CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 73088|Reply: 172

TBTMI & Nabilah Khan Not so Royal??

  [Copy link]
Post time 18-12-2016 06:52 PM | Show all posts |Read mode
Edited by ZORRO5555 at 18-12-2016 07:23 PM

Iolss perasan lately Bee khan kerap jgk upload pic2 happy hour dia & Tbtmi..Yer laa pengantin baru kan?Mesti excited nk share dgn semua kebahagiaan dia lps kawen.Tp yg kureng bestnya,Bee Khan upload pic2 TBtmi yg iolss rasakn mcm dah downgrade image royalty ..Sebaiknya Bee jgn trlalu excited smpi upload pic dia & Tbtmi kissing.X fikir ke perasaan ank2 Tbtmi?Ingatkan lps kawen dgn bee, image Tbtmi & kerabat Terengganu akn pulih sikit klu bandingkan  zmn tbtmi dgn ex wife  serta ank2 tiri yg havoc brsosial brjudi segala..Harap Bee khan @ mana2 kerabat jaga ler image serta personality "royal" tu elok2..
Part yg iolss trkedu bila bee upload video2 tbtmi transforms bagai dgn rambut palsu..video Tbtmi jln mcm donald duck pun bee upload.



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-12-2016 07:01 PM | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2016 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama x stalk her ig. Jap lagi nak gi tengokla pape yang menarik, if any.

Orang tengah bahagia kan.  So macam xde pikir panjang sikit nak upload pape kat socmed.
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2016 07:47 PM | Show all posts
byknye thread pasal depa ni...sambung je lah dkt rumah lama tu...
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2016 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah ke classy bee khan ni...heran org kata dia classy...trashy adalah...pakaian pun ntah apa2 esp time sambut besday anak dia...nak cth classy princess grace of monaco....other than that sorry...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-12-2016 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry..iolss bkn kata bee ni classy or not..cuma lately,dia upload video yg bkn2..buat bday surprise utk ank tiri dia yg tgh tido dgn muka penuh air lior basi...buat cara camelia kan elok..kawen dgn vvip..elok jer camelia jaga personality & nama baik husband.Mungkin niat bee cuma just for fun,tp ntah la,mcm x kena tempat jer iolss rasa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-12-2016 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
CrowneGlory replied at 18-12-2016 07:48 PM
Pernah ke classy bee khan ni...heran org kata dia classy...trashy adalah...pakaian pun ntah apa2 esp ...

Baju jns loose singlet x pakai bra kan?
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 06:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Manusia jugak uols..iols rasa comel jahh bee khan ni buat gitu
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 08:01 AM | Show all posts
royal pong manusia what.. lantak deme lah
x paham aku..
buat pelik2 org marah
jadi baik gi solat jemaah kat sejid x pakai pengiring x ikut protokol

lgpun laki si Bee Khan ni kalo ikut pewaris tahta tu jatuh no 7 ke 8 mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 09:35 AM | Show all posts
watachiwa replied at 19-12-2016 08:01 AM
royal pong manusia what.. lantak deme lah
x paham aku..
buat pelik2 org marah

yup betul...lagipun Bee masih mudaa...girlsjustwannahavefun kekdahnyaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau yang laki tu cuci longkang agak BK nak ke kat dia. Aku plak nengok tak selera. Satu barisan dengan jijot, laki bekah. Jahatnya aku pepagi senin ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Bilamasa pulak laa si BK tu pernah classy n royal nok? Tak pernah senonoh pon be it appearance or personality... so boring
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 11:54 AM | Show all posts
CrowneGlory replied at 18-12-2016 07:48 PM
Pernah ke classy bee khan ni...heran org kata dia classy...trashy adalah...pakaian pun ntah apa2 esp ...

totally agree.... just sebab anak org kaya org cop dia classy.  kalau dia classy tak ada la dia show off xtvt menjalang ngan ned masa zaman seblom kawin,  upload vdo baru bangun tdo ngan ned sambil merokok atas katil ... etc.  yg paling tak classy.... vdo tu utk tontonan umum sampai la dia nak kawin ngan tbtmi ni baru la dia delete vdo2 tu semua.  

Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 11:55 AM | Show all posts
ZORRO5555 replied at 18-12-2016 08:26 PM
Baju jns loose singlet x pakai bra kan?

bday dre dre baru ni pun singlet tak pakai bra - berayun nenen depan anak anak tiri
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 12:10 PM | Show all posts
ZORRO5555 replied at 18-12-2016 08:24 PM
Sorry..iolss bkn kata bee ni classy or not..cuma lately,dia upload video yg bkn2..buat bday surprise ...

kamelia secara semulajadi pun jenis lemah lembut tutur kata yakninya secara asli nya sheols memang classy pembawakan diri nya.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 12:43 PM | Show all posts
BK is not melayu... dia paki spore
Maybe ada class in the sense she went to good schools, well educated and kaya
Tapi takde nya bangsa ni lemah lembut sopan santun
Kawin lah dgn gangsta ke, royalty ke... sama jer
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
I follow dia drp zaman sebelum kawin dgn ttbmi. L3pas kawin i unfolo sebab ig dia busan gilerszz :zz:zz
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku nk he he he jer...beekhan nampak classy sbb depa meluat ngan nedim teksi gangster dan nora miangmar..tu je. Once dah kawen ngan tbtmi xde nye classy dah..kah kah kah.
Org classy x classy blakang kira..kalau pakai baju tetek tersembul xdenye classy.nk tgk classy kena tgk semua segi..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
money cannot buy classy konsepnya..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 03:50 PM | Show all posts
orang tengah bahagia, semua nak tunjuklah.  sepadan aja beeKhan dgn TBTMI, dari pada si Ned gangsta.  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 08:20 AM GMT+8 , Processed in 0.100419 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list