CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ZORRO5555

TBTMI & Nabilah Khan Not so Royal??

  [Copy link]
Post time 21-12-2016 04:21 PM | Show all posts
Incanto replied at 20-12-2016 06:50 PM
Bapa dia ahli tariqat Naqshabandi
Selalu buat majlis zikir kat rumah dia
Hubby kawan aku pun jo ...

xde pulak anak2 dia berbungkus ek?
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2016 04:28 PM | Show all posts
True-X replied at 21-12-2016 04:21 PM
xde pulak anak2 dia berbungkus ek?

takde pun....
ada lah tu bapa dia doakan satu hari nanti semua anak pompuan cover aurat
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2016 04:34 PM | Show all posts
mcm bdoh je
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2016 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka ati lah dah nikah. Dia layan anak tiri pun elok je.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2016 12:22 PM | Show all posts
kaya tp dress up bee khan ni hauk sikit la..tgok wed gown n masa nikah tu npak low classs kt situ
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2016 06:02 PM | Show all posts
Tak PA la yg penting dorank dah kawin HALAL kan... Bagi can la baru kawin..dulu tak dak pun dia letak gambar bergesel ngan ttbmi sebelum kawin..elok jer classy... Lagi bagus si Be nie daripada janda lain..tak kawin  lagi tp dah bergesel sana sini..bercuti berdua sana sini..rosak imej janda..
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2016 06:14 PM | Show all posts
akhirnye jupe jodoh meke berdua, classy x classy  ntah la,
cume berisi jgk si bee ni khan, klo selpie x nmpk, tp klo gmbr full, fuh , BADAN arab,, hehe

semoga kekal akhir hayat
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2016 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
coco replied at 19-12-2016 11:54 AM
totally agree.... just sebab anak org kaya org cop dia classy.  kalau dia classy tak ada la dia sh ...

Serious? Lama jua video tu bertebaran di alam maya ya ? I x pnh tgk. Was it on her fb? Dlm her fb i pnh tgk pic bk baring atas blkg bdn ned saje
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2016 04:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Emm classy ni define cmne ye. Bg i kalo kate middleton tu ye classy.ade la tertib2 nye. Ni dulu selfie manjang dgn quote memerli2 nora jah. Tak classy mane la. Mohon jgn hencap. I bg pendapat iklas dr snubari. Bukan karats nora jua
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2016 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
boobam replied at 22-12-2016 12:22 PM
kaya tp dress up bee khan ni hauk sikit la..tgok wed gown n masa nikah tu npak low classs kt situ

Nampak low class tapi mahal giler      mmg x dpt nak hadam taste "orang2 kaya"    
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2016 10:56 AM | Show all posts
Edited by Minami2013 at 23-12-2016 10:58 AM
soy_beans replied at 23-12-2016 04:15 AM
Emm classy ni define cmne ye. Bg i kalo kate middleton tu ye classy.ade la tertib2 nye. Ni dulu self ...

Totally agree... kalau takat background education, family dia tapi cara bawak diri dia tu nampak slut tak de classy nya... i pun tak faham kenapa fans satu lagi memandang tinggi dia...
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2016 04:36 PM | Show all posts
Classy ke , kelasi ke , janji dia tak ganggu duit org lain , boleh?
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2016 02:49 AM From the mobile phone | Show all posts
stilla replied at 23-12-2016 04:36 PM
Classy ke , kelasi ke , janji dia tak ganggu duit org lain , boleh?

Lek la name lagi forum. Kalo org x sebok psl die xdela org bukak thread. Ktorang komen sal die pon x amik duit org youuuuu  
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2016 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Classy dia la drpd si miangmar hahaah
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2016 04:12 AM From the mobile phone | Show all posts
hahahha! TT ni mewakili suara hati iols. tak faham gak kenapa die untuk upload gambar mesra tu knowing her followers bukan dr kaum kerabat dia jer. byk juga acik2 yg follow.mcm ada niat tertentu  pulak upload gambar tu. hehe. iols dah mula boring dgn insta sheols. telampau byk quote. i dulu stalk just nk tgk life dia dgn dre dre jer. now byk sgt pasal Diddy and quotes
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2016 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
soy_beans replied at 23-12-2016 04:15 AM
Emm classy ni define cmne ye. Bg i kalo kate middleton tu ye classy.ade la tertib2 nye. Ni dulu self ...

Serious bk ada up quotes hencap ND ?
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2016 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 25-12-2016 04:53 PM
Serious bk ada up quotes hencap ND ?

Dulu2. Can relate her post on ig. Now i dh unfollow dia punn
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2016 08:31 AM | Show all posts
ambo dok penoh raso klassy bk ni...sexy & gebus ye...tapi sbb tbtmi ni dop kire kerabat famos sgt x ambik pot
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2017 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 21-12-2016 04:28 PM
takde pun....
ada lah tu bapa dia doakan satu hari nanti semua anak pompuan cover aurat

Cuba Google tariqat ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2017 11:01 PM | Show all posts

Ada kawan kawan aku yg ikut tariqat ni
Kenapa?
Ramai yg tak faham pasal tariqat jadi ada yg kata sesat


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 02:24 PM GMT+8 , Processed in 7.515433 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list