Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
49332
View
300
Reply

"Eligible" Putera / Kerabat di Malaysia

[Copy link]

Author: benfoster45    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-1-2017 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by benfoster45 at 4-1-2017 09:35 PM

Tertarik dgn rumah ciri2 permaisuri, aku buka rumah utk warga forum berkongsi Raja, kerabat, cucu sultan dsb yg masih bujang eligible bachelor , tepek gambar sekali sbb pusing2 tengok anak raja saje..kalau boleh kongsi kejayaan dan pekerjaan lebih padat ..nanti aku buka sekali rumah utk princess sekali...antara eligible bachelor utama..

N9:
Tunku Ali
Tunku Zain


Kelantan :
Sultan Muhammad V
TMK, Tengku Faiz
Tengku Fakhry


Pahang :
Tengku Fahad ibni Sultan Ahmad Shah
Tengku Hassanal
Tengku Muhammad Shah
Tengku Ahmad Shah



Terengganu :
Tengku Muhammad Ismail
Tengku Muhammad Muaz


Johor :
Tunku Idris Iskandar
Tunku Abdul Rahman
Tunku Abu Bakar

Selangor :
RMS Tg Amir

Perak :
Raja Ahmad Nazim Azlan Shah






Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-1-2017 03:40 PM | Show all posts
Edited by benfoster45 at 2-1-2017 03:42 PM



Tengku Mahkota Kelantan, YTM Tengku Dr Muhammad Faiz  Petra (43 tahun)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-1-2017 03:42 PM | Show all posts


YAM Tengku Fahd Muadzam Shah Sultan Ahmad Shah..(23 tahun)
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2017 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
benfoster45 replied at 2-1-2017 03:42 PM
YAM Tengku Fahd Muadzam Shah Sultan Ahmad Shah..(23 tahun)

Omg tastyyyyyyyyyy sgt!
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2017 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
benfoster45 replied at 2-1-2017 03:42 PM
YAM Tengku Fahd Muadzam Shah Sultan Ahmad Shah..(23 tahun)

Dah tak handsome.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2017 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Tunku Zain  Al Abidin - N9
Tunku Ali Redhauddin - N9
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2017 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak saudara sultan perak skg yg mix tu, hensem2 dan cantik2...
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2017 10:57 AM | Show all posts
Paling eligible dari semua sudut adalah T.Zain of Negeri Sembilan.  Cuma dari segi fashion agak so-so la sebab heouls teramat nerd.  Heouls ala2 sultan Nazrin sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2017 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Takkan tunku Ali not the most eligible? He will inherit throne. Masalahnyer N9 small state, not rich lah hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2017 03:13 PM | Show all posts
Hotatei replied at 3-1-2017 01:36 PM
Takkan tunku Ali not the most eligible? He will inherit throne. Masalahnyer N9 small state, not rich ...

mcm dah gumuk sket kan kekanda tunku Zain neh
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2017 04:06 PM | Show all posts
benfoster45 replied at 2-1-2017 03:40 PM
Tengku Mahkota Kelantan, YTM Tengku Dr Muhammad Faiz  Petra (43 tahun)

dah 43tahun belum kawin kawin ?
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2017 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
I minat anak TPP. Tengku Hasanul ke namanya x ingat
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2017 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
For me tunku ali n9 yg the most eligible. Maybe sbb dia yg antara paling tua+hensem

Kalau jumpa depan2 melting taw sbb dahla hensem ya amat pastu personaliti dia ade malu2 sikit+confident macam adik dia t.zain.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2017 10:45 PM | Show all posts
Edited by mnaa at 3-1-2017 10:49 PM
vender replied at 3-1-2017 09:59 PM
For me tunku ali n9 yg the most eligible. Maybe sbb dia yg antara paling tua+hensem  

Kalau  ...

ai pernah terserempak dengan dia dkt klcc tgkt 4 tgh jalan sorang2 kluar dr kinokuniya, baju putih, seluar track suit putih, jinjing beg plastik (beli buku kot).. mgkn bodyguard dok jauh sikit kot.. jalan nonong jer. nak kata handsome sangatttt, biasa jer.. but dengar kata he's so charming. Dia selalu park kete (bentley ke?? yang 9999 tu.. ingat2 lupa dah aku) betul2 tepi pintu masuk klcc tower 2.

Yang charming, kawan aku yang cite, dulu dia keje temporary kat khazanah. then jumpa dlm lift, tg ali ni very la charming bg pompuan masuk dulu, then dia sembang (since tg ali pun nk ke khazanah), tapi english dia pekat gila.. kawan aku kata sepatah haram dia tak paham, tapi senyum jelah sbb menarikkk sangat. hahaha.. sampai opis, orang sambut dia. Then bila ntah kawan aku tgk dalam newspaper baru nmpk muka dia sbg tunku besar negeri sembilan.. adehh, nyesal tak ngorat
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2017 10:47 PM | Show all posts
benfoster45 replied at 2-1-2017 03:40 PM
Tengku Mahkota Kelantan, YTM Tengku Dr Muhammad Faiz  Petra (43 tahun)

Ai punya.. Ai punya.. Ai punya..
Dia tunggu ai...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2017 12:30 AM | Show all posts
wikedsaikel replied at 3-1-2017 09:21 PM
I minat anak TPP. Tengku Hasanul ke namanya x ingat

nama dia tengku hasanal ibrahim..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2017 05:05 PM | Show all posts
benfoster45 replied at 2-1-2017 07:42 AM
YAM Tengku Fahd Muadzam Shah Sultan Ahmad Shah..(23 tahun)

Tengku Fahd ni mcm jarang jer dgr story dia..low profile
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2017 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
SepatUngu replied at 4-1-2017 05:05 PM
Tengku Fahd ni mcm jarang jer dgr story dia..low profile

He ols speaking dah serupa Brits. Ada video dkt 1 thread dulu
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2017 05:10 PM | Show all posts
kerabat selangor+ johor yg  mix2 tu rasanya anak sedara Sultan Sgor kot

nama tak igt
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2017 05:22 PM | Show all posts
babynina30 replied at 4-1-2017 09:06 AM
He ols speaking dah serupa Brits. Ada video dkt 1 thread dulu

oo ya ka..tengku fahd ni mmg nampak karisma dia sbg prince
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.124243s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list