Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
49214
View
300
Reply

"Eligible" Putera / Kerabat di Malaysia

[Copy link]

Author: benfoster45       Show all posts   Read mode

Post time 26-1-2017 11:34 AM | Show all posts
SepatUngu replied at 26-1-2017 11:20 AM
kannn tp anak dia yg laki tu mmg hensom

Sangat handsome.. Ada je dia pegi banyak official ceremony yang ada Sultan perak n Raja bergelar lain mcm perasmian Bagan Datuk hari tu n masa upacara Hari Kemerdekaan.. Yalah kan he is the Raja Kechil Sulong of Perak.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2017 12:19 PM | Show all posts
personified replied at 26-1-2017 03:34 AM
Sangat handsome.. Ada je dia pegi banyak official ceremony yang ada Sultan perak n Raja bergelar l ...

ada pics Raja Nazim ni lg tak? dlm ramai2 putera kerabat neh ai suka Tengku Abdul Rahman Johor, Tengku Fahd

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2017 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
personified replied at 26-1-2017 10:00 AM
Ya bf dia mat salleh tu.. Tapi Raja Emina ni pun nampak macam mat salleh so sesuai je..

ha a. sepadan je
yg girl lg sorg dlm pic family tu adik dia ke?
cantik sgt
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2017 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
SepatUngu replied at 26-1-2017 11:20 AM
kannn tp anak dia yg laki tu mmg hensom

arwah ayah diorg pun handsome ..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2017 01:14 PM | Show all posts
SepatUngu replied at 26-1-2017 12:19 PM
ada pics Raja Nazim ni lg tak?  dlm ramai2 putera kerabat neh ai suka Tengku  ...

Same.. I pun suka Tunku Iman n Tengku Fahd .. Here you go..

.





Ni with his cousins.. The other three guys tu anak Raja Eleena



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2017 01:16 PM | Show all posts
kamexkame replied at 26-1-2017 12:58 PM
ha a. sepadan je
yg girl lg sorg dlm pic family tu adik dia ke?
cantik sgt

Ya tu adik dia.. Raja Bainunisa.. Nick name dia Nisa x silap..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2017 03:27 PM | Show all posts
Tunku iman n his bros

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2017 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
personified replied at 26-1-2017 01:14 PM
Same.. I pun suka Tunku Iman n Tengku Fahd .. Here you go..

.

iras sultan nazrin..versi mat saleh hehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2017 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
personified replied at 26-1-2017 01:14 PM
Same.. I pun suka Tunku Iman n Tengku Fahd .. Here you go..

.

ada x pic anak raja eleena tu lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2017 03:46 PM | Show all posts
personified replied at 26-1-2017 01:14 PM
Same.. I pun suka Tunku Iman n Tengku Fahd .. Here you go..

.

anak raja elena smua lelaki ker? jrg dpt tgk muka dorg kan?
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2017 04:07 PM | Show all posts
personified replied at 26-1-2017 05:14 AM
Same.. I pun suka Tunku Iman n Tengku Fahd .. Here you go..

.

thankssss mmg pure mat salleh muka heols
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2017 04:09 PM | Show all posts
kamexkame replied at 26-1-2017 05:01 AM
arwah ayah diorg pun handsome ..

yup alm. raja ashman..
klu tak silap, masa dia kawen dgn noraini jane ni siap buat live kt tv kan sbb masa tu turn sultan perak jd agong

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2017 04:10 PM | Show all posts
kamexkame replied at 26-1-2017 03:40 PM
ada x pic anak raja eleena tu lagi..





Ni eldest son dia Omar Azlan  Bin Dato Seri Farouk..Time ni Raja Eleena nampak macam bondanya Permaisuri Bainun


From Left to Right  : Ashman Azlan Ismail Farouk ,Omar Azlan Ismail Farouk and Alia Azleena Farouk





Ni time Raja Eleena's daughter Alia tu graduate .. Yg tengah tu youngest daughter Sofia Ismail Farouk





Yang ni youngest son Raja Azureen.. Azim Mohd Salleh .. Comel je

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2017 04:12 PM | Show all posts
IxoraP replied at 26-1-2017 03:46 PM
anak raja elena smua lelaki ker? jrg dpt tgk muka dorg kan?

Eh Raja Eleena ada 2 daughters.. i baru post..
yup they are very private ppl tu yg jarang tgk dorg ni ..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2017 04:15 PM | Show all posts
SepatUngu replied at 26-1-2017 04:09 PM
yup alm. raja ashman..
klu tak silap, masa dia kawen dgn noraini jane ni siap buat live kt tv kan ...

Oh ya ke? Masa tu i baru kecik lagi so x berapa sure. tp my mom ckp Noraini Jane ni dulu a famous actress ..
Kahwin dgn anak Agong lagi time tu.. tulah exclusive kot.. Samalah dgn Raja Eleena time dia kahwin dgn husband dia..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2017 04:38 PM | Show all posts
personified replied at 26-1-2017 04:10 PM
Ni eldest son dia Omar Azlan  Bin Dato Seri Farouk..Time ni Raja Eleena nampak macam bonda ...

youngest daughter tu btl2 mcm muka raja eleena
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2017 04:40 PM | Show all posts
to me nephew/niece sultan perak semua intelligent,well mannered and good looking.. tak la mengharapkan title anak raja je..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2017 04:42 PM | Show all posts
311gurl replied at 26-1-2017 04:40 PM
to me nephew/niece sultan perak semua intelligent,well mannered and good looking.. tak la mengharapk ...

yes.. so far blm lg dgr news yg x elok ttg dorg
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2017 04:43 PM | Show all posts
IxoraP replied at 26-1-2017 04:38 PM
youngest daughter tu btl2 mcm muka raja eleena

Haha ya. muka n senyuman pun sama
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2017 04:48 PM | Show all posts
311gurl replied at 26-1-2017 04:40 PM
to me nephew/niece sultan perak semua intelligent,well mannered and good looking.. tak la mengharapk ...

Exactly.. Semua study overseas.. X gila fame n publicity pun.
Even masa Almarhum Azlan Shah jadi Sultan Perak pun x pernah tgk dorang ni used their status as cucunda ke apa..Unlike some states yg the grandchildren of the Sultan lagi over
And I like how they are all x lekang dengan senyuman. Smiley royalty family..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.113743s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list