CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: Buntatt

Nedim Lagi?

  [Copy link]
Post time 29-12-2016 01:10 PM | Show all posts
sepittepi replied at 22-12-2016 11:48 PM
Aahh..sampai himpit menteri ..mula2 jadi mistress

bukankah sheols ni jadi coffee table talk orang2 cabinet
siap digelakkan waris yang inherit her..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 16-1-2017 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
fairy_fairy replied at 19-12-2016 06:58 AM
So? Saper suruh ko kahwin dengan bapak dia knowing full well he comes in a package with that useless ...

Exactly!  Likewise for nedim,  nk ayh,  kna la terima semua bininya. Ego masing2
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 08:36 AM | Show all posts
duffyduck replied at 16-1-2017 03:24 PM
Exactly!  Likewise for nedim,  nk ayh,  kna la terima semua bininya. Ego masing2

nak ayah?? boleh yek term anak nak ayah tu?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 07:20 PM | Show all posts
Sebenarnya apa yg Haflin marah si Ned ni selain menjadi biawak hidup? yg dikatakan kurang ajar tu.. apa dia buat? I baru nak amik tahu hal depa ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
sepittepi replied at 22-12-2016 11:48 PM
Aahh..sampai himpit menteri ..mula2 jadi mistress

Haiipp pompan ni suci classhit sgt bak kata karat pemuja pencaras   
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
paz replied at 3-4-2017 07:20 PM
Sebenarnya apa yg Haflin marah si Ned ni selain menjadi biawak hidup? yg dikatakan kurang ajar tu..  ...

Pencaras tu guna title DS or ada mags yg quote her as such. Dia tak mcm yg no 2 & 3 kot.yg dah tau berkongsi kasih tapi tak tau bawa diri.noned ok jer dgn mak2 tiri dia yg lain.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnya selayaklah benang Ned di bod nod
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 09:25 AM | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 3-4-2017 08:19 PM
Pencaras tu guna title DS or ada mags yg quote her as such. Dia tak mcm yg no 2 & 3 kot.yg dah tau ...

ooo kisah nya...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 14-8-2019 11:58 AM | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 3-4-2017 08:19 PM
Pencaras tu guna title DS or ada mags yg quote her as such. Dia tak mcm yg no 2 & 3 kot.yg dah tau ...

sebab ni ke si ned marah, logik jugak la
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Buku bertemu ruas...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 12:01 AM GMT+8 , Processed in 0.178302 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list