CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 12235|Reply: 69

Nedim Lagi?

  [Copy link]
Post time 19-12-2016 05:09 AM | Show all posts |Read mode
Edited by Buntatt at 20-12-2016 01:07 AM

Panas..Nampaknya Ibu tiri si Nedim,DS Haflin yg always vouge dan santekk mcm dh ilang sabar dgn sikap biadap,kurang ajar,derhaka Si nedim pd DS Nazri Aziz...Iols speku yg nedim kerap sgt meminta duit drpd DS Nazri Aziz & Jns mls bekerja...Nedim samseng fonen yg pefeeling masih lg ank manja papa ,seolah brbalas quote lepas stress tahap warning kepam busuk dlm ig heshe..

Iolss suka style Ds Haflin,jns berani sound tegak and straight to the point..

Come on la ank menteri yg sorg ni..Why are yuss so dayuss nk bully ibu tiri yusss??Dre dh masuk 5 tahun,its time for u to get a job duh!!


*sekadar gambar hiasan jah



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 19-12-2016 05:13 AM | Show all posts
Ss drpd Ig Botak ned & Ds Haflin

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-12-2016 05:16 AM | Show all posts
SS IG Nedim..His hard work??

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-12-2016 05:19 AM | Show all posts
Ss Comment follower DS Haflin



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 05:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Dan dan baru ned upload pic kat ig psl hard work dia.

Seriously like...sjk bila ank menteri tu kluar bekerja?
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 05:33 AM From the mobile phone | Show all posts
#Team haflin...
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 05:43 AM | Show all posts
Panasss
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 05:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok i pun #teamhaflin
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-12-2016 05:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mokcikKSKB at 19-12-2016 06:00 AM
Buntatt replied at 19-12-2016 05:09 AM
Panas..Nampaknya Ibu tiri si Nedim,DS Haflin yg always vouge dan santekk mcm dh ilang sabar d ...


Hello..nedimwho? Haflin who?pi board kenamaan la aku . Cc @annehuda
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Haflin mesti stress dapat anak tiri yang dah terlebih dewasa yang tak tau menghormatinya...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-12-2016 06:52 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsLucky replied at 19-12-2016 06:50 AM
Haflin mesti stress dapat anak tiri yang dah terlebih dewasa yang tak tau menghormatinya...

Hepp..Ank tiri haflin lagi stress sbb sumber kewangan dh dikurangkan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-12-2016 06:53 AM From the mobile phone | Show all posts
mokcikKSKB replied at 19-12-2016 05:57 AM
Hello..nedimwho? Haflin who?pi board kenamaan la aku . Cc @annehuda

Sorry Mod..Muachhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Hadap lah..itulah natijah nya kalo kawen dgn laki org ada anak sebaya ko..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 06:58 AM | Show all posts
So? Saper suruh ko kahwin dengan bapak dia knowing full well he comes in a package with that useless son??

Hadap lah sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 07:00 AM | Show all posts
hehehe..

dah ambik bapa orang,

hadap la karenah anak tiri..

#bukanteamsesapa..
komen umum
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
team haflin
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-12-2016 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
knowing haflin and her family.. diorang semua ada etika kerja, jenis tak boleh hidup kalau jadi biawak darat. masa dekat uni pun haflin kerja jual penapis air, padahal waktu tu parents dia masih lagi agak well off. adik haflin pun jenis kecik2 lagi dah rajin carik duit sendiri. boleh imagine tak malu budak kecik nak berjual nasi lemak yg bibik masak dekat kawan sekolah? tapi adik dia buat je. sebab keluarga dia jenis sentiasa rajin cari rezeki, bukan jenis harap duit parents

mesti haflin stress masuk keluarga jenis tanggung biawak sampai ke beranak pinak la ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 07:01 AM | Show all posts
sajee nak tanya..

ned xbuat pasal ke dengan stepmom sorang lg tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
ZORRO5555 replied at 19-12-2016 05:32 AM
Dan dan baru ned upload pic kat ig psl hard work dia.

Seriously like...sjk bila ank menteri t ...

kan..seriously hard work ker..iils bagi icon nie ajer ....please work bitch(Eh nie lagu britney spears tau)
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa Mcm ada dibincangkan Kat thread kenamaan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 06:48 AM GMT+8 , Processed in 0.088052 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list