Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15168
View
233
Reply

Suami Ku Kencing Malam

[Copy link]

Author: wanyta_tercypta       Show all posts   Read mode

Post time 19-1-2017 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
forumcari777 replied at 19-1-2017 02:42 PM
Boleh banned dah keyboard warrior ni. Bodoh tak kena tempat. Kalau kat realiti kurang kawan jangan ...

Bukan hari tu kamu suka manak ke forum777
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 02:47 PM | Show all posts
Hari tu suka tapi ada certain part aku tak boleh terima.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 02:48 PM | Show all posts
forumcari777 replied at 19-1-2017 02:42 PM
Boleh banned dah keyboard warrior ni. Bodoh tak kena tempat. Kalau kat realiti kurang kawan jangan ...

itu kalau ko mod la.
kalau ko bukan, takyah le bagi suggestion banned tu.
saka tu berkurun dah bertenggek kat sini. tgh cari tuan baru aje tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 02:49 PM | Show all posts
mokcikKSKB replied at 19-1-2017 02:39 PM
Eyhhh bodohlah layan org bodoh :

soalan lurus dari aku - siapa yang bodoh sebenarnya?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
forumcari777 replied at 19-1-2017 02:47 PM
Hari tu suka tapi ada certain part aku tak boleh terima.

Haaaaaa..baru kamu tahu;p. Kalau kamu pernah kena serangan bertalu2 dia baru kamu memahami perasaan orang yg kena serang taw
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok2 back to topic.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt jgn la nk bercerai sbb suami kencing mlm. .belum sakit teruk lagi. Cuba bantu dia sbg isteri.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 03:09 PM | Show all posts
nuralisa replied at 19-1-2017 12:29 PM
yela..buat sementara kena pakaikan pampers.. kalau tidak stressnyaaa...
abih tu laki ko dah kencing ...

aku pun setujula
tolong pakaikan pampers
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 03:12 PM | Show all posts
wanawina replied at 19-1-2017 12:41 PM
ni memang habit dari kecik2 aku rasa. bawak sampai ke besar. mmg ada je yg jenis malas angun kencing ...

nasiblah anak bujang aku sanggup bangun sorang2 pi kencing kat tandas
walaupun takde org teman. dulu2 rajin jugak aku teman
la ni die tengok ibu die sedap je tidur
tahan die bangun sorang2 pi shishi syukur alhamdullilah
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 03:18 PM | Show all posts
marshmello replied at 19-1-2017 12:55 PM
lelaki pun ada? dulu kwn meols kencing mlm.tp pempuan la.romate sheols  ngadu suruh meols p hidu kat ...

kawan aku pun ade jugak pompuan, tp masa tu die preggy
da sarat2 preggy tu one day ms tidur die terjaga tengok2 tilam da basah
punya la die gelabah kejutkan suami die, sebab ingatkan air ketuban da pecah
sekali suami die bau kencing da belum masa lagi nak beranak
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Hana replied at 19-1-2017 02:49 PM
soalan lurus dari aku - siapa yang bodoh sebenarnya?

Kau lah kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 03:44 PM | Show all posts
mishungu replied at 19-1-2017 12:56 PM
Aku dlu pon ada prob cmni tu yg org ckp kalo mimpi ko kt toilet buang air itu perangkap sbb mmg ko r ...

weiii serius sama macam aku.
dah besar umur sekolah menengah camtu aku jadi camni.
mmg rasa kita kat toilet tengah kencing tp sebenarnya kat atas tilam..jilakess betul.
lepas jadi 2 3 kali aku lebih hati2..sebelum tido kencing je dulu walaupun tak rasa nak kencing
pastu kalau tengah2 tido tu terasa nak kencing bangun cepat2 gi toilet.kalau layan je tido harus terbabas atas tilam je..
huhhh..kpd tt suruh la laki ko gi cek sbb mcm kerap sgt.klu setahun sekali ke ok la jgk mimpi kencing ke apa.
takpun tt,ko alas la tilam tu dengan plastik tebal pastu ko suruh la laki ko yg basuh or kemas semua tu..

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Sasha replied at 19-1-2017 02:53 PM
Ok2 back to topic.

Mod sllaunya org xmo ot byk2 tp kali ni aku meluat sket ngan manak x habis2 nk buat lawak atas masalah org lain.bosan tau x mod.lg satu msluat ngan pompuan prasan bagus tu pdhl sama je prangai ngan manak suka provoke org tp sendirik sentap.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 03:46 PM | Show all posts
kikikiki sakit perut baca conversation kat benang ni
buat TT moga cepat bawak hubby jumpa Dr
buat sementara waktu ni kene pakai adult pampers la dulu kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 03:46 PM | Show all posts

Udah udah...manak award both you and ANA to take that bodoh accolade ok????Tak payah berebut lagik.......this is final

now back to topic......


Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 03:56 PM | Show all posts
forumcari777 replied at 19-1-2017 02:42 PM
Boleh banned dah keyboard warrior ni. Bodoh tak kena tempat. Kalau kat realiti kurang kawan jangan ...

A no brainer thread.......air buah  laki menjejeh pun nak dikongsi kat sini kah????

Anak si robin Yang otistik tuh pun boleh sebut...this is a straight forward kes Yang perlukan rawatan.........period....

Mau cerita bau hancing laki punya air buah kat dalam Tred Nee apa jadah??? Nanti satu board  mod cacha kena samak tau....

Nak manak sambung lagik????

Kalau nak mintak pendapat forummer setelah usaha dibuat, got meaning jugak...ini satu usaha pun belum buat, setakat menceceh pasal kencing laki......harlowwwwwww....aib laki tuh simpan ler....pi cari penawar, buat rawatan dulu....jangan jadi macam lahabau.....geli tau...manak baru nak pekenakan duck noodle Nee.......

Nak manak sambung lagik????




Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 03:57 PM | Show all posts
Yg pertama mmg kena cari doctor tapi yg ke dua kena ikhtiar.

1. Jgn minum air mlm, paling lambat dua jam sebelum masuk tidur.

2. Pastikan suami kau kencing dulu sebelum tidur, kalau tak rasa nak kencing duduk aja sampai terasa nak kencing.

3. Jln minum ais. Minum air suam.

4. Tgh mlm masa dia tgh nyenyak tidur kau kejutkan dia, suruh dia pi toilet (12 mlm ke, pukul 1 pagi)

5. Lapik tempat tidur dia dgn getah baby tu.  Jgn tidur atas tilam atau cadar.

6. Kalau cadar ke selimut terkena kencing kau humbankan ke atas kepala dia pagi-pagi (ini petua org tua-tua). Lebih baik bgtau dia dulu supaya dia tahu kau buat bersebab nanti dia hempuk kau pulak. Just ikhtiar ja ni. Mak aku buat utk anak-anak sedara masa dia org kecil dulu. Cubalah yg no 1 sampai 4.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 03:59 PM | Show all posts
penmerah replied at 19-1-2017 03:46 PM
kikikiki sakit perut baca conversation kat benang ni
buat TT moga cepat bawak hubby jumpa Dr
buat  ...

Kalau harga adult pampers Tak mampu....sambung jerk straw bubble tea, panjang Panjang sampai ke bilik air.....dgn serunai laki.....senang Kan????



Hang ada simpan adult pampers kat rumah Kah pen????


Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 04:01 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 19-1-2017 03:57 PM
Yg pertama mmg kena cari doctor tapi yg ke dua kena ikhtiar.

1. Jgn minum air mlm, paling lambat  ...

Kalau 2-3 hari Tak Jalan jugak.....kasi lakinya tidur jerk kat dalam tandas.....senang utk semua....

Kan???


Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 04:01 PM | Show all posts
seksa nya idup TT dapat baby tua yang kuat kencing malam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089876s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list