CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: ZORRO5555

TBTMI & Nabilah Khan Not so Royal??

  [Copy link]
Post time 5-4-2022 02:56 AM | Show all posts
babysolaris replied at 5-4-2022 12:46 AM
sendu dah IG dia.. ya edit pics tu ada nampak kantoiii

Dulu dia cantik kurus, ofcoz lah flashbacks selalu. Actualy klu dia diet n exercise betul2 blh kurus balik, kena cari motivation jah utk buat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-4-2022 07:19 AM | Show all posts
Orenn1 replied at 5-4-2022 02:56 AM
Dulu dia cantik kurus, ofcoz lah flashbacks selalu. Actualy klu dia diet n exercise betul2 blh kur ...

tu la kadang nampak kurus tetiba  nampak gemssss...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 08:46 AM | Show all posts
kesiannyaa bee. tp dia mmg dah kurang letops since badan mcm tu. tak sangka plak dpt adik hurmmm. apa la perasaan org laki ni ehhh. tak phm jenis x ckup 1
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 03:00 PM | Show all posts
semoga bahagia dengan cara sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
bee kenapa xjaga badan? muka lawa. banyak duit kalau malas pergi gym, buat nak sculpt.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2022 11:50 AM | Show all posts
SedihPedih replied at 17-1-2022 08:16 AM
Boleh Bee ni nk kurus.. hire la chef and fitness coach utk tujuan ni. nk pergi treatment pecah lemak ...

pada kita duit dia byk, ntah2 takde duit. Takde duit dlm konteks org kaya.
Sbb org kaya tak shopping kedai runcit biasa mcm kita.

byr kereta depa ribu2, maybe puluh ribu..byk lagi la beban kew diorg yg kayangan ni.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 11:36 AM | Show all posts
tak boleh la letak gambar.. hehe tp tell u lebih tua dr laki dia....
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 02:40 PM | Show all posts
cmf_PariS replied at 1-6-2022 11:36 AM
tak boleh la letak gambar.. hehe tp tell u lebih tua dr laki dia....

mmg taste dia eh yg lebih berusia..tapi bukan jenis mcm cheta, tgk je la ex dia tu, x lawa pun.. biasanya kita insecure dgn pmpn cantik bergetah mcm che ta or yg muda2 hot2 ni, ni bee kene insecure dgn pmpn tua yg tak hot... pelik tapi benar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-6-2022 07:24 PM | Show all posts
Bee dah start Rajin g gym and hire a personal trainer.. go bee go!! U can do it..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2022 01:35 PM | Show all posts
red_borris replied at 1-6-2022 07:24 PM
Bee dah start Rajin g gym and hire a personal trainer.. go bee go!! U can do it..

smoga istiqamahhh n back to normal blik la..
u can do ittt B!!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2022 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
tempting tgk nadiah post gamba makanan dkt momaku...ada sesapa penah pegi ke?sdap x?
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2022 06:56 PM | Show all posts
kesian kalo dapat madu. tapi itulah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 12:06 PM | Show all posts
311gurl replied at 1-6-2022 02:40 PM
mmg taste dia eh yg lebih berusia..tapi bukan jenis mcm cheta, tgk je la ex dia tu, x lawa pun.. b ...

la ia ke...mau kena gelak ngan nek intan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 08:21 PM GMT+8 , Processed in 0.080711 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list