CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: ZORRO5555

TBTMI & Nabilah Khan Not so Royal??

  [Copy link]
Post time 27-4-2017 06:16 PM | Show all posts
mokcikKSKB replied at 27-4-2017 08:41 AM
Laju je korang khens. Aku speku dia peknen.alahan teruk kot

kan..
maybe 2 3 bln tu yg alahan tak abis..


Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 28-4-2017 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong replied at 27-4-2017 12:37 PM
Meols tahu bee suka edit gmbr tp utk gmbr yg uols tepek tu meols xnmpk pebenda pn yg dia edit exce ...

U igt sultanah ada masa pegang hp tangkap gambar ke? Mestila dia pun cilok gamba bee Sama kot   it's ok kalau kaka xpercaya xpaksa pun.
Btw Amirah ni pun lg sorg. Cuba bayangkan kedudukan punggung diorg kt mana, logik Ke kaki sampai pjg tu. Tp xpe2 Xperlu percaya.  

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 11:44 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
bee update kat ig,
seseorang meninggal

siapa ya? sepupu bee ya
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 02:34 AM From the mobile phone | Show all posts
jepp replied at 18-10-2020 12:37 AM
bee update kat ig,
seseorang meninggal


... mcm rapat dgn dia ja kan..khan juga..kakak dia kah
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
MisXoXo replied at 18-10-2020 02:34 AM
... mcm rapat dgn dia ja kan..khan juga..kakak dia kah

wajah macam lain sikit uols..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 11:13 AM | Show all posts
MisXoXo replied at 17-10-2020 10:34 PM
... mcm rapat dgn dia ja kan..khan juga..kakak dia kah

Kezen dia.. dulu2 pernah masuk The Amazing Race Asia, partner dengan Ida Nerina (time tu nochet duduk wilcha). Allahyarhamha Tania Khan tu anak Dato' Sri Akbar Khan, owner of BRDB (Bangsar Shopping Complex segala tu). Sebab tu occupation Allahyarhamha Tania tu masa Amazing Race was described as "heiress". BTW, Akbar Khan is also laki kepada Camelia yang pernah jadi penyanyi dulu tu..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
akakbosan replied at 18-10-2020 11:13 AM
Kezen dia.. dulu2 pernah masuk The Amazing Race Asia, partner dengan Ida Nerina (time tu nochet du ...

Kiranya bsc tu laki camelia punya la eh?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-10-2020 11:57 AM | Show all posts
tomatome replied at 18-10-2020 07:47 AM
Kiranya bsc tu laki camelia punya la eh?

Ha'ah... banyak lagi developments around Bangsar BRDB punya jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
akakbosan replied at 18-10-2020 11:57 AM
Ha'ah... banyak lagi developments around Bangsar BRDB punya jugak...

Woww patutla ex wife stil guna nama dia mgkn utk pengaruh.. dato farah khan tu ex wife dia kan cina singapore?
Well arwah tania ni suka tgk dia ngan ida wkt amazing race dulu gile2 n chil2 je.. moiz ayah kepada suraya menantu king tu adk beradik ngan akhbar khan jugak ke? Depa ni pusing2 kt stu gak hihi
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
akakbosan replied at 18-10-2020 11:13 AM
Kezen dia.. dulu2 pernah masuk The Amazing Race Asia, partner dengan Ida Nerina (time tu nochet du ...

Tania Khan meninggal?
serius ke? terkejutnya aku
yup mmh dia pair dgn ida nerina dulu dlm TAR. ada satu episod tu kene move fr central market to klcc to find for next clue
and ms tu KL tgh jem gila.teksi pun x nak gi klcc
and both of them x reti naik lrt dr pasar seni ke klcc....tp last2 naik lrt gak lps ada satu lelaki ni guide dia how to take lrt
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
boleh tau kenapa Tania Khan meninggal?
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2020 11:28 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 19-10-2020 10:06 AM
boleh tau kenapa Tania Khan meninggal?

Puas iols cari details on her passing tapi not mentioned anywhere on social media...
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2020 05:05 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 19-10-2020 02:06 PM
boleh tau kenapa Tania Khan meninggal?

kanser ...according to kawan aku yg kenal dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2020 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 25-10-2020 05:05 PM
kanser ...according to kawan aku yg kenal dia

Bee Khan ni adik beradik ngn yasmin Khan tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2020 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebenonye kan.. TBTMI tu stands for what ek? Dah lama iols tertanya2.. Jangan kecam iols..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 28-10-2020 01:57 PM | Show all posts
Nurza replied at 28-10-2020 08:40 AM
Bee Khan ni adik beradik ngn yasmin Khan tu ke?


Yasmin Khan cucu tiri Farah Khan? cucu tiri Camelia juga

kalau yg tu bukan adik beradik Bee Khan
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2020 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 28-10-2020 01:57 PM
Yasmin Khan cucu tiri Farah Khan? cucu tiri Camelia juga

kalau yg tu bukan adik beradik Bee K ...

Ohh.. Ingtkn adik beradik.. Yasmin ni ank Tania Khan yg bru meninggal ni kan.. Sosial ye kehidupan.. X menampakkn ciri2 org Islam langsung..
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2020 07:53 PM | Show all posts
Nurza replied at 28-10-2020 07:50 PM
Ohh.. Ingtkn adik beradik.. Yasmin ni ank Tania Khan yg bru meninggal ni kan.. Sosial ye kehidupan ...

kalau tak silap Tania dgn Bee cousins

Yasmin tu pangkat anak sedara Bee
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2021 12:55 AM | Show all posts
Incanto replied at 28-10-2020 07:53 PM
kalau tak silap Tania dgn Bee cousins

Yasmin tu pangkat anak sedara Bee

Yasmin ni bestie with anak sofea jane, Arissa kan?

Adik beradik Bee paling herlok pada i is Omar khan tu.. their brother kan? good looking but gimme rainbow vibes pulak

Lain ya bee n nadiah, nadiah maintain betul hot mommy.. bee nampak insecure edit2 pics sampai mcm tu.. patutnya confident je if laki sendiri sayang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 01:14 PM GMT+8 , Processed in 0.088822 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list