Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15161
View
233
Reply

Suami Ku Kencing Malam

[Copy link]

Author: wanyta_tercypta       Show all posts   Read mode

Post time 8-2-2017 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedara aku dulu, anak dara ya, pun kencing malam time kt hostel. Then dia quit duduk hostel sebab malu kawan2 tahu. Aku ingat benda tu berlaku kt dia je, rupanya ramai lg remaja dan dewasa alami benda ni. Kelakar juga tapi baru tahu kemudian tu yg dia maybe penyakit ingatkan saja2 malas bangun kencing
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 02:47 PM | Show all posts
harap TT jgn putus asa utk bantu suami.

1) jgn bg suami minum air sebelum masuk tido
2) suruh suami kencing dulu sebelum tido
3) set alarm utk bangunkan suami 2-3 jam selepas tido
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 03:59 PM | Show all posts
kagumnya dengan tt
kalau i maybe dah jirus husband dengan sebaldi air
dan tak mungkin i akan sebilik dengan dia
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 06:42 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 10-2-2017 03:59 PM
kagumnya dengan tt
kalau i maybe dah jirus husband dengan sebaldi air
dan tak mungkin i akan sebil ...

Air kencing laki geli...tapi kalau yang pekat berkrim tuh sanggup lumur satu badan dan muka......

Kan??


Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
maaanakautau replied at 10-2-2017 06:42 PM
Air kencing laki geli...tapi kalau yang pekat berkrim tuh sanggup lumur satu badan dan muka......
...

Manak dan lucah berpisah tiada
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2017 06:43 AM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 10-2-2017 08:12 PM
Manak dan lucah berpisah tiada

Bagi isteri macam hang Yang sanggup membaldikan suami......wajar di layan dgn bahasa Yang indah kah????

jika hang dapat diperlihatkan olehNYA akan pahala Yang begitu Besar bagi seorang isteri Yang dgn ikhlas membantu suami dalam keadaan nya sedemikian....hang nak angkat mulut URBAN hang untuk sebut membaldikan suami hang pun Zahir Tak terucap tau......

Hang ingat laki hang tuh suka suka nak ngompol atas katil???? Lain ler kalau Yang pekat lemak berkrim masin masin sikit tuh...memang Dia SENGAJA bagi hang kan????

Nak manak sambung lagik Tak????



Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2017 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg kutuk tu mane tw nasib dia pulak yg de mslh kencing mlm,sy pn dh dewasa masih kencing malam,dah bnyk jump pkr skit tuan,tp lw kje berat penat pn kencing malam,x kita mimpi atw x,jln penyelesaian yg sy bt sy stndy pemprs,lw tertdo suruh ingtkn pd istri kjut,kdg2 istri yg pkikn semasa sy tdo.lw tdo rumh sdaramara pn sy stndy bw.
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2017 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg kutuk tu mane tw nasib dia pulak yg de mslh kencing mlm,sy pn dh dewasa masih kencing malam,dah bnyk jump pkr skit tuan,tp lw kje berat penat pn kencing malam,x kita mimpi atw x,jln penyelesaian yg sy bt sy stndy pemprs,lw tertdo suruh ingtkn pd istri kjut,kdg2 istri yg pkikn semasa sy tdo.lw tdo rumh sdaramara pn sy stndy bw.
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 12:39 AM | Show all posts
Macam mana ada orang dalam ni boleh anggap benda gini kelakar? Or anggap suami tt pemalas nak pegi toilet bagai?

Tt..Pujuk suami pegi check up. I rasa dia malu. Janganlah rasa fed up dengan dia. Kesian dia.

Cuba buat ni jugak.
-Jangan minum makan apa pon few hours before baring untuk tidur.
-Sebelum tidur pegi kencing dulu. Then set kan jam. Selepas 2 jam tidur bangun untuk kencing. Kena rajinlah. Selepas dah nampak perubahan kurangkan ke 3 atau 4 jam sekali. Tak boleh kata sayang tidur bagai.Kena cuba.Untuk keharmonian rumahtangga.
-Beli mattress protector dan getah pelapik tu. I lupa nama apa tapi memang khas untuk benda gini. Ada jual kat fb. I tahu orang yang jual. Pm i nanti i kasi nama seller tu.


Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 11:17 PM | Show all posts
kesian kt tt, saya doakan suami tt temui penawar satu hari nanti. berat mata memandang berat lg bahu yg memikul
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2017 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2017 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
wanyta_tercypta replied at 19-1-2017 12:02 PM
Salam korang...nak mntak pendapat dgn masalah suami aku yg kerap kencing malam.
Aku dan suami dah  ...

Pergi hantar suami akak urut Melayu......
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2017 09:27 AM | Show all posts
so skg apa citer? masih kencing malam ke? da bulan disember ni..musim hujan ..kalau tak pi check doctor sampai sudah kencing..
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2017 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt maap ye..baca tajuk pun da tergelak guling2 ..lglah baca semua summary tu..ngekek2 gelak..maap ye tt
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 08:57 PM | Show all posts
selalu kalau kencing malam, ada  masalah buah pinggang..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.076134s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list