CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ZORRO5555

TBTMI & Nabilah Khan Not so Royal??

  [Copy link]
Post time 1-1-2022 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Stalker IG bee. Dah lama dia X upload pic husband dia. Last Bulan 5. Besday ngan anniversary kawen pun xde wish pape. Something wrong happen ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
zennaya replied at 1-1-2022 12:53 PM
Stalker IG bee. Dah lama dia X upload pic husband dia. Last Bulan 5. Besday ngan anniversary kawen p ...

Celah2 benang lain ada yg speku tbtmi dah pasang satu lg.. iols lupa benang mana
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 07:54 PM | Show all posts
biasa2 TP Nabilah ni suka hapload mcm2 psl anibeseri ke besday ke. now lebih pada event famili dia. aritu mcm ade gak ms pkp dia join PS Nisa Bakri tu agih2 mkanan kat polis
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
zennaya replied at 1-1-2022 12:53 PM
Stalker IG bee. Dah lama dia X upload pic husband dia. Last Bulan 5. Besday ngan anniversary kawen p ...

Haah iolss pun curious la, ada kt benang lama ada yg ckap bee dah dpt adik baru

Tengok recent post by her sis, NYE pun takde husben dia. meanwhile nadiah in law tu ada je celebrate together
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 08:52 PM | Show all posts
does she hv a tattoo on her wrist?
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 1-1-2022 08:01 PM
Haah iolss pun curious la, ada kt benang lama ada yg ckap bee dah dpt adik baru

Tengok recent p ...

Ke dah cerai?
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 1-1-2022 07:54 PM
biasa2 TP Nabilah ni suka hapload mcm2 psl anibeseri ke besday ke. now lebih pada event famili dia.  ...

Tahun 2020 Ada dia upload anibeseri laki dia. Tahun ni senyap. Xde apa2
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 11:45 AM | Show all posts
belilies replied at 1-1-2022 02:46 PM
Celah2 benang lain ada yg speku tbtmi dah pasang satu lg.. iols lupa benang mana

ade jugak x silap dlm benang yg ex wife tbtmi tu.. mcm Q&A kt ig org tanya kan x silap..
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 02:24 PM | Show all posts
viva_gerl replied at 1-1-2022 08:52 PM
does she hv a tattoo on her wrist?

aah kan lama dah perasan ada tattoo tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian bee. Sometimes she deserve org yg lg outstanding lah. Ni entahla..update ig die pun membosankan dgn gambar2 semua kabur dan filter to the max
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2022 05:41 PM | Show all posts

mesti kecoh kat IG nek tan kalo betol
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 8-1-2022 07:12 PM
Kesian bee. Sometimes she deserve org yg lg outstanding lah. Ni entahla..update ig die pun membosank ...

Die yginsecure sgt ngan diri die... Gigih edit gamba nk nampak kurus smpi bengkang bengkok background. Kalau dah dusah sgt nk kurus, terima je la kenyataan... Ade je org ygberisi cantek je... Nape nk insecure...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah dapat adik baru dah. Kerja spital. Umur lg tua dari tbtmi
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Galgadot22 replied at 13-1-2022 11:43 PM
Dah dapat adik baru dah. Kerja spital. Umur lg tua dari tbtmi

Adik baru tu maksudnya madu ke? Iols noob sketttt
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 9-1-2022 10:13 PM
Die yginsecure sgt ngan diri die... Gigih edit gamba nk nampak kurus smpi bengkang bengkok backgro ...

Agreed. Lawa je dia even berisi pon. Ssh2 sgt, g la operate utk kurus tu. Bkn xde duit ponnn
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Tbtmi ni memang suka wanita berusia dari dia kan
Janda ke ibu tunggal ke dia macam x kesah
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Galgadot22 replied at 13-1-2022 11:43 PM
Dah dapat adik baru dah. Kerja spital. Umur lg tua dari tbtmi

Oh ya sian bee
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:33 PM | Show all posts
kalau kawin kerabat ni kena terima hakikat yg peluang utk dapat adik sgt tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow tak sangka dah dapat adik baru ye...dulu selalu tengok ig dia mesti ade hashtag ape ntah dah lupa...skrg dh tak lucky la ye ...kesian kat dia kalau benar dimadukan...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mendeluk at 14-1-2022 05:46 PM
Incanto replied at 14-1-2022 04:33 PM
kalau kawin kerabat ni kena terima hakikat yg peluang utk dapat adik sgt tinggi


Haha betul! Jgn harap ure one and only Kalau nak yg setia, pergi kahwin dgn umur 60 keatas. Peluang utk dpt adik agak tipis ya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 08:12 PM GMT+8 , Processed in 0.088637 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list