan jugak.....kasi lakinya tidur jerk kat dalam tandas.....senang utk semua.. ...

petua ni mmg mak aku pernah guna dan berkesan
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 04:03 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 19-1-2017 03:57 PM
Yg pertama mmg kena cari doctor tapi yg ke dua kena ikhtiar.

1. Jgn minum air mlm, paling lambat  ...

Dan tentunya you do the same thing to your own Mom????...campak pampers nye kat palanya???

Anak buluh betong hang bling.......




Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 04:03 PM | Show all posts
kalau baby perempuan 2 ke 3 tahun tu kena tuam kat perut, taruk vicks ke supaya panas
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 04:05 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 19-1-2017 04:02 PM
petua ni mmg mak aku pernah guna dan berkesan

So berapa hari Mak hang kena tidur dalam tandas sebelum she finally becomes toilet train...dan Tak ngompol atas katil????



Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 04:05 PM | Show all posts
maaanakautau replied at 19-1-2017 04:03 PM
Dan tentunya you do the same thing to your own Mom????...campak pampers nye kat palanya???

Anak ...

Mak aku belum lagi sampai tahap tu, cuma hari tu kat hospital, bising dia kena pakai pampers. Terkial juga aku nak pakaikan, mak aku malulahh, ialah sbb drip semua tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 04:05 PM | Show all posts
maaanakautau replied at 19-1-2017 04:05 PM
So berapa hari Mak hang kena tidur dalam tandas sebelum she finally becomes toilet train...dan Tak ...

bukan mak akulah, my nephews
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 04:06 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 19-1-2017 04:05 PM
Mak aku belum lagi sampai tahap tu, cuma hari tu kat hospital, bising dia kena pakai pampers. Terk ...

Hang Tak pakai straw bubble tea????


Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 04:07 PM | Show all posts
mirian1110 replied at 19-1-2017 04:01 PM
seksa nya idup TT dapat baby tua yang kuat kencing malam

TT happy aibkan lakinya.....kohnon nak mintak pendapat...pala otak Dia.....


Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 04:08 PM | Show all posts

Applicable utk budak jerk???? Mak budak dan Nenek budak??? Kenapa double standard????


Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 04:13 PM | Show all posts
mokcikKSKB replied at 19-1-2017 03:45 PM
Mod sllaunya org xmo ot byk2 tp kali ni aku meluat sket ngan manak x habis2 nk buat lawak atas mas ...

Kencing laki hang...hang usaha kan ler sendirik..takkan mau forummers Sedut??? Puiiiiiiiii

Macam Tak berakal  TT Nee..naik menyampah manak tau.....pi ler dapatkan rawatan dulu ...usaha..usaha...aib tuh simpan dulu....ini usaha satu pultik pun belum buat tup tup nak kongsi hancing  kencing laki dia....kencing Dia sendirik wangi Kah????

Nak manak sambung lagik???.


Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
intan_smsb replied at 19-1-2017 03:18 PM
kawan aku pun ade jugak pompuan, tp masa tu die preggy
da sarat2 preggy tu one day ms tidur die t ...

ok ini kelakar  
umo brp kwn uols masa kjadian tu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 04:16 PM | Show all posts
Hang keluar TT jangan sembunyik......alang alang hang nak kongsi aib laki hang...Jom manak Bantu hang.....londehkan dgn hang hang sekali.....

Hamjadah betul.......pi ler dapatkan rawatan. Perkara begini bukannya perkara normal.......Yang boleh hang ignore jerk....pastuh tau bau hancing nak ngamuk ..puiiiiiii

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 04:20 PM | Show all posts
mokcikKSKB replied at 19-1-2017 03:45 PM
Mod sllaunya org xmo ot byk2 tp kali ni aku meluat sket ngan manak x habis2 nk buat lawak atas mas ...

nak meluat kat laki sendirik Tak boleh, takut kena cerai...sebut jerk meluat kat manak......tenteram sikit jiwa hang Kan????




Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 04:22 PM | Show all posts
marshmello replied at 19-1-2017 04:15 PM
ok ini kelakar   
umo brp kwn uols masa kjadian tu?

ms tu baru2 kawen lgi sheols cete, dlm 20an kotdie kawen muda dgn laki nye org 1 kampung, dua2 plk tu badan kecik je
now da ade 3 org anak da, dengar cete nk ke mekah tahun ni

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 04:24 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 19-1-2017 04:22 PM
ms tu baru2 kawen lgi sheols cete, dlm 20an kotdie kawen muda dgn laki nye org 1 kampung, dua2 plk ...

Nak kongsi kisah kencing hancing orang lain selain kencing laki TT sila bukak tred lain ok????
Jangan nak enterprame....

Sekian




Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 04:29 PM | Show all posts

ada orang tu tanak ngaku pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 04:30 PM | Show all posts
Hana replied at 19-1-2017 04:29 PM
ada orang tu tanak ngaku pulak.

Harlow...hang nak cium mulut sesama jenis dgn makcikkgb pi tempat lain ok.....

Back to topic......


Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 04:34 PM | Show all posts
try moden n tradisional punye perubatan sis...
blom ade jumpe dgn org yg die serasi utk ubatkan laa tu kot...
ade kes kat opis nih... anak pompuan die... dah 15 ke 16 thn... kencing mlm gak...
bkn sebab malas ke ape... tp mmg xsedar... bwk pegi urut... org urut tu kate urat die tbelit mcm tu laa...
skang brader tu ckp Alhamdulillah dah anak die... xde kencing2 lg dah...
cube laa sis bwk berubat dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 04:37 PM | Show all posts
PaPa_GoJeS replied at 19-1-2017 04:34 PM
try moden n tradisional punye perubatan sis...
blom ade jumpe dgn org yg die serasi utk ubatkan laa ...

you wasting your time........
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 04:42 PM | Show all posts
Ohhh mai goat!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.077500s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list